• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

Hayırlı olsun yavrun annesi🤲
Bizde gıda takviyesi alıyoruz maxijuno, eşimde maxigo,
Size ikinizede aynı kutuyu mu verdi erkeğede ayrı mı?

Amh, fsh kaçtı?
Çok teşekkür ederim :)
agrifertil kadın ve erkek için ayrı oluyor. amh 1.05, fsh 7 gibi bir değerdi sanırım tam hatırlayamıyorum o dönem o kadar çok test yaptırmıştım ki :(
Hepsi geçip gidecek siz sabırlı olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin, inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese

In
agrifertil kadın ve erkek için ayrı oluyor. amh 1.05, fsh 7 gibi bir değerdi sanırım tam hatırlayamıyorum o dönem o kadar çok test yaptırmıştım ki :KK43:
Hepsi geçip gidecek siz sabırlı olun ve umudunuzu hiç kaybetmeyin, inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuza hep dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyen herkese
Ya canim ne güzel söyledin 🤲
Değerlerin iyiymiş.

Ben uzun ara verdim kızım 22 yaşında, haliyle yaş rezerv sıkıntısı olunca zorlaştı işler.

agrifertil kadın ve erkek için ayrı oluyor. amh 1.05, fsh 7 gibi bir değerdi sanırım tam hatırlayamıyorum o dönem o kadar çok test yaptırmıştım ki :KK43:
Merhaba tekrar canım, agifertili sipariş edicem de, kaç ay kullanmıştır eşinle?
Ve onda spermde sıkıntı var mıydı?

agrifertil isminde bir takviye yazmıştı hem eşime hemde bana
Canım bunları tüp bebek esnasında mı sürece başlamadan önce mı kullandınız? Benim bu ay ilk tüp bebek tecrübem oldu ama yumurtam gelişmedi. Sonraki ay tekrar gideceğim. Acaba bu ay agrifertil mı kullansam? Tüp bebek için gonal-f kullanılırken de kullanılabiliyor mu biliyor musunuz?

Merhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?
Merhaba Cem hoca Brüksel tüp bebek merkezine geçmiş ben orda başlayacam da sizin hekimle tedaviniz nasıl geçti, probleminiz neydi

Back
X