Hayırlısı olsun inşallah artar canımYarın 11. Gün yarında bakılacak İnş artar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pozitif canım çok şükürr sen baktırdın mıNaptınız Tuğçe baktın mı sonuca İnş olumludur seninde
Amin canım hepimizin inşallah 600 çktı benimDün baktrdm 147 beta şükür. SENİN beyan kaç. Bide rabbim tamamına erdirsin Tuğçe maşallah çok sevndm Allah kucağına almayı nasip etsin
Bebeğin kalp atışı duyulana kadar kullanılıyor demişlerdi canımTuğçe bana verilen kağıtta estrofem gebelik oluşuna bırakılır yazıyor sen sordun mu ben unutmuşum ne zamana kadr kullanacağız bunu
Evet tekTuğce seninde tek embriyomuydu
İyiyim canım dün gece kahverengi bi lekelenmem geldi ama devam etmedi cok şükür pazartesi gidicem bendeNapıyorsun tuğce nasılsın. Keseyi gördün mü ben Cum gdecm İnş.
Bi kaç damla leke şeklinde geldi sonra kesildi çok şükür inşallah sağlıklı sağ salim dünyaya gelirlerHiç bişey olmaz Allahın izniyle korkma zaten. Ben gecen perşembe ve bu çarşamba proluton depot yaptrdm haftada bir demişlerdi onun sayesinde kanamam olmadı Allahın izniyle seninkide gecer
Merhaba bahçecinin hangi şubesinde bu doktor ?Yumurta mı topladı cem hocam. Çok güzel geçti elhamdülillah. Ağrım olmadı benim. Bide cok iyi davrandı ameliyathane ekibi. Moral verdiler sağolsun lar. 13 45 te denmişti ama 14 00 E girdim opuya. Eşim 15 dakikada cıktın dedi yatağıma aldıklarını hatrlamyrm tansiyonum ölçülmüş odaya gelince onuda hatırlamıyorum Bi kez girmeden serum takıldı bide cıkınca takıldı 16 00 çıktım merkezden monodoks ve dostinex yazıldı recete olarak. Yarın arayıp söyleceklermiş emriolarım İn durumunu 25 yumurta çıkmış cok şükür. Adet olunca araycm bende merkezi transfer hazırlığı o zamn başlayacakmış. İnş ben dahil kim evlat istiyorsa tez vakitte hayırla sağlıkla kavuşur evladına
Düşük yapıyorum malesefTuğce gittin mi kese görmeye. İnş görmüşsündür
AminRabbim kalbime ferahlık versin