• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özkan Özdamar Cem Çelik Ebru Öztürk

aaa yok ben baya catala kadar kendim ciktim anestezi uzmani veriyorum ilaci hazir misin dedi gerisi yok ben de🤣 uyandigimda doktorum topladigi yumurta sayisini filan soyluyodu
Ameliyatta bende sohbet ediuordum doktorla sonra bi baktım hasta yatağımdayım kesilmis dikilmisim odaya getirilmisim coktan filan o verdikleri sey neyse müthis bisey😀

Anladım ben nedense coook daha uzun bir süreç gibi hayal etmistim okudum cok ama tabi tam olarak anlayamadımda olayları. Acaba tüpümü alsalar ne kadar beklerler dıs gebelik gecirdiğim için
Kişiden kişiye değişir en fazla 12 gün sürüyor iğne vurulması benim 13 gün sürmüştü 15. Gün yumurtalar toplandı zaten doktorunuz düzenli ultrason takibi yapacaktır ve her muanede kan tahlili yapılacaktır ona göre yumurta toplama günü belirleniyor onlar size herşeyi detayı anlatacaklardır igneleri hep aynı saatte vurmanız lazım başladığınız zaman bunlar anlatılır umarım güzel sonuçlar alırsınız 🤲♥️

Kızlar bu doktorlarda tedavi gören var mı? Özkan Özdamar ve Ebru hoca bahcecide. Cem hoca brükselde bunu da göz önüne alarak hangi doktoru önerirsiniz? Bu doktorlarda tedavi olanların yorumlarınu duymayı cok isterin. Yeni yılda baslamayı düsünüyroum. Tekrarlayan düsük ve dıs gebeliğim var. Lütfen bilginiz var ise bana yardımcı olun
Ebru öztürk ile denemem oldu. Yumurtalar döllenmedi. Bahçeci benim için hastalarına yürüyen para olarak bakan bir yer. İlgi alaka yok gibi bir şey. Eğer uzak demezseniz gebze anadolu sağlık merkezinde prof dr tayfun kutlu hoca var. Şiddetle tavsiye ederim. Hiç değilse gidin bir ön görüşme yapın aradaki farkı anlarsınız🌸

Ya benim tekrarlayan düsükler olduğu için tüp bebekte de aynı seyi yasamak cok üzücü olur. Ekstra yapılacak biseyler bekliyorım acıkcası doktorun buna acık olması lazım. Yenilikleri takip eden tüm faktörleri gözönünde bulunduran. Yoksa tabi ki nasip kimse garanti veremez ama en azından elimizden geleni yapmıs olalım istiyorum
Embriyo glue uygulaması yapıldı mı daha önce

Ebru öztürk ile denemem oldu. Yumurtalar döllenmedi. Bahçeci benim için hastalarına yürüyen para olarak bakan bir yer. İlgi alaka yok gibi bir şey. Eğer uzak demezseniz gebze anadolu sağlık merkezinde prof dr tayfun kutlu hoca var. Şiddetle tavsiye ederim. Hiç değilse gidin bir ön görüşme yapın aradaki farkı anlarsınız🌸
Yaa aslında ben laboratuvarı iyi diye oraya biraz yakınım ama herkes öyle söylüyor 😢

Yaa size de cok geçmis olsunn. Kaçıncı gün embriyosuydu size denk geldiğim cok iyi oldu sizin tüpe mi yerleştirilmisti embriyo rahime mi ? Bir de tüpünüz için herhangi önlem alınacak mı tekrarlamasın diye? Ve son sorum iğne ile mi düstü🙏🏼
Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim kimseye yaşatmasın benim ki ikinci gün embriyosuydu iki tane embriyom tek oluşmuştu doktorum risk almayacağını söyledi embriyoları doğal ortamı ana rahim olduğu için hemen transfer edeceğiz dediler evet rahimin içine bırakıldı embriyolarım ama oradan tüpe gidip yerleşmiş maalesef ben bu riskin tüp bebekte olduğunu bilmiyordum ama onu da tecrübe ettik doktorum onlar daha bölündüğü için içeride kendine yer seçerler benimki de direk sağ tüpüme gidip yerleşmiş ben ameliyat oldum iğne falan yapmadılar tabi ki sağ tüpümü de beraberinde almışlar doktorum çok kanama olmuş dedi mecburen tüpü de almışız dedi herhangi bir önlem alınmadı ♥️

Çok teşekkür ederim ☺️ Rabbim kimseye yaşatmasın benim ki ikinci gün embriyosuydu iki tane embriyom tek oluşmuştu doktorum risk almayacağını söyledi embriyoları doğal ortamı ana rahim olduğu için hemen transfer edeceğiz dediler evet rahimin içine bırakıldı embriyolarım ama oradan tüpe gidip yerleşmiş maalesef ben bu riskin tüp bebekte olduğunu bilmiyordum ama onu da tecrübe ettik doktorum onlar daha bölündüğü için içeride kendine yer seçerler benimki de direk sağ tüpüme gidip yerleşmiş ben ameliyat oldum iğne falan yapmadılar tabi ki sağ tüpümü de beraberinde almışlar doktorum çok kanama olmuş dedi mecburen tüpü de almışız dedi herhangi bir önlem alınmadı ♥️
Aa anladım ben günü erken iken tüpe bırakılıyor 5. 6. Gün olursa rahme bırakılıyor diye okumustum. Demek ki gidip kendisi yerlesmis sans iste. Allah bir daha yasatmasın insallah🙏🏼🙏🏼 sizin tüpü aldıkları için daha rahatlar demek ki benim tüp alınmadı ama aldırsaydım diye düsünüyorum cunku hep bir risk benim için artık.

Anladım ben nedense coook daha uzun bir süreç gibi hayal etmistim okudum cok ama tabi tam olarak anlayamadımda olayları. Acaba tüpümü alsalar ne kadar beklerler dıs gebelik gecirdiğim için
Genelde 1-2 adet sonra basliyorlar bu tarz ameliyat gibi islemlerden. Ama tabi rahminizin iyilesmesiyle de alakali. Ben rahmimden perde ameliyati olmustum 3 ay gebe kalmam yasakti mesela.

Benim doktorum sana bağlı kendini ne zaman hazır hissedersen başla dedi benim ki laporoskopi işlemi olduğu için fazla beklemeye gerek yok dedi doktorum sadece iki adet yeterli zaten ilk adetimi ameliyattan 40 gün sonra oldum o süreçte tüp bebek doktorumla görüştüm süreçleri konuştuk yeniden beni muayene etti kan vs aldı ikinci adetim de yaparız dedi ve ben Kasım ayında başladım yine tek iki adet embriyom oluştu ikisi de transfer edildi test günü gittiğimde negatif çıkmıştı sonuçlarım onlar da tutunmamış 🥹ama şunu söylim ben ikinci tüp bebeğimde dış gebelik geçirdim hep diyordum hamile kalıp çok kötü şeyler yaşayacaksam başta negatif olsun öyle de oldu demek ki daha vakti var tevekkül etmekten başka çaremiz yok çok zor yıpratıcı süreçler ama pes etmeden ayağa kalkıp yeniden başlamak lazım ♥️🤲

Genelde 1-2 adet sonra basliyorlar bu tarz ameliyat gibi islemlerden. Ama tabi rahminizin iyilesmesiyle de alakali. Ben rahmimden perde ameliyati olmustum 3 ay gebe kalmam yasakti mesela.
Aa coook gecmis olsun tüm sorunlar bununla bitmis olsun insallah🙏🏼 evet bakalım ben söyleyince doktor ne önerecek benim araştırmalarımda gördüğüm ameliyat öncesinde ama tabi bilinmez

Benim doktorum sana bağlı kendini ne zaman hazır hissedersen başla dedi benim ki laporoskopi işlemi olduğu için fazla beklemeye gerek yok dedi doktorum sadece iki adet yeterli zaten ilk adetimi ameliyattan 40 gün sonra oldum o süreçte tüp bebek doktorumla görüştüm süreçleri konuştuk yeniden beni muayene etti kan vs aldı ikinci adetim de yaparız dedi ve ben Kasım ayında başladım yine tek iki adet embriyom oluştu ikisi de transfer edildi test günü gittiğimde negatif çıkmıştı sonuçlarım onlar da tutunmamış 🥹ama şunu söylim ben ikinci tüp bebeğimde dış gebelik geçirdim hep diyordum hamile kalıp çok kötü şeyler yaşayacaksam başta negatif olsun öyle de oldu demek ki daha vakti var tevekkül etmekten başka çaremiz yok çok zor yıpratıcı süreçler ama pes etmeden ayağa kalkıp yeniden başlamak lazım ♥️🤲
Yaa insallah bundan sonrakinde sağlıkla sıhhatle sıkıntısız bir gebelik gecirinn♥️🙏🏼

Simdi benim tüp bebekten önce tüpümü alırlar mı diye düsünüyorum bir de tekrarlar mı diye korkuyorum alınmazsa da
Benim bir tüpüm daha duruyor onun alınmasına gerek duyulmadı sizin ki nasıl olur bilemedim çünkü benim sağ tüpüm bebekle beraber alındı aslında doktorum tüp bebekte tüplerin olmaması sorun teşkil etmez dedi çünkü tüp bebekte tüpe gerek yok aksine dış gebelik önlenmiş oluyor tabi ki yine de herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲😍

Aa coook gecmis olsun tüm sorunlar bununla bitmis olsun insallah🙏🏼 evet bakalım ben söyleyince doktor ne önerecek benim araştırmalarımda gördüğüm ameliyat öncesinde ama tabi bilinmez
Cok fesekkurler insallah 🙏🏼Yani doktorunuza guvendikten sonra ne diyorsa yapmakta fayda var siralama olarak da. Cunku doktorlardan iyi bilemiyoruz malesef sureci. Bence siz aklinizdaki hekimleri gezin icinize en sinende karar kilin cunku doktorunuza guvenmek onu sevmek vence bu surecte cok cok onemli. Ben bu sureclerimde ailemden cok doktorumuzu gordum yeri geldi

Cok fesekkurler insallah 🙏🏼Yani doktorunuza guvendikten sonra ne diyorsa yapmakta fayda var siralama olarak da. Cunku doktorlardan iyi bilemiyoruz malesef sureci. Bence siz aklinizdaki hekimleri gezin icinize en sinende karar kilin cunku doktorunuza guvenmek onu sevmek vence bu surecte cok cok onemli. Ben bu sureclerimde ailemden cok doktorumuzu gordum yeri geldi
Evet insallah doğru kisiyi bulabilirim🙏🏼 cook tesekkür ederim yardımlarınız için♥️

Back
X