inşallah yaptırıcam canım:) sen yaptıralı bir ay olmuş sonuçta değil mi? sertlik konusunda bilgi verebilir misin bana? dokununca çok sert olsun istemiyorum gerçi biraz göğüs dokum var, kas altı da yaparsam olmaz heralde diyorum, sence?
inşallah yaptırıcam canım:) sen yaptıralı bir ay olmuş sonuçta değil mi? sertlik konusunda bilgi verebilir misin bana? dokununca çok sert olsun istemiyorum gerçi biraz göğüs dokum var, kas altı da yaparsam olmaz heralde diyorum, sence?
canım bende abartı bı sertlık yoktu.kardesımınkıyle kıyaslayınca.tabı normal yumusakta degılller.ama zamanla yumusuyolar.1 ay da bıle fark ettı.ben dual plan yontemıyle yaptırdım.belkı onunda etkısı vardır bılemıyorum.ama ınan cok guzel duruyolar.ben hep dogallıktan yanaydım.cok sey denedım ama buyutemedım.buna zor karar vermıstm.şimdı dıyorumkı keske ılk basta yaptırsaydım.daha ilk ayım... 6. aydan sonra daha dogal olacakmıs.bu halı bıle super.darısı basına ınş...
Teşekkür ederim canım Başta benimde birleşik değillerdi, 2. aydan sonra yumuşamaya başlayınca biraz birleştiler canım. Bana 350 cc high profil takıldı. Sana kaç takılmıştı?