• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Cem Çelik e tüp bebek yaptıranlar

Dün baktrdm 147 beta şükür. SENİN beyan kaç. Bide rabbim tamamına erdirsin Tuğçe maşallah çok sevndm Allah kucağına almayı nasip etsin

Tuğçe bana verilen kağıtta estrofem gebelik oluşuna bırakılır yazıyor sen sordun mu ben unutmuşum ne zamana kadr kullanacağız bunu

Hiç bişey olmaz Allahın izniyle korkma zaten. Ben gecen perşembe ve bu çarşamba proluton depot yaptrdm haftada bir demişlerdi onun sayesinde kanamam olmadı Allahın izniyle seninkide gecer

Hiç bişey olmaz Allahın izniyle korkma zaten. Ben gecen perşembe ve bu çarşamba proluton depot yaptrdm haftada bir demişlerdi onun sayesinde kanamam olmadı Allahın izniyle seninkide gecer
Bi kaç damla leke şeklinde geldi sonra kesildi çok şükür inşallah sağlıklı sağ salim dünyaya gelirler 🤲🏻

Yumurta mı topladı cem hocam. Çok güzel geçti elhamdülillah. Ağrım olmadı benim. Bide cok iyi davrandı ameliyathane ekibi. Moral verdiler sağolsun lar. 13 45 te denmişti ama 14 00 E girdim opuya. Eşim 15 dakikada cıktın dedi yatağıma aldıklarını hatrlamyrm tansiyonum ölçülmüş odaya gelince onuda hatırlamıyorum Bi kez girmeden serum takıldı bide cıkınca takıldı 16 00 çıktım merkezden monodoks ve dostinex yazıldı recete olarak. Yarın arayıp söyleceklermiş emriolarım İn durumunu 25 yumurta çıkmış cok şükür. Adet olunca araycm bende merkezi transfer hazırlığı o zamn başlayacakmış. İnş ben dahil kim evlat istiyorsa tez vakitte hayırla sağlıkla kavuşur evladına
Merhaba bahçecinin hangi şubesinde bu doktor ?

Back
X