Özkan Özdamar Cem Çelik Ebru Öztürk

Gülümsettiniz beni 😅 anladım canım umarım güzel sağlıklı embriyolarınız oluşur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah bizi de haberdar edin sizinle duygularınızı paylaşalım inşallah 🤲♥️🐣
Amin insallah son opum olur bu en azindan diye duaciyim ben de 🩷🤓 haberdar ederim tabikii seve seve.. siz ne durumdasiniz su an

Bilmezmiyim canım o adeti bile dört gözle bekliyorsun bu tüp bebek ne yazık ki bize herşeyi öğretti embriyo oluşması transfer olman hepsi bir nimet gerçekten ben üç tüp bebek yaptım hepsinde ayrı ayrı tecrübe kazandım 🙌♥️
2.5 sene adet olmamak icin dua ettim dogal gebelik olsun diye, 3-4 seferdir ne zaman olucam diye heyecanlaniyorum hayat cok garip 🤣

Amin insallah son opum olur bu en azindan diye duaciyim ben de 🩷🤓 haberdar ederim tabikii seve seve.. siz ne durumdasiniz su an
Amin amin inşallah çok sağolun güzel sonuçlara varın bir daha gerek kalmasın ben üçüncü tüp bebeğimi Kasım ayında yaptım kan testi günüm 5 aralıktı negatif sonuçlandı maalesef rabbimden hayırlısı böyleymiş şimdi dördüncü tüp bebek için yeni yılın geçmesini bekliyoruz tekrardan doktorla görüşüp bundan sonra nasıl bir yol izlemek için bakalım 🤔 dilerim bu sefer Altın embriyomuzu buluruz inşallah 🤲🐣☺️😍

Evet evet benim su an tedavi gordugum yere de zam geldi ornegin, ama doktorum para konusunu konusmayan biri mesela direkt hastasiyla. Koordinatorlerle halledilmesini isin finansal boyutunun daha dogru oldugunu dusunuyorum ben. Gorustugum alti doktordan da sadece bahcecide bizzat doktor bu uyariyi yapinca yadirgamistim acikcasi :) odeme konusunda hastayi strese sokmayan yerle calismak cok onemli, zaten surec dev bir stres yumagiyken isin maddiyatina da gerilmek cok uzucu oluyor. Ve ben daha kimseyi duymadim ki o baslangic ucretle sabit kalip tedavisi pozitif sonuclansin. Malesef surekli bir sey almaniz gerekiyor ignedir ilactir genetik baktirmak vs hepsi butunde doktorun istediginin kat be kati maliyete cikiyor
Haklısın wallahi yaptıran herkese allah yardım etsin güzel sonuçlar alın inşallah🙏🏼🍀

Amin amin inşallah çok sağolun güzel sonuçlara varın bir daha gerek kalmasın ben üçüncü tüp bebeğimi Kasım ayında yaptım kan testi günüm 5 aralıktı negatif sonuçlandı maalesef rabbimden hayırlısı böyleymiş şimdi dördüncü tüp bebek için yeni yılın geçmesini bekliyoruz tekrardan doktorla görüşüp bundan sonra nasıl bir yol izlemek için bakalım 🤔 dilerim bu sefer Altın embriyomuzu buluruz inşallah 🤲🐣☺️😍
Cok uzuldum sizin icin, ama ne guzel toparlanmissiniz bile ful motivesiniz yeniden denemek icin. Benim doktorum tup bebek tedavisi icin hep ayni seyi soyluyor,denemek denemek ve denemek 🫠 tabii ki koru korune ayni metodlarla degil ama o kadar cok parametre var ki bu iste bazen bilim de yeterli gelmiyor sanki. Embriyonuz kalmis ama sanirim transfer icin

Cok uzuldum sizin icin, ama ne guzel toparlanmissiniz bile ful motivesiniz yeniden denemek icin. Benim doktorum tup bebek tedavisi icin hep ayni seyi soyluyor,denemek denemek ve denemek 🫠 tabii ki koru korune ayni metodlarla degil ama o kadar cok parametre var ki bu iste bazen bilim de yeterli gelmiyor sanki. Embriyonuz kalmis ama sanirim transfer icin
Çok sağolun tabi insan başta üzülüyor ama her seferinde yeniden heyecan sarıyor rabbime sıgınmışım şu an vermiyorsa bile bir hayr Aradım öyle maalesef Rabbim ol dememişse bilim teknoloji hepsi boş keşke canım başka embriyom yok her tüp bebekte baştan iğneler vurdum benim çok yumurtam oluşmuyor en fazla 5 adet toplandı dört adet olgun çıktı ilk tüp bebekte hiç embriyom oluşmadı ikinci tüp bebekte sadece iki embriyom oluştu ikisi de transfer edildi gebelik oldu ama dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sonra yine toparladım Kasım ayında tekrar başladım yine 5 yumurta ve dört tanesi olgun ve yine iki embriyo oluşmuştu ikisi transfer edildi onlarda tutunmadı negatif oldu anlayacağın ben bir türlü dondurma işlemine geçemedim fazla oluşmadı onun için diyorum ya hepsi bir nimet ama hep onlara bile şükrettim dedim hiç olmamasından iyidir nasipten öte yol yok ama dilerim dördüncü tedavim çok güzel olur bugünleri gülümseyerek analım inşallah 🤲☺️🥰

Çok sağolun tabi insan başta üzülüyor ama her seferinde yeniden heyecan sarıyor rabbime sıgınmışım şu an vermiyorsa bile bir hayr Aradım öyle maalesef Rabbim ol dememişse bilim teknoloji hepsi boş keşke canım başka embriyom yok her tüp bebekte baştan iğneler vurdum benim çok yumurtam oluşmuyor en fazla 5 adet toplandı dört adet olgun çıktı ilk tüp bebekte hiç embriyom oluşmadı ikinci tüp bebekte sadece iki embriyom oluştu ikisi de transfer edildi gebelik oldu ama dış gebelik geçirdim ameliyat oldum sonra yine toparladım Kasım ayında tekrar başladım yine 5 yumurta ve dört tanesi olgun ve yine iki embriyo oluşmuştu ikisi transfer edildi onlarda tutunmadı negatif oldu anlayacağın ben bir türlü dondurma işlemine geçemedim fazla oluşmadı onun için diyorum ya hepsi bir nimet ama hep onlara bile şükrettim dedim hiç olmamasından iyidir nasipten öte yol yok ama dilerim dördüncü tedavim çok güzel olur bugünleri gülümseyerek analım inşallah 🤲☺️🥰
Allah bu sabrinizin mukafatini katiyla nasip etsin size dilerim ki 🙏🏼 yasamayanin malesef ki anlamasinin imkansiz oldugu bir tedaviymis bu onu anladim ben, hayata bakisini bile degistiriyor insanin. Sabrimiz emegimiz dilegimiz tez zamanda bizi bulur insallah, yeter ki deneyecek psikolojimiz sagligimiz ve paramiz olsun ❤️🫠

Tüp bebekte hiç pes etmeden yeniden başlamak gerekiyor umut hep vardır buna inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bazen çok uğraşlar sonunda kavuşursun dilerim hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı güzel evlatlar cümlemize nasip eylesin 🤲 Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın küçük mucizelerimize inşallah birgün kavuşalım Amin 🤲♥️🐣

Tüp bebekte hiç pes etmeden yeniden başlamak gerekiyor umut hep vardır buna inanıyorum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bazen çok uğraşlar sonunda kavuşursun dilerim hepimiz için herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı güzel evlatlar cümlemize nasip eylesin 🤲 Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın küçük mucizelerimize inşallah birgün kavuşalım Amin 🤲♥️🐣
Umarim güzelleştiriyordur gercekten❤️🙏🏼 amin

Allah bu sabrinizin mukafatini katiyla nasip etsin size dilerim ki 🙏🏼 yasamayanin malesef ki anlamasinin imkansiz oldugu bir tedaviymis bu onu anladim ben, hayata bakisini bile degistiriyor insanin. Sabrimiz emegimiz dilegimiz tez zamanda bizi bulur insallah, yeter ki deneyecek psikolojimiz sagligimiz ve paramiz olsun ❤️🫠
Amin amin cümlemizin inşallah bende tüp bebeği yaptırmadan önce kolay sanıyordum maalesef ki yanıldım 😅 ne olacağını bilmiyordum inan ki çok sabır gerektiriyor psikolojin hep yüksekte olmalı çok zor bir süreç uzun bir yol ama sabrın sonu selamettir inşallah 🤲♥️😘

Merhaba başta bizde cem celiğe gitmek istedik eşimin kuzeni önerdi ama kendisi brüksel tüp bebekte şuan , dr özkan özdamar çok iyi erkek faktörleriyle de ilgilendiği için avantaj diyebilirim ebru hoca bildiğim kadarıyla ankarada arkadaşım orda tedavi oldu memnun kalmadı 4. Tüp bebek olumsuz olunca ankarada tüp bebek merkezi değiştirdi 5.cide hamile kaldı genetik testler yapılmamış felan.. Dr. Aret kamar ı da çok öneriyolar araştırmanı tavsiye ederim doktorun yaklaşımı da çok öneml ve ilgilenmeleri detaya inmeleri aşırı önem taşıyor baştan genetik testler yapılsa çok daha iyi olur hemde embryolara yapılırsa sağıklı olup olmadığını da öğrenebilirsiniz zaten dış gebelik felan da yaşamışsın daha fazla zaman kaybı ve can sıkıcı olaylarla karşılaşmamak adına baştan yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Kendim tüp bebeğe kadar gitmedim ama bunlar benim cevremden edindiğim bilgiler ve bu doktorlarla görüşmelerim de oldu Doktor Remzi abalı da var bahceci tüp bebek merkezinde onu da araştırabilirsin inşallah doğru karar verirsin güzel sonuçlar alırsın🙏🏼
Canım senin sonra doğal yolla oldu sanırım cok sevindim cunku bu süreç cok zor geliyor bana. Aret kamarı bana bir iki kisi daha tavsiye etti. Aslında ona da yakınım. Ama bakınca pozitif bir insan da basarı oranını cok yuksek göremedim. Laboratuvarı neresi bi de onu bulamadım

Canım senin sonra doğal yolla oldu sanırım cok sevindim cunku bu süreç cok zor geliyor bana. Aret kamarı bana bir iki kisi daha tavsiye etti. Aslında ona da yakınım. Ama bakınca pozitif bir insan da basarı oranını cok yuksek göremedim. Laboratuvarı neresi bi de onu bulamadım
Hayır canım benim yok cocuğum olmadı:) ama zor çok arkadaşım yaptırdı zor yanş maddi manevi bitiriyo insanı

Yaa öyle deme vallahi üzülürüm cunku hissini cok iyi biliyorum. Cok da bir farkımız yok🙏🏼
Üzülme canım inşallah bu yeni yılda şans bizlerle olur🍀 🙏🏼 hayırlısı olsun bu hamile kalamama olayı çok yayıldı ,şimdiki cağımızın hastalığı ..erkek kadın demeden infertile sorunlarıyla karşı karşıyayız inşallah bizde mutluluk göz yaşı dökeriz herşeyin vaktı olduğuna inaniyorum ben sizde inanın kızlar ☺️

Amin amin inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı güzeli olsun bizi pişman etmeyen sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin Rabbim cümlemize inşallah 🤲

Üzülme canım inşallah bu yeni yılda şans bizlerle olur🍀 🙏🏼 hayırlısı olsun bu hamile kalamama olayı çok yayıldı ,şimdiki cağımızın hastalığı ..erkek kadın demeden infertile sorunlarıyla karşı karşıyayız inşallah bizde mutluluk göz yaşı dökeriz herşeyin vaktı olduğuna inaniyorum ben sizde inanın kızlar ☺️
Çok doğru diyorsunuz eskiden annelerimizin döneminde böyle birşey mi vardı hem kısırlık oranları hem düşükler dış gebelikler ne kadar çok yayıldı Rabbim bizi beterinden korusun inşallah 🤲

X