dıkiş mi var sende.bende nıye yok.bana 10 gun sonra gel masaj verıcem dedı.bandajlarıda actı.hersey serbest dedı gonderdı...
ozimelis çok teşekkür ederim. Yazdıklarını bugün okuyabildim. Sanırım hemen hemen benzer ölçülerde protez takılacak bana da. Yöntemin rahatlığı ile ilgili sözlerinde beni gerçekten rahatlattı. 1 ağustosa az kaldı. Ayyyy. Bir de gazetelerde estetik ameliyat sonrası emboli haberi okudum bugün. Off ya hem istiyorum hem korkuyorum ama mukadderattır sonuçta deyip gözümüzü kapatıp gireceğiz hastaneye. Korkuyorum ama istiyorum. Pazartesi günü doktorum tam olarak ölçü ve plan belirleyecek. Tekrar teşekkür ederim
canım sana eriyen dikiş yapmıştır.benımkide öyle alınmayacak dikişiler.dikişlerin alınması hastayı huzursuz ediyo bu yüzden eriyen dikiş yapıyoruz demişti bana doktorum.yapışkanlar için bende bi tavsiyede bulunayım :) aseton :)) hastanelerde asetonla çıkarıyorlar
dıkiş mi var sende.bende nıye yok.bana 10 gun sonra gel masaj verıcem dedı.bandajlarıda actı.hersey serbest dedı gonderdı...
bazen eriyen dikiş atıyorlar,bazende böyle alınanında her doktor kendi uygulamasını yapıyor işte ama hiçbir farkı yok :) masaja daha 10 gün mü varmış bana da öyle bişey diycek galiba ameliyattan önce konuşurken 2-3 hafta sonra masaja başlarsın demişti,biran önce masaja başlamak istiyorum bu sertlik hiç geçmeyecek gibi.sporcuyu ne yaptın ?
merhaba.arkadaslar benım bu amelıyat sonrası gögus uclarım acayıp hassaslastı ki sankı kopacakmıs gıbı sızlıyor.hıssızlık oldugunu duymustumda bu fazlasıyla hassaslasması normalmi acaba?basına gelen var mı böyle.yoksa dr mu aramalıyım
sağol canım ya bende göğüslerimden hiç memnun değilim,2 tane bebek emzirdim arka arkaya bide içleri boşaldı hiç sertlik yok puding gibi oldular yatınca hele dümdüz oluyorlar artık okadar moralimi bozuyoki bu durum,evlendiğimde küçük diye şikayet ederdim ya şimdi keşke küçük olsada sert olsa diyorum offf offf
Slm canım:)Bugün nasılsın bakalım,daha iyi oldun inşallah.Göğüs ucu hassasiyetini sormuşsun.Bende de oldu canım ya,silikondan sonra hafif bi sızlama.Fakat bende sızlamadan ziyade,meme ucu hisliliği arttı.Yani göğüs ucuma dokunduğumda önceki halime nazaran daha çok hissediyorum dokunma hissini.Ay nasıl anlatsam...Off ya anlatamadım:)
330 uygun bulunmuş ameliyatta şuan 3.günüm ama göğüslerim hala çok küçük geliyo bana özel sütyen oldugu içinmi acaba
dilacım bende de aynı işte berbat bişeygögus ucum sankı kopacakmıs gıbı .bıde benım gogus uclarım buyuk.ınan sutyen surtuyo aklım gıdıyo ya.ama sende de olmus demekkı normal.benım özelleıklede sol gogsumde cok oluyor bu.zaten sol gögsüm saga göre daha buyuk sanki.
jenny nerelerdesın canım.ctesı dıkıslerın alınacaktı.alınmıstır herhalde.nasıl oldun.hiç yarmadın....
Canım arkadaş listemdesin albümüme bir göz at istersen.Farkedicekmisin bilmem ama resimde bile göğüs uçlarımın hassasiyeti belli:)
iyiyim canım,nete girmeye fırsat olmadı haftasonu :) dikişler alındı sonunda,masaja da başla dedi.hafif hafif yapıyorum ama masaj yapmak çokda kolay değilmiş sert olunca canın acıyor biraz,senin çok sert değildi ama rahat yaparsın.penye bir sporcu sütyeni aldım onu giyebileceğimi söyledi doktor daha az sıkıyor dolayısıyla daha rahat bişey.herşey yolunda gibi biz atlattık zorunu ,artık bekliycez galiba ozimeliscim
ii olmana sevındım canım.hadı bakalım sımdı sıra sekıllenmelerınde.ewet bız zoru atlattıkta benım sımdılerde cok agrım oluyor ya.basta olmadıda işe bak.özellıklede gögus uclarım resmen kopacak gıbıler.bıde kolumun altında batıyo bişeyker canımı yakıyor((