- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
kankam ben çıkayım yemek hazırlayım görüşğrüzzzzz oğlunu öp benmi için lütfen bş de koklaaaaaaaaa
günaydın güzelim
okuldasındır şimdi heralde
Günaydın
günaydın canım benim hoşgeldin
hayırdır düşüncelisin
Hayırlı olsun başlığın elifciğim, genel bir keyifsizlik taaaaa bildiğin mevzulara dayanan. Birde en yakın arkadaşımın babası vefat etti, her hafta sonu antalyaya gidiyorum, yollarda perişan oldum
sağol gözdoşum özlüyorum sizi emel'e dedim en iyisi bir topik açalım. gelip selam verenimiz olur belki arada
senin kadar pozitif bir insana hiç yakışmıyor canım benim böyle keyifsiz haller
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah
Amin canım sizler sağolun, doruk nasıl iyimi
arkadaşının başı sağolsun gözdecim
yorgunum ama mantı açacam mantımatik ile bakalım nasıl olacak
oğluşumun resimlerini ekledim
bende geldim elifim . bende 7 haftalık hamileyim şuan itibariyle ALLAH kısmet ederse bebişimin kalp atışarını dinleyeceğim ve göreceğim bu akşam bir an önce akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum
çok sevindim nazlım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kalp atışı, cinsiyeti vs. derken doğuveriyolar, sanki hiç zaman geçmicekmiş gibi geliyor insana hamileyken
54 günlük oldu bile oğlum benim
MAŞALLAH canım İNŞALLAH bende o günleri görürüm . bende kendi evime çıkar çıkmaz çocuk çalışmalarına başladım ve hamdolsun ALLAH çok aratmadan nasip etti bebeğimi . İNŞALLAH hayırlısıyla kocağıma aldığım günleride görürüm . sen normal doğum mu yaptın sezeryan mı canım . eşin nasıl şimdi keşke daha önce isteseydim bebek diyor mu ?
topiğin hayırlı olsun canım
kuzunuda allah bağışlasın