Bahçeci Tüp Bebek

evet insan paylaşmak istiyor tabii bizdede aynı durum ailede beklenen bebekti kutlama falan yapmadık tabii ailede en yakınlar haric kimse bilmiyodu benimde cok kısa sürdü sevincimiz kursağımızda kaldı ailecek.
Normalde kimseye söyleyen birisi değilim 8 sene cocuk konusunu asla acmazdım kimse o yüzden de sormazdı pek, tek tük hadsizler oluyodu tabii. Ailemize mecbur söyledik manevi desteğe ihtiyacım vardı, bundan sonra söylemicem. Arkadaşımın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama sadece benim daha transferim olmamıştı o positif olmuş ve bana sorup durması sonucta benimde positif olunca hemen öğrenecekti oda, benim bi ay sonra belli olcaktı, o zaman söyleseydi bu kadar üzülmezdim eminim şimdi öğrenince çok daha üzüldüm kendime üzüldüm yanlış anlaşılmasın onlar icin cok sevindim. Ben kendimi sadece enayi yerine koyulduğumu hissettim ve asla da söylemem aslında hissetmiştim benim hislerimi çok hafife aldı 😅 hislerim kuvvetlidirde. Herkes icin hayırlısı olsun o bilmez benim ne yaşadığımı Allah onu benim geçtiğim sınavtan sorgulamasın bana söylediği an ki kalbimin sıkışmasını kimsenin yaşamasını istemem kimsenin benim gibi ağlamasını istemem. Rabbim herkesi gönlündekini kolaylaştırsın en güzel zamanda nasip etsin.

Ben Kanada da yasiyorum. Troid ilaci kullaniyorum zaten ilk bebek olmayinca dokturum ona baktirip vermisti. Benim miyom sorunumda vardi 3 kere ameliyat oldum 2 si Kanadada 1 i Turkiyede bakalim hayirlisi. Nisan 17 de geliyorum. Doktorum burdayken baslicak ilaclari kullandirtmaya Turkiyede cok zaman harcamamak icin.

Anladım, triod bende yoktu ama gecen yıl ilk kısa gebeliğimde cıkmıştı belki dozu fazla geldi ondan kalbi durdu bilemicem cünkü dozu yüksek gelmiş sonra kanda cıkınca yarım kullandım. Bende hormonsal sorunlar cıktı stress kaynaklı bahceci hormonları düzene sokuyo ama almanya hic bi şekilde hormonun bozuk olduğunı söylemedi bence o yüzden tutmuyor burda. Detaylı calısıyo bahceci. Stress yapmayın transferden sonra rahat olun nasipse zaten bizi buluyor.

Ben Kanada da yasiyorum. Troid ilaci kullaniyorum zaten ilk bebek olmayinca dokturum ona baktirip vermisti. Benim miyom sorunumda vardi 3 kere ameliyat oldum 2 si Kanadada 1 i Turkiyede bakalim hayirlisi. Nisan 17 de geliyorum. Doktorum burdayken baslicak ilaclari kullandirtmaya Turkiyede cok zaman harcamamak icin.
Evet banada bahceci regl olunca on gün estrofeme başlatmıştı. Oraya sonradan gittim kontrol etmesi gerektiği zaman.

Back
X