özleştik toplaştık yeniden :)

günaydın canım benim hoşgeldin

hayırdır düşüncelisin

Hayırlı olsun başlığın elifciğim, genel bir keyifsizlik taaaaa bildiğin mevzulara dayanan. Birde en yakın arkadaşımın babası vefat etti, her hafta sonu antalyaya gidiyorum, yollarda perişan oldum

Hayırlı olsun başlığın elifciğim, genel bir keyifsizlik taaaaa bildiğin mevzulara dayanan. Birde en yakın arkadaşımın babası vefat etti, her hafta sonu antalyaya gidiyorum, yollarda perişan oldum

sağol gözdoşum özlüyorum sizi emel'e dedim en iyisi bir topik açalım. gelip selam verenimiz olur belki arada

senin kadar pozitif bir insana hiç yakışmıyor canım benim böyle keyifsiz haller

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah

Amin canım sizler sağolun, doruk nasıl iyimi

arkadaşının başı sağolsun gözdecim
yorgunum ama mantı açacam mantımatik ile bakalım nasıl olacak

bende geldim elifim . bende 7 haftalık hamileyim şuan itibariyle ALLAH kısmet ederse bebişimin kalp atışarını dinleyeceğim ve göreceğim bu akşam bir an önce akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum

bende geldim elifim . bende 7 haftalık hamileyim şuan itibariyle ALLAH kısmet ederse bebişimin kalp atışarını dinleyeceğim ve göreceğim bu akşam bir an önce akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum

çok sevindim nazlım ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kalp atışı, cinsiyeti vs. derken doğuveriyolar, sanki hiç zaman geçmicekmiş gibi geliyor insana hamileyken

54 günlük oldu bile oğlum benim

MAŞALLAH canım İNŞALLAH bende o günleri görürüm . bende kendi evime çıkar çıkmaz çocuk çalışmalarına başladım ve hamdolsun ALLAH çok aratmadan nasip etti bebeğimi . İNŞALLAH hayırlısıyla kocağıma aldığım günleride görürüm . sen normal doğum mu yaptın sezeryan mı canım . eşin nasıl şimdi keşke daha önce isteseydim bebek diyor mu ?

sezeryan oldu canım, tombik oldu oğluşum normali beklemedik 38+1de doğum yaptım

eşim doruk'un hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…