özleştik toplaştık yeniden :)

bende geldim elifim . bende 7 haftalık hamileyim şuan itibariyle ALLAH kısmet ederse bebişimin kalp atışarını dinleyeceğim ve göreceğim bu akşam bir an önce akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum

Nazlııııııııııım Çok özledim seni

selaaammmm
eliiifff bebişin olmuş canım ne zamandır görüşmemişiz biz yaaa haberim olmadı hiç!
Allah analı babalı büyütsün
bende çocuklarla uğraşıp duruyorum emel okula başladı tuna büyüdü adam sanıyo kendini:)))
emeell seninki de adam olmuştur şimdi...

hoşgeldin derincim

oldu çok şükür bebişim büyüyor bile demek adam sanıyo kendini küçük adam ne kadarlık oldu?

görüşemiyoruz hiç o yüzden dedik en iyisi bir topik açalım arada gelir selamlaşırız hal hatır sorarız

çok iyi olmuş elifciğim.
tuna 27 aylık oldu.
hasta biraz onunla uğraşıyorum.
seninki nasıl
resimleri nerde bakayım facede yok musunuz siz elifciğim

çok iyi olmuş elifciğim.
tuna 27 aylık oldu.
hasta biraz onunla uğraşıyorum.
seninki nasıl
resimleri nerde bakayım facede yok musunuz siz elifciğim

resimleri albümde var canım ,face'i eşimle ortak kullandığımız için ekleyemiyorum oraya kimseyi

maşallah tuna'ya büyümüş geçmiş olsun havalar soğudu bende korkuyorum hasta etmekten doruk'u

derinciiiiimm nasılsın canım yaaaaa özledim valla geçen listeme baktım yoktun listem de ne oldu ki acaba
sorma 2 yaşında oldu oğlum
bizimki de abi oldum ben diyor bezli abi
valla oğlan grip oldu ya sabah 6 da babaanneye gidiyor havalar serinledi giydiriyorum ama sonra sıcak oluyor her taraf açık hala burda malum yaz burda geç bitiyor
resimleri albümde var canım ,face'i eşimle ortak kullandığımız için ekleyemiyorum oraya kimseyi

maşallah tuna'ya büyümüş geçmiş olsun havalar soğudu bende korkuyorum hasta etmekten doruk'u

etmezsin annesi burnuna ayaklarına bak soğuksa üşüyordur arada terlemiş mi bak ateşini de arada kontrol et ayaklı tulumlar çok iyi oluyor ayağından çıkmıyor üstüne de çorap sıcacık olur ayakları ben hep öyle yaptım önce çorabı giyince çıkıyordu minicik zaten annem de önce ayaklı pijamasını giydirdi sonra çorap sorunu çözdük
bişey danışmak istersen burdayız elifim

bana müdade kızlar okula gidiyorum dersim boştu diye eve geldim yemeğimi yaptım dolabımı düüzlettim ve işim bittiiiiii

bana müdade kızlar okula gidiyorum dersim boştu diye eve geldim yemeğimi yaptım dolabımı düüzlettim ve işim bittiiiiii

hamarat hatun ,güle güle iyi dersler canım

bende kalktım temizlik yapayım diye daha süpürge yapabildim sadece doruk paşa sağolsun uyandı onu emzirdim şimdi

günaydınlar herkese hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH

hoşgeldin nazlişkom

oyy bebeişin kalp atışını gördün demek, ne güzel oluyor di mi

HOŞBULDUM CANIM EVET ÇOK GÜZEL BİR DUYGU . hayırlısıyla bebiş doğunca tecrübelerinizden yararlanırım artık .

Canım hayırlı olsun topiğin nasılsın iyimisin bebeğin olmuş sağlıkla büyüsün inşallahh şimdi nasıl iyimi sağlığı filan iyidir umarım sana daha önce özelden mesaj atmıştım ama hangi nickine yazdım hatırlamıyorum.Doğum yaptığını okumuştum sen nasılsın iyisin demi

sağol ablacım iyi çok şükür ablacım bugün 55 günlük olduk

birara hiç girememiştim kk'ya. şimdi şimdi oğlumu sallarken bakıyorum işte. sizleri de özledim arada gelirsiniz selam verirsiniz diye düşündüm

sen nasılsın ablacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…