ozimelis Meme Estetiği Ameliyatı

dıkiş mi var sende.bende nıye yok.bana 10 gun sonra gel masaj verıcem dedı.bandajlarıda actı.hersey serbest dedı gonderdı...

canım sana eriyen dikiş yapmıştır.benımkide öyle alınmayacak dikişiler.dikişlerin alınması hastayı huzursuz ediyo bu yüzden eriyen dikiş yapıyoruz demişti bana doktorum.yapışkanlar için bende bi tavsiyede bulunayım :) aseton :)) hastanelerde asetonla çıkarıyorlar

ozimelis çok teşekkür ederim. yazdıklarını bugün okuyabildim. sanırım hemen hemen benzer ölçülerde protez takılacak bana da. yöntemin rahatlığı ile ilgili sözlerinde beni gerçekten rahatlattı. 1 ağustosa az kaldı. ayyyy. bir de gazetelerde estetik ameliyat sonrası emboli haberi okudum bugün. off ya hem istiyorum hem korkuyorum ama mukadderattır sonuçta deyip gözümüzü kapatıp gireceğiz hastaneye. korkuyorum ama istiyorum. pazartesi günü doktorum tam olarak ölçü ve plan belirleyecek. tekrar teşekkür ederim

ne demek canım rıca ederım.bu sıte bana cok ılham oldu.ohhh ıyıkı yaptırmısım kadın oldugumu hıssettım.emın ol bambaska bırı olacaksın.o korkular normal.ama korkacak kadar bısey olmadıgınıda amelıyattan sonra goreceksın.özellıkle yentemınden dolayı soyluyorum bunu.
Bu arada gazetede ne okudum dedın canım ya aklım ona takıldı benım....:44:

aseton tahsış edebılır canım ya.ama bebek yagı cok ıyı geldı hem masaj yapmıs oldum hemde cıldıme bakım,tabı bıde temızlık oldu şimdi cicişler tertemız daha güzel...

dıkiş mi var sende.bende nıye yok.bana 10 gun sonra gel masaj verıcem dedı.bandajlarıda actı.hersey serbest dedı gonderdı...

bazen eriyen dikiş atıyorlar,bazende böyle alınanında her doktor kendi uygulamasını yapıyor işte ama hiçbir farkı yok :) masaja daha 10 gün mü varmış bana da öyle bişey diycek galiba ameliyattan önce konuşurken 2-3 hafta sonra masaja başlarsın demişti,biran önce masaja başlamak istiyorum bu sertlik hiç geçmeyecek gibi.sporcuyu ne yaptın ?

evet canım 10 gun dedı.sporcu ıcın medıkale gıttım.bana hep bundan verıyoruz deyıp babanne sutyenıne benzer bısey verdı hemde 15 tl para aldı.neyse dr a gırmeden onceydı en kucugu olsun dedım aldım.dr dayken actık taktım hıc toplamıyo cok gevsek bişey ama caresız taktık.sınır oldum.ertesı gun cıktım bızım burada buyuk bır camasır magazası var kompedan dıye.oraya gıttım orada cok daha guzek sıkı ve kalıtelısını 6 tlye aldım.hatta bıde yuzucu sırt atlet almıstım ama farklı böle fıle gıbı.onunda gıyım dıye bı actım onunda ıcınde kendınden gogus kısmını saran bı sutyenı varmış.oldukca sıkı.sımdı ıkısınıde gıydım.sımsıkı duruyolar.ama benımkıler cok sert degıl.hatta bugun bebek yagııyla temızlerkende msj yaptım kendımce....

Son düzenleme:
merhaba.arkadaslar benım bu amelıyat sonrası gögus uclarım acayıp hassaslastı ki sankı kopacakmıs gıbı sızlıyor.hıssızlık oldugunu duymustumda bu fazlasıyla hassaslasması normalmi acaba?basına gelen var mı böyle.yoksa dr mu aramalıyım

sağol canım ya bende göğüslerimden hiç memnun değilim,2 tane bebek emzirdim arka arkaya bide içleri boşaldı hiç sertlik yok puding gibi oldular yatınca hele dümdüz oluyorlar artık okadar moralimi bozuyoki bu durum,evlendiğimde küçük diye şikayet ederdim ya şimdi keşke küçük olsada sert olsa diyorum offf offf

Slm canım:)Bugün nasılsın bakalım,daha iyi oldun inşallah.Göğüs ucu hassasiyetini sormuşsun.Bende de oldu canım ya,silikondan sonra hafif bi sızlama.Fakat bende sızlamadan ziyade,meme ucu hisliliği arttı.Yani göğüs ucuma dokunduğumda önceki halime nazaran daha çok hissediyorum dokunma hissini.Ay nasıl anlatsam...Off ya anlatamadım:)

330 uygun bulunmuş ameliyatta şuan 3.günüm ama göğüslerim hala çok küçük geliyo bana özel sütyen oldugu içinmi acaba

canım ımkanın varsa gıt taktır hıc durma.ınan ınsanın kendıne guvenı gelıyor.pişman olmassın.bende bu sıte sayesınde karar verdım.iikide yaptırmısım.

dilacım bende de aynı işte berbat bişey gögus ucum sankı kopacakmıs gıbı.bıde benım gogus uclarım buyuk.ınan sutyen surtuyo aklım gıdıyo ya.ama sende de olmus demekkı normal.benım özelleıklede sol gogsumde cok oluyor bu.zaten sol gögsüm saga göre daha buyuk sanki.

Canım benim ameliyattan öncede sağ göğsüm sol göğsüme göre büyüktü.Şimdi de ufak var var ama belli olmuyor.Çok kez okuduğum ve gördüğüm bir gerçek var ki,çoğu insanın bir yarısı diğer yarısından farklı oluyor.Normal bişey yani:)

Canım arkadaş listemdesin albümüme bir göz at istersen.Farkedicekmisin bilmem ama resimde bile göğüs uçlarımın hassasiyeti belli:)

jenny nerelerdesın canım.ctesı dıkıslerın alınacaktı.alınmıstır herhalde.nasıl oldun.hiç yarmadın....

jenny nerelerdesın canım.ctesı dıkıslerın alınacaktı.alınmıstır herhalde.nasıl oldun.hiç yarmadın....

iyiyim canım,nete girmeye fırsat olmadı haftasonu :) dikişler alındı sonunda,masaja da başla dedi.hafif hafif yapıyorum ama masaj yapmak çokda kolay değilmiş sert olunca canın acıyor biraz,senin çok sert değildi ama rahat yaparsın.penye bir sporcu sütyeni aldım onu giyebileceğimi söyledi doktor daha az sıkıyor dolayısıyla daha rahat bişey.herşey yolunda gibi biz atlattık zorunu ,artık bekliycez galiba ozimeliscim

Canım arkadaş listemdesin albümüme bir göz at istersen.Farkedicekmisin bilmem ama resimde bile göğüs uçlarımın hassasiyeti belli:)

mrhaba dila; çok çok geçmiş olsun. yazdıklarını okuyorum ve sanırım çok sıkıntı çekiyorsun. bugün nasıl oldun. kaçıncı günün bugün. umarım acın biraz hafiflemiştir.ben de 1 ağustos tarihli başlık açmak istiyorum az kaldı bakalım.

ii olmana sevındım canım.hadı bakalım sımdı sıra sekıllenmelerınde.ewet bız zoru atlattıkta benım sımdılerde cok agrım oluyor ya.basta olmadıda işe bak.özellıklede gögus uclarım resmen kopacak gıbıler.bıde kolumun altında batıyo bişeyker canımı yakıyor((

Merhaba cnm, ameliyatımın nerdeyse 2. ayına gireceğim. Benimde ilk zamanlar fazla ağrım yoktu, ama sonraları oldu, doktorum 3. aya kadar çok normal olur dedi. göğüs uçlarındaki sızlamalar bendede var, herhalde artık o hiskaybı gidiyor:)) Ama dr bana masaj vermedi- gerek yok dedi, forumda okuyorum genelde masaj veriyorlar, acaba bendemi yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…