Özkan Özdamar Cem Çelik Ebru Öztürk

Benim bir tüpüm daha duruyor onun alınmasına gerek duyulmadı sizin ki nasıl olur bilemedim çünkü benim sağ tüpüm bebekle beraber alındı aslında doktorum tüp bebekte tüplerin olmaması sorun teşkil etmez dedi çünkü tüp bebekte tüpe gerek yok aksine dış gebelik önlenmiş oluyor tabi ki yine de herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah 🤲😍
Evet tabiki bakalım bana ne önerecekler hepsiyle bir görüşeyim diyorum. İnsallah güzel güzel haberler veririz birbirimize♥️

Sizin merkeziniz neresiydi
Ben Almanyadım burada yapıyorum üç tüp bebek yaptım ilk tüp bebeğim de transfer olamadım hiç embriyolarım oluşmadı diğer ikisi de anlattığım gibi sonuçlandı dördüncü için mart ayı planlıyoruz bakalım yeni yıl tatili şu an bittikten sonra yeni süreç için görüşeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırım bu sefer çok yorulduk gerçekten umarım hiç bitimizin emeği boşa çıkmaz 🤲🤲🥹🐣♥️

Ben Almanyadım burada yapıyorum üç tüp bebek yaptım ilk tüp bebeğim de transfer olamadım hiç embriyolarım oluşmadı diğer ikisi de anlattığım gibi sonuçlandı dördüncü için mart ayı planlıyoruz bakalım yeni yıl tatili şu an bittikten sonra yeni süreç için görüşeceğiz inşallah güzel sonuçlar alırım bu sefer çok yorulduk gerçekten umarım hiç bitimizin emeği boşa çıkmaz 🤲🤲🥹🐣♥️
Sonuc güzel olsun bu günleri de unuturuz insallahhh ♥️♥️

Aa anladım ben günü erken iken tüpe bırakılıyor 5. 6. Gün olursa rahme bırakılıyor diye okumustum. Demek ki gidip kendisi yerlesmis sans iste. Allah bir daha yasatmasın insallah🙏🏼🙏🏼 sizin tüpü aldıkları için daha rahatlar demek ki benim tüp alınmadı ama aldırsaydım diye düsünüyorum cunku hep bir risk benim için artık.
Amin inşallah yok 2. Gün embriyosu da olsa ana rahime bırakılıyor artık gerisi benim vücudum ve emriyolarım da tabi ki önce Allah sonra doktorlar demek ki kısmet böyleymiş evet tüp alındığı için ekstra bir önlem alınmadı siz zaten tüp bebek sürecine girdiğinizde doktorunuz tüm tektiklerinizi yapacaktır rahim filmi çekilir tüplere bakılır dış gebeliğe karşı bir durum vs var mı diye sıvı vs varsa onları temizlerler kan tahliller yapılır ona göre sağlık durumunuza göre doktorunuz en doğru tedaviyi size uygulayacaktır inşallah umarım güzel sonuçlara ulaşırsınız amin 🤲☺️♥️

Son düzenleme:
Kızlar bu doktorlarda tedavi gören var mı? Özkan Özdamar ve Ebru hoca bahcecide. Cem hoca brükselde bunu da göz önüne alarak hangi doktoru önerirsiniz? Bu doktorlarda tedavi olanların yorumlarınu duymayı cok isterin. Yeni yılda baslamayı düsünüyroum. Tekrarlayan düsük ve dıs gebeliğim var. Lütfen bilginiz var ise bana yardımcı olun
Merhaba başta bizde cem celiğe gitmek istedik eşimin kuzeni önerdi ama kendisi brüksel tüp bebekte şuan , dr özkan özdamar çok iyi erkek faktörleriyle de ilgilendiği için avantaj diyebilirim ebru hoca bildiğim kadarıyla ankarada arkadaşım orda tedavi oldu memnun kalmadı 4. Tüp bebek olumsuz olunca ankarada tüp bebek merkezi değiştirdi 5.cide hamile kaldı genetik testler yapılmamış felan.. Dr. Aret kamar ı da çok öneriyolar araştırmanı tavsiye ederim doktorun yaklaşımı da çok öneml ve ilgilenmeleri detaya inmeleri aşırı önem taşıyor baştan genetik testler yapılsa çok daha iyi olur hemde embryolara yapılırsa sağıklı olup olmadığını da öğrenebilirsiniz zaten dış gebelik felan da yaşamışsın daha fazla zaman kaybı ve can sıkıcı olaylarla karşılaşmamak adına baştan yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Kendim tüp bebeğe kadar gitmedim ama bunlar benim cevremden edindiğim bilgiler ve bu doktorlarla görüşmelerim de oldu Doktor Remzi abalı da var bahceci tüp bebek merkezinde onu da araştırabilirsin inşallah doğru karar verirsin güzel sonuçlar alırsın🙏🏼

Merhaba, ben tup bebek icin doktor arastirirken ebru hanimla gorusme yapmistik. Gorusme ucretsizdi ama muayene olmazsaniz ucretsiz :) cok tatli canayakin biriydi, izlenecek prosedurleri tek tek anlatmisti total bir 15 dk kadar gorusme saglamistik kendisiyle. Istenen tetkikleri kullanmaniz gereken vitamjnleri de bitiminde soylemisti. Daha sonra uc ayri kere merkezin koordinatoru tarafindan arandim, onlarla devam edip etmeyecegimi ogrenmek icin aramislardi. Biz ekim sonu gorusme yapmistik, kapidan cikarken yeni yil gelmeden guncel fiyattan yani 2024 fiyatindan tedaviye baslamamizin daha iyi olacagini, yilbasinda zam geleceginin altini cizmisti. Bana bu enteresan gelmisti mesela belki iyi niyetle bizim iyiligimiz icin soylenmis birseydir ama bizzat doktorun bu beyani cok hosuma gitmemisti sadexe ticari bir is yapiyormusuzcasina
Merhaba haklısınız benimde aynı merkezde görüşmem oldu daha sonra arandım aynı şeyi dediler ve başka doktor ve merkezle daha görüştüm onlarda aynısını zam olayını söyledi önce yurt dışında yaşamamla alakalı olduğunu düşündüm ama sonra hepsi aynısını diyince sadece uyarı olduğunu anladım herşeye zam geldiği gibi tüp bebeğe de geliyo bide ilaçlar felan derken baya da yüksek fiyat çıkıyor onlar zaten hariç allah kolaylık versin gerçekten yaptıranlara hiç kolay değil o paraları bi araya getirmek ne bileyim o süreçten geçmek ben düşününce bile daralıyorum yaptıranlara sabır versin

Merhaba haklısınız benimde aynı merkezde görüşmem oldu daha sonra arandım aynı şeyi dediler ve başka doktor ve merkezle daha görüştüm onlarda aynısını zam olayını söyledi önce yurt dışında yaşamamla alakalı olduğunu düşündüm ama sonra hepsi aynısını diyince sadece uyarı olduğunu anladım herşeye zam geldiği gibi tüp bebeğe de geliyo bide ilaçlar felan derken baya da yüksek fiyat çıkıyor onlar zaten hariç allah kolaylık versin gerçekten yaptıranlara hiç kolay değil o paraları bi araya getirmek ne bileyim o süreçten geçmek ben düşününce bile daralıyorum yaptıranlara sabır versin
Evet evet benim su an tedavi gordugum yere de zam geldi ornegin, ama doktorum para konusunu konusmayan biri mesela direkt hastasiyla. Koordinatorlerle halledilmesini isin finansal boyutunun daha dogru oldugunu dusunuyorum ben. Gorustugum alti doktordan da sadece bahcecide bizzat doktor bu uyariyi yapinca yadirgamistim acikcasi :) odeme konusunda hastayi strese sokmayan yerle calismak cok onemli, zaten surec dev bir stres yumagiyken isin maddiyatina da gerilmek cok uzucu oluyor. Ve ben daha kimseyi duymadim ki o baslangic ucretle sabit kalip tedavisi pozitif sonuclansin. Malesef surekli bir sey almaniz gerekiyor ignedir ilactir genetik baktirmak vs hepsi butunde doktorun istediginin kat be kati maliyete cikiyor

Merhaba başta bizde cem celiğe gitmek istedik eşimin kuzeni önerdi ama kendisi brüksel tüp bebekte şuan , dr özkan özdamar çok iyi erkek faktörleriyle de ilgilendiği için avantaj diyebilirim ebru hoca bildiğim kadarıyla ankarada arkadaşım orda tedavi oldu memnun kalmadı 4. Tüp bebek olumsuz olunca ankarada tüp bebek merkezi değiştirdi 5.cide hamile kaldı genetik testler yapılmamış felan.. Dr. Aret kamar ı da çok öneriyolar araştırmanı tavsiye ederim doktorun yaklaşımı da çok öneml ve ilgilenmeleri detaya inmeleri aşırı önem taşıyor baştan genetik testler yapılsa çok daha iyi olur hemde embryolara yapılırsa sağıklı olup olmadığını da öğrenebilirsiniz zaten dış gebelik felan da yaşamışsın daha fazla zaman kaybı ve can sıkıcı olaylarla karşılaşmamak adına baştan yaptırmak daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Kendim tüp bebeğe kadar gitmedim ama bunlar benim cevremden edindiğim bilgiler ve bu doktorlarla görüşmelerim de oldu Doktor Remzi abalı da var bahceci tüp bebek merkezinde onu da araştırabilirsin inşallah doğru karar verirsin güzel sonuçlar alırsın🙏🏼
Bende Özkan hocayı düşünüyorum ama herkes birşey söylüyor zaten ya Özkan hoca yada dr. Aret kamar aklımda bakalım 🤔 inşallah işinin Ehl-i doktorlara denk geliriz önce Allah sonra doktorların eliyle şifamızı bulalım Amin 🤲

Evet evet benim su an tedavi gordugum yere de zam geldi ornegin, ama doktorum para konusunu konusmayan biri mesela direkt hastasiyla. Koordinatorlerle halledilmesini isin finansal boyutunun daha dogru oldugunu dusunuyorum ben. Gorustugum alti doktordan da sadece bahcecide bizzat doktor bu uyariyi yapinca yadirgamistim acikcasi :) odeme konusunda hastayi strese sokmayan yerle calismak cok onemli, zaten surec dev bir stres yumagiyken isin maddiyatina da gerilmek cok uzucu oluyor. Ve ben daha kimseyi duymadim ki o baslangic ucretle sabit kalip tedavisi pozitif sonuclansin. Malesef surekli bir sey almaniz gerekiyor ignedir ilactir genetik baktirmak vs hepsi butunde doktorun istediginin kat be kati maliyete cikiyor
Peki şu an ki durumunuz nedir umarım güzel sonuçlar almışsınızdır 🤲

Peki şu an ki durumunuz nedir umarım güzel sonuçlar almışsınızdır 🤲
Ah malesef sadede varamadim hala ☺️ ikinci kez yumurta toplanacak adetimi bekliyorum bir kac gun icinde. İgnelerime kavusmak icin gun sayacagimi hic dusunmezdim😅 bizim ilk opu 4 embriyo ile sonuclandi tam sevindik derken sadece 1 tanesi saglikli geldi genetikten. Oyle olunca transferlere baslamadan embriyolari cogaltma karari aldik

Ah malesef sadede varamadim hala ☺️ ikinci kez yumurta toplanacak adetimi bekliyorum bir kac gun icinde. İgnelerime kavusmak icin gun sayacagimi hic dusunmezdim😅 bizim ilk opu 4 embriyo ile sonuclandi tam sevindik derken sadece 1 tanesi saglikli geldi genetikten. Oyle olunca transferlere baslamadan embriyolari cogaltma karari aldik
Gülümsettiniz beni 😅 anladım canım umarım güzel sağlıklı embriyolarınız oluşur güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah bizi de haberdar edin sizinle duygularınızı paylaşalım inşallah 🤲♥️🐣

Bilmezmiyim canım o adeti bile dört gözle bekliyorsun bu tüp bebek ne yazık ki bize herşeyi öğretti embriyo oluşması transfer olman hepsi bir nimet gerçekten ben üç tüp bebek yaptım hepsinde ayrı ayrı tecrübe kazandım 🙌♥️

X