• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özkan Özdamar Cem Çelik Ebru Öztürk

Bizim doktorumuz embriyolarima genetik baktirmak icin israrci olmustu yoksa aklimizda yoktu hic cok toyduk tup bebek konusunda :) ama iyi ki baktirmisiz su an cikan sonuctan oturu tekrar opuya hazirlaniyorum malesef
Yaa evet hayal kırıklığı yasamanızdan iyidir tabiki. cok korkuyorım ama bu yumurta toplama islemi acılı bir sey mi

Merhaba, ben tup bebek icin doktor arastirirken ebru hanimla gorusme yapmistik. Gorusme ucretsizdi ama muayene olmazsaniz ucretsiz :) cok tatli canayakin biriydi, izlenecek prosedurleri tek tek anlatmisti total bir 15 dk kadar gorusme saglamistik kendisiyle. Istenen tetkikleri kullanmaniz gereken vitamjnleri de bitiminde soylemisti. Daha sonra uc ayri kere merkezin koordinatoru tarafindan arandim, onlarla devam edip etmeyecegimi ogrenmek icin aramislardi. Biz ekim sonu gorusme yapmistik, kapidan cikarken yeni yil gelmeden guncel fiyattan yani 2024 fiyatindan tedaviye baslamamizin daha iyi olacagini, yilbasinda zam geleceginin altini cizmisti. Bana bu enteresan gelmisti mesela belki iyi niyetle bizim iyiligimiz icin soylenmis birseydir ama bizzat doktorun bu beyani cok hosuma gitmemisti sadexe ticari bir is yapiyormusuzcasina
Canım bende 2024 fiyatlarıyla tedaviye başlamıştım benim ikinci opu olduğu için ilkinden 7500 lira az alınıyordu. Normalde çoğu yer temmuz ayında zam yapmıştı ama bahçeci Ocak ayındaki fiyatları kullanıyordu. Ben geçen sene eylülden başladığım tedaviye bu zamana kadar nerden bakarsanız 650 bin vermişimdir oteli yemeği ilacı bir şişe su alıyorsunuz o bile para. Eğer böyle bir niyetiniz varsa Ocak zammından önce tedaviye başlayın benim ekimde tuttu çok şükür hala tüp bebek taksitlerini ödüyorum. Hem maddi hem manevi zor bir süreç.

Canım bende 2024 fiyatlarıyla tedaviye başlamıştım benim ikinci opu olduğu için ilkinden 7500 lira az alınıyordu. Normalde çoğu yer temmuz ayında zam yapmıştı ama bahçeci Ocak ayındaki fiyatları kullanıyordu. Ben geçen sene eylülden başladığım tedaviye bu zamana kadar nerden bakarsanız 650 bin vermişimdir oteli yemeği ilacı bir şişe su alıyorsunuz o bile para. Eğer böyle bir niyetiniz varsa Ocak zammından önce tedaviye başlayın benim ekimde tuttu çok şükür hala tüp bebek taksitlerini ödüyorum. Hem maddi hem manevi zor bir süreç.
Yaa benim 6 ay sürec var onumde yeni dıs gebelik gecirdim hem ameliyat oldum hem de iğne vuruldum o yuzden mecburen yeni fiyatlara yakalanacağım. Siz sehir dısından mı tedavi oluyorsunuz otel diyince sizin daha da maliyetlidir tabii

Yaa benim 6 ay sürec var onumde yeni dıs gebelik gecirdim hem ameliyat oldum hem de iğne vuruldum o yuzden mecburen yeni fiyatlara yakalanacağım. Siz sehir dısından mı tedavi oluyorsunuz otel diyince sizin daha da maliyetlidir tabii
Evet otelde kalıyorduk o süreçte mecburen. Yani aldığımız hava bile paralıydı sanki. İnşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun 🙏🏻

En cok cekindiğim kısım o toplam ne kadar sürüyor peki süreç
Adetin ikinci günü başlıyor yada üç. Doktor iğneyle yumurta bakıyor yaklaşık bir hafta sürüyor bu süreç. 8 günün sonunda çatlatma iğnesi yapılıyor bir buçuk gün sonu yumurta toplama. Anesteziyle beraber vajinadan giriş yapıyorlar canım çünkü kanama oluyor lekelenme tarzında oluyor taze transfer olursa tekrardan iğne tedavisi beş günlük. Dondurulmuş olursa da bir ay yada iki rahim dinlendirmeden sonra transfer

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sonucunuz nasıl oldu inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır 🤲

Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim bir daha yaşatmasın bende tüp bebekle dış gebelik geçirdim agustos ayında ama doktorum ikinci adetle başlayabileceğimi söyledi tabi ben yaptım üçüncü tüp bebegimi

Ben uyanıktım sadece lokal anestezi yapıldı birde damar yolu açılmıştı oradan bana sakinleştirici bir iğne yaptılar o kadar herşeyi hissettim 🫣
aaa yok ben baya catala kadar kendim ciktim anestezi uzmani veriyorum ilaci hazir misin dedi gerisi yok ben de🤣 uyandigimda doktorum topladigi yumurta sayisini filan soyluyodu

Ben 9 gun igne oldum yumurta buyutmek icin, bir gun bos,11.gun de toplandilar. Ama transfer asamasina gelemedigim icin o kisim herkesin degisiyor acikcasi. Taze veya donmus transfere gore
Anladım ben nedense coook daha uzun bir süreç gibi hayal etmistim okudum cok ama tabi tam olarak anlayamadımda olayları. Acaba tüpümü alsalar ne kadar beklerler dıs gebelik gecirdiğim için

Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim bir daha yaşatmasın bende tüp bebekle dış gebelik geçirdim agustos ayında ama doktorum ikinci adetle başlayabileceğimi söyledi tabi ben yaptım üçüncü tüp bebegimi
Yaa size de cok geçmis olsunn. Kaçıncı gün embriyosuydu size denk geldiğim cok iyi oldu sizin tüpe mi yerleştirilmisti embriyo rahime mi ? Bir de tüpünüz için herhangi önlem alınacak mı tekrarlamasın diye? Ve son sorum iğne ile mi düstü🙏🏼

Back
X