Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keseyi çok net göremedik küçük gözüktü küçük gözüküncede beta istedi dr baktık 121düşmüş bugunde verdim 88di kimyasal olmuş allahın izniyle bişey olmaz inşallahh eğer nasipte varsa her türlü olur sağlıksız olacaksa zaten olmasınBenim beta iki gün önce 2065 ti bugün tekrar baktım iki katına cıkmamış 3066 olmuş moralim bozuldu olmayacak dye
Gittin mi dra keseyi gördün umarımAynen öyle Allah ne vakit diyorsa o vakit evladımız olacak. İnş hayırlı vakitte olur
Merhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?Cevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun
Cek hoca ile dün başladık hayırlısı ile tedaviye.
İnşaAllah bu kez tutar bakalım.
Gonal f ve duphaston verdi.
Tramfer ne zaman yapılıyor acabaCevaplarınız için hepinize teşekkürler arkadaşlar, Rabbim hepimizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlar ile doldursun
Cek hoca ile dün başladık hayırlısı ile tedaviye.
İnşaAllah bu kez tutar bakalım.
Gonal f ve duphaston verdi.
2 embriyom dolduruldu ama Cem bey tüm hastalarını mağdur edip tedavileri öylece bırakıp 15 Nisan da merkezi bırakıyor bakalım diğer doktorlardan bir tanesini seçeceğiz onlar karar verecek transfereTramfer ne zaman yapılıyor acaba
Evet herkesin mağdur ettilerMerhaba ben Cem Hocanin hastasiyim. Transfer asamam kaldi bi tek. randevumu öne cekmek istediler. Sebebi Cem Hoca ayrilcakmis Bahceciden. ben sok telefonda...Doktorun ayrilcagini bile bile sizi nasil tedaviye baslatiyolar. Büyük bir ihtimalle doktorunuz degiscek sonradan simdiden söliyim. Kismet de varsa her türlü olur gerci Allahin izniyle. Böyle bir duyum alan var mi aranizda?
Söyleselerdi baştan tedaviye başlamazdık çok yazık
Resmen ticari para kaynağı olarak görüyorlar insanları
Hastaları toplanıp şikayet edecekmiş sanırım ama ben uğraşamam böyle bir süreçle
Başka bir doktor seçeceğiz bakalım
Bahçeci fulyadan mehmet reşit asoğlu gelecek ben ona geçeceğimEvet herkesin mağdur ettiler
Söyleselerdi baştan tedaviye başlamazdık çok yazık
Resmen ticari para kaynağı olarak görüyorlar insanları
Hastaları toplanıp şikayet edecekmiş sanırım ama ben uğraşamam böyle bir süreçle
Başka bir doktor seçeceğiz bakalım
Mehmet bey hem kendi hastalarına hem de Cem beyden kalan hastalara bakacakmış çok yoğun olur diye Özkan Özdamar ı düşündük biz. Bakalım hayırlısı olsun.Bahçeci fulyadan mehmet reşit asoğlu gelecek ben ona geçeceğim
Yumurta kalitesi için önerileri neydi?Merhaba, ben Cem Hoca'ya gittim ve ilk denemede çok şükür hamile kaldım, yaşım 42 idi. Evet çok yoğun , ilk görüşme haricinde pek ilgilenemiyor, ulaşmak ve soru sormak zor ama kişiye özel tedavi uyguluyor,ben ne önerdiyse harfiyen uygulamıştım. Gitmenizi tavsiye ederim. İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz...
Canım amh, fsh değerlerin neydi?Merhaba, çok sevindim hamile kalmanıza, bebeğiniz doğdu mu
Sırf kişiye özel tedavisi için ona gitmek istiyorum, 4 aşılama 1 tüp bebek negatif ve hiç bir doktor da ne sorunu var bu kızın demedi. Önce bi bakmasını istiyorum gerekirse tekrar hsg çekilsin ne bileyim.
Bu ayın 16 sında gideceğiz hayırlısı bakalım.
Ne kadara mal oluyor canım be yumurta kalitesi için ne verdi cem hoca?Bende cem beyin hastasiyim kasim ayinda negatif aldım. Rahmim T seklinde cem hoca pahali diye yasadigim yerde oldum ameliyatimi maalesef rahim T seklinde kalmis doktora guvendik transfer yaptirdik duzelmemis rahim tutmadi haliyle. 20 aralikda cem hocama oldum histereskopi 2 ay sonrasi icin rahim filmi istedi 5 dondurulmus embriyom var insaAllah rahmim duzelmistirde bu sefer kavusurum yesil kalbime
Tek memnun olmadigim şey zamlarr piyasa malum tup bebek merkezinide etkiliyor
Pko mu var yumutta fazla?Bugün baktı catltma iğne i yazdı hoca. Bugün muyanede cok pozitfti hoca cok sevndm cok yumurta varmş ama kalite önemli dedi. 20 taneymiş cumartesi toplayacak yumurta karımı. İnş cok güzel emriolarım olur. Allah benim gbi evlat isteyenlere merhamet etsin inş.
Yumurta kalitesi için dr takviye vermiş miydi?Ayni kurumda ben ebru özturk de tedavi gordum oglumu kucagima aldim cok sukur. Cem bey icinde cok basarili.bir doktor oldugunu duydum ama onun yoğunluğu epey fazla
Hayir bizdr sperm faktorlu sorun vardiYumurta kalitesi için dr takviye vermiş miydi?
22.500 e transfer oldum ben transfer ucreti oyleydi maalesef tutmadi yine. Yumurta kalitesi icin argifertil kullanmistimNe kadara mal oluyor canım be yumurta kalitesi için ne verdi cem hoca?