- Konu Sahibi acelyali29
Ben de katılıyorum.cem çelik doktorumdu 3 kez opu oldum çok olumluydu, ama son iki opuda embriyo oluşmadı daha doğrusu 5. Güne gelen embryolarımıza bir şeyler oldu. Ben hala hata yaptıklarını düşünüyorum, piezzo yaptık dedi ama bu iş maliyetli bedava yaparlar mı hiç, çok mutsuz ayrıldım.görmeye bile instagramını tahammülüm yok. Başka doktor arayışı dayımBahcecideyken Cem çelik te başladım tedaviye. Sonra yarı yolda bırakıp hastalarını başka yere geçti. O yüzden transferimi Mehmet reşit asoglu yaptı. O esnada ebru hoca ile de tanışma fırsatım oldu. Hepsi birbirinin aynısı. Sosyal medya da gördükleriniz tamamen reklam. Doktorlara asla ulasamiyorsunuz. Tedavinin başında bir kez uzun uzadıya konuşabiliyorsunuz ki o da maksimum 20 dakika falan. Sonrasında hep asistanlarla muhattap oluyorsunuz. Acil bir durum olduğunda hemen ulasamiyorsunuz iletişim WhatsApp üzerinden. Bekle ki asistan dönüş yapsın. Açıkçası bu benim 3.opumdu. daha once 2 kez devlet hastanesinde denedim. Cem çelik in devletteki uygulanan protokolden farkli bir tedavi yaptigini söyleyemem. Doktorların çok etkisi yok bu işte. Bence asıl önemli olan laboratuvar. En iyi sperm ve yumurtayı seçip dölleme işlemi sonrasında 7/24 takibi çok önemli. O yüzden gizli kahramanlar embriyolaglar bence