ozimelis Meme Estetiği Ameliyatı

canım aslında maj kapsül olusmasını engellıyormus.sekıllenmesınden zıyade dr lar kapsul olusumu olmasın dıye mj verıyormus.ama nıye sen dr vermedı bılemıyorum.gercı vardır bı bıldıgı.benım gögus uclarında hıs kaybı degılde fazlasıyla hıssıyat var.benı delı edıyor.anlatılmaz bı acı.ya amelıyatta bu kadar acı cekmedım.bıde msj ıcın 3 gunum var.henuz vermedı.verse bıle nasıl dokunucam bılmıyorum.cok acıyolar yaaaa(

Canım ya hala hassasiyet devam ediyomuOff!Oda geçicek tatlım.Biraz daha sabır.Masaj zamanı bende de yaklaşıyor.Bakalım napıcaz?

aynen canım ya hala devam edıyor.beynıme vuruyor resmen sızlaması dokununca

kızlar iananın bukadar veryansın edişiniz beni soğuttu bu istekten ,ben iki bebeğimide emzirirken göğüs uçlarım yara olmuştu her emzirme zamanı geldiğinde ağlıyordum durmadan,daha acısı hafiflemeden tekrar emzirmek zorunda kalıyordum çok kötü bi acıydı hele emerken ,,ve eğer acı varsa bu bu silikon ameliyatı sonrasındada açıkçası ben korkuyorum bidaha kaldıramam öyle bi acıyı

haftasonu benimde kolum çok ağrıdı,bak sen rahattım diyorum ama özellikle sol tarafda bazen batma gibi acaip bi ağrı oluyor,ağırlık koymuşlar gibi rahatsızlık da var.Ama bunlar çok normal canım 2 ayda filan yerine oturur diyor doktorlarda.Senin hassasiyetide aynı bence vucut farklı farklı tepki veriyor işte oturana kadar biraz dişimizi sıkıcaz artık.

canım bu amelıyatı olmayı dusunuyosan hıc durma.bunları yasamda yaptırdıgıma degerdı ınan.yıllardır onun ezıklıgını yasadım ben.bıde bu hıssıyat sadece dokundugunda olan bişey yanı senın o yasadıgın emzırme gıbı degıl emınım o cok daha zor olmalı.hem herkeste olmuyor.vucuttan vucuda degısıyor.
bizim yazdıklarımıza bakıpta hıc soguma....

evet canım halıyle vucut alısmaya calısıyor.ama aynanın karsısına gecınce herseyı unutuyorum becok guzel duruyolar.kardesım bu amelıyatı oldugunda 1 ay ıcınde tum şikayetlerı bıtmıstı.şimdi onunkıler 4 aylık ve varlıgını bıle unutuyorum dıyor.bıde bızımkıler olsaydı okadar....:86:

peki, şekillenince koy ama cesaretimi toplayıp bende olucam hemen koyarım yorum almak iyi oluyor. seninkileride bekleriz...

Merhaba canım, ağrılarımız olsa bile aynanın karşısına geçip de mutlu olmak- herşeyi unutturuyor Canım kardeşinin ameliyatından sonra göğüslerinde küçülme oldumu? bazı arkadaşlar forumda yazıyorlar zamanla küçülme oluyor diye, merrak ettim.

aslında haklısın canım tamam lafımı geri alıyorum,böyle herggün üzülüceme ozaman bikaç ay acısını çekerim olur biter,ama eşime sabah dedimde 6ay dokunmama yasağı varmış bu silikon işinde diyince yapma yaw saçmalama olmaz öyle şey dedi ,ee ozaman napcam ben şimdiden kayırmaya başladım durmaz benimki,aklına geldikçe dokunuyo zati benimkilere ozamanda dokunursa acırsa patlatırım tokatı heralde

yok canım küçülme olmadı ki olsa mutlak soylerdı.hatta bu 4 ay ıcınde kıloda verdı ıstemsız olarak.ama küçülme olmadı.

gece gece guldurdun benı.bu arada 6 ay dokunmama yasagımı varmıs ya.ben bılmıyordum.benım daha 12. gunum oldugundan sevgılı eşim henüz dokunma şerefıne naıl olamadı.6 ayda çokmus canım adam haklı yanı.bızımkı sordugunda ben 2 hafta dıye salladıydım.şimdi nasıl derım 6 ay dıye:44::44::44:

Son düzenleme:

yok canım korkma ben onu bakalım napıcak diye salladım ,hatta ilk önce 1 yıl yasakmış ağrısı acısı geçene kadar demiştimde snra yok yok 6 aymış dediydim tabi ben böyle dersem hayatta kabul etmez ozaman en iisi yasak yokmuş diyimde bari razı ediyim,,neyse şu sıralar kredi çekmiştik onu ödüyoruz bilmemki ucuza yaptırabilsem bari,neyse bu konuyu iice inatlaşmalıyım eşimle ,bide sabah şey demiştim''aşkım ya valla kendim için yaptırmak istiyosam namerdim seni düşündüğüm için istiyorum demiştim''cevabıda hadi hadi yeme beni demişti niyee senden başka memişlerimi görenmi var sanki diyip patlattım bitane hafifçe tabi

yazılanları okuyunca hevese geliyorum iki çocuk annesiyim göğüslerim yeni çıkıyolarmış gibi bu durum beni oldum olası rahatsız etti şimdi forum girdiğimde yaptıran herkes memnun bende olmak istiyorum ama önce eşimi razı etmem gerekiyor sudyeni çıkarınca kendimi kadın gibi hissedemiyorum,istediğin kıyafeti alıp giyinemiyosun ne kötü hissediyo insan kendini inş. eşimi ikna edip cicişliler kervanına katılırım

ins canım en kısa zamanda sende kurtulursun bu dertten.bende esımı ıkna edemedım ama yaptırdım yınede.karsı cıktıgına pişman olacagından emın oldugum ıcın hıc tereddut etmedım.okadarda kavga ettık.şimdilik sesız ıyı olmalarını beklıyor

sen benım taktıgı uyguluyomussun bende öle dıyodum:)senın için askım senın ıcın:))devlet hastanesınde yaptırsana ucuza mal edersın:)ben devlette yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…