- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
aşuremi yaptım dağıttımmm
Allah kabul etsin marifetli arkadaşım
benim de çok canım istiyordu komşu getirdi sağolsun
sağol canım yakın olsak yapardım sana süt olurdu doruk paşama
sen de yapsana elifim burçinin denemeleri diye bir site var birebir ondan yaptım ordaki tüm malzemeleri koymadım ama miktar aynıydı tadı da güzel oldu
afiyet olsun ..
ne aklıma geldi biliyormusun elif . hani aşure yaptım kase getirin demiştim, kaç sene önce bilmem ...
ve getirdigin tası hayal ettim birden .
hatta geçen yazayım dedim ama dedim kız emzikli şimdi canı çeker vs . şükür komşun getirmiş
elifiiiiimmmmmsenmisin kıııı isim değişmiş önce dedim bu kim anam senin bebişinmi olduuu çok sevindim canım benim ya valla yeniden buralarda olmak sizlerle karşılaşmak çok güzel 2 senedir nerdeyse hiç uğramıyodum,özgem saolsun aklımı çeldi arada burayada uğrarım artık
evet beniiimmmçok uzak kaldık birbirimizden toplanalım yeniden
aeben ablan, nazlım, neslişim, safişim burdalar
özge bizim özge mi ona da haber ver
bebeğim oldu çok şükür 2,5 aylık oldu oğluşum
ay hepsini çok özledimmbizim özge evet eski günlerdeki gibi ne güzel
hoşgeldin yumukum . seni görmek ne kadar güzel . bende hamileyim canım .10 haftalık henüz bebeğim
nazlımm sendemi hamilesinay kıyamamm çok sevindim canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydınlar hayırlı cumalar
dün aşıya götürdüm oğlumu ağladı biraz tabi aşı olurken kuzucum
şükür ateşimiz çıkmadan hastalanmadan atlattık, akşam saati biraz huzursuzlandı sadece o kadar
amin canım çok sağol . sen nasılsın neler yapıyorsun görüşmeyeli . çok esledim ben ya eski sohbetlerimizi