- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
-
- Konu Sahibi kuzularinannesi
sağol canımsenin bebiş doğdu mu?
yok 32 .haftadayım
beklemedeyiz
az kalmışsağlıkla gelsin inşallah
adına karar verdiniz mi?
arkadaşının başı sağolsun gözdecim
yorgunum ama mantı açacam mantımatik ile bakalım nasıl olacak
oğluşumun resimlerini ekledim
bende geldim elifim . bende 7 haftalık hamileyim şuan itibariyle ALLAH kısmet ederse bebişimin kalp atışarını dinleyeceğim ve göreceğim bu akşam bir an önce akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum
selaaammmm
eliiifff bebişin olmuş canım ne zamandır görüşmemişiz biz yaaa haberim olmadı hiç!
Allah analı babalı büyütsün
bende çocuklarla uğraşıp duruyorum emel okula başladı tuna büyüdü adam sanıyo kendini:)))
emeell seninki de adam olmuştur şimdi...
çok iyi olmuş elifciğim.
tuna 27 aylık oldu.
hasta biraz onunla uğraşıyorum.
seninki nasıl
resimleri nerde bakayım facede yok musunuz siz elifciğim
derinciiiiimm nasılsın canım yaaaaa özledim valla geçen listeme baktım yoktun listem de ne oldu ki acabaselaaammmm
eliiifff bebişin olmuş canım ne zamandır görüşmemişiz biz yaaa haberim olmadı hiç!
Allah analı babalı büyütsün
bende çocuklarla uğraşıp duruyorum emel okula başladı tuna büyüdü adam sanıyo kendini:)))
emeell seninki de adam olmuştur şimdi...
resimleri albümde var canım ,face'i eşimle ortak kullandığımız için ekleyemiyorum oraya kimseyi
maşallah tuna'ya büyümüşgeçmiş olsun havalar soğudu bende korkuyorum hasta etmekten doruk'u
hoşbuldum emelciğim sağol canım iyiyim hamdolsun canım . dün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve dinledim . inanılmaz bir duyguydu .nazcım hoşgeldin
ben emel nasılsın hamileliğin hayırlı olsun
NazlııııııııııımÇok özledim seni
bana müdade kızlar okula gidiyorum dersim boştu diye eve geldim yemeğimi yaptım dolabımı düüzlettim ve işim bittiiiiii
günaydınlar herkese hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
hamarat hatun ,güle güle iyi dersler canım
bende kalktım temizlik yapayım diye daha süpürge yapabildim sadece doruk paşa sağolsun uyandı onu emzirdim şimdi
hoşgeldin nazlişkom
oyy bebeişin kalp atışını gördün demek, ne güzel oluyor di mi
Canım hayırlı olsun topiğin nasılsın iyimisin bebeğin olmuş sağlıkla büyüsün inşallahhşimdi nasıl iyimi sağlığı filan iyidir umarım sana daha önce özelden mesaj atmıştım ama hangi nickine yazdım hatırlamıyorum.Doğum yaptığını okumuştum sen nasılsın iyisin demi