• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

Soruyorum Nolur kusura bakma kader yoldaşlaığ yaptığımız için sana sorup duruyorum. Keseyi görmüşmüydün beta kaçtı en son

Benim beta iki gün önce 2065 ti bugün tekrar baktım iki katına cıkmamış 3066 olmuş moralim bozuldu olmayacak dye
Keseyi çok net göremedik küçük gözüktü küçük gözüküncede beta istedi dr baktık 121düşmüş bugunde verdim 88di kimyasal olmuş allahın izniyle bişey olmaz inşallahh eğer nasipte varsa her türlü olur sağlıksız olacaksa zaten olmasın

Cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun☺️

Cek hoca ile dün başladık hayırlısı ile tedaviye.
İnşaAllah bu kez tutar bakalım.
Gonal f ve duphaston verdi.

Cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun☺️

Merhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?

Tramfer ne zaman yapılıyor acaba

Merhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?
Evet herkesin mağdur ettiler
Söyleselerdi baştan tedaviye başlamazdık çok yazık
Resmen ticari para kaynağı olarak görüyorlar insanları
Hastaları toplanıp şikayet edecekmiş sanırım ama ben uğraşamam böyle bir süreçle
Başka bir doktor seçeceğiz bakalım

Evet herkesin mağdur ettiler
Söyleselerdi baştan tedaviye başlamazdık çok yazık
Resmen ticari para kaynağı olarak görüyorlar insanları
Hastaları toplanıp şikayet edecekmiş sanırım ama ben uğraşamam böyle bir süreçle
Başka bir doktor seçeceğiz bakalım
Bahçeci fulyadan mehmet reşit asoğlu gelecek ben ona geçeceğim

Merhaba, ben Cem Hoca'ya gittim ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım, yaşım 42 idi. Evet çok yoğun , ilk görüşme haricinde pek ilgilenemiyor, ulaşmak ve soru sormak zor ama kişiye özel tedavi uyguluyor,ben ne önerdiyse harfiyen uygulamıştım. Gitmenizi tavsiye ederim. İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz...
Yumurta kalitesi için önerileri neydi?

Merhaba, çok sevindim hamile kalmanıza, bebeğiniz doğdu mu😊
Sırf kişiye özel tedavisi için ona gitmek istiyorum, 4 aşılama 1 tüp bebek negatif ve hiç bir doktor da ne sorunu var bu kızın demedi. Önce bi bakmasını istiyorum gerekirse tekrar hsg çekilsin ne bileyim.
Bu ayın 16 sında gideceğiz hayırlısı bakalım.
Canım amh, fsh değerlerin neydi?

Bende cem beyin hastasiyim kasim ayinda negatif aldım. Rahmim T seklinde cem hoca pahali diye yasadigim yerde oldum ameliyatimi maalesef rahim T seklinde kalmis doktora guvendik transfer yaptirdik duzelmemis rahim tutmadi haliyle. 20 aralikda cem hocama oldum histereskopi 2 ay sonrasi icin rahim filmi istedi 5 dondurulmus embriyom var insaAllah rahmim duzelmistirde bu sefer kavusurum yesil kalbime 💚
Tek memnun olmadigim şey zamlarr 🥲 piyasa malum tup bebek merkezinide etkiliyor
Ne kadara mal oluyor canım be yumurta kalitesi için ne verdi cem hoca?

Bugün baktı catltma iğne i yazdı hoca. Bugün muyanede cok pozitfti hoca cok sevndm cok yumurta varmş ama kalite önemli dedi. 20 taneymiş cumartesi toplayacak yumurta karımı. İnş cok güzel emriolarım olur. Allah benim gbi evlat isteyenlere merhamet etsin inş.
Pko mu var yumutta fazla?

Back
X