ozimelis Meme Estetiği Ameliyatı

Ozimelis merhaba canım.Herşey yolunda dimi?Nasıl oldun ağrın sızın var mı?

saol canım gun gectıkce daha iim.zaman zaman batma hıssı ve ucundakı hasasıyet devam edıyor ama alıstım galıba:))sen nasıl oldun.gercı sayfandan takıp edıyorum.hersey yolunda gıbı.allah bozmasın.alısverız hazırlıgı bıle düşünülmüs:)

Herşeyin iyi ve yolunda olmasına sevindim canım.Ben iyiyim çok şükür.Araba kullanırken zorlanmak haricinde normal günlük yaşantıma çoktan döndüm:)İnşallah sende biran önce iyileşir.burda benimle paylaşırsın tatlım:)

birlikte iyleşcez canım inş.sonra kım tutar bizi

inş. kurtulurum ama henüz araştırma aşamasındayım yardımlarınızı bekliyorum:26:

evet üstesinden geliyoruz ama şu dr. işini halletsem biran önce iyi olucak arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz dr lar var mı tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

evet üstesinden geliyoruz ama şu dr. işini halletsem biran önce iyi olucak arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz dr lar var mı tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

canım netten ızmır estetık cerahhları bı arastır.sonra isimle formdan daha rahat bulursun...

canım benim bu haftaiçi belli olacak ama büyük ihtimalle 29unda olucam..senin benden önceymiş..neye kadar verdin şimdi büyüklük olarak...bir de sana da allergan marka takılacak di mi?

canım benim bu haftaiçi belli olacak ama büyük ihtimalle 29unda olucam..senin benden önceymiş..neye kadar verdin şimdi büyüklük olarak...bir de sana da allergan marka takılacak di mi?

evet canım sordum allergan dedi. büyüklük olarak da denedik. 300 ve 330 cc. göğüs tabanımın geniş olduğunu büyük 330 u taşıyabileceğimi ancak yine de ameliyat esnasında deneyeceğini söyledi. sütyenimin içine yerleştirerek denedim ve gözüme iyi gibi göründü. yani ben açıkçası biraz büyük istiyorum. ameliyatta sorun olmazsa 330 takılacak. umarım başka bir erteleme olmaz. sen kaç cc de karar vereceksin anlatırsın artık.

Önümüzdeki haftaiçi aynı şekilde bizde bakıcaz anlatırım karar verince..Peki senin yuvarlak protez mi? şekli nasıl olacak?

hadi canım hayırlısı..az kaldı bizim de baksana ağustos geldi çattı...inşallah bu süreci rahat atlatırız ve istediğimiz ölçülere kavuşuruz :97:

canım ben doktorumdan cok memnunum.bende ameliyat olalı bugün 15 gün oldu.ilk 3 gün cok agrılıydı.3. gün drenlerim cıktı,5.gün dus aldım ve kendime geldim.bır anda çok hızlı bir şekilde iyileşiyosun.ben dün denize gittim,yüzdüm hiç agrı filan olmadı.sankı onlarla doğmus gibiyim :) ve en iyi tarafı dikiş izlerim 15 gün olmasına rağmen nerdeyse yok gibiler.bugün yarın foto eklicem.istersen bakabilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…