Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ozimelis Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi Zamanilac
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar adet oldum ve gögüslerım acayıp şişti ve agrıyor.cok gerıldıler sabahtan berı gecmedı.sızlamada var.hatta atesım cıktı.bu normalmı ya.hıc ii degılmmmm(
Canım çok geçmiş olsun, aynısı bendede olmuştu. Ben ağrı kesici kullanmıştım. Ertesi günü kendimi daha iyi hissetmiştim.
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
Canım çok geçmiş olsun, aynısı bendede olmuştu. Ben ağrı kesici kullanmıştım. Ertesi günü kendimi daha iyi hissetmiştim.
saol canım demekkı normal.ama bugunde daha ıı olamadım.gercı dune gore daha iim.sabaha kadar ates içindeymısım.suanda da sızım sızım sızlıyolar.butun beden ıflas etmıs duumda.umarım yarına toparlanırım.bıde calısıyorum ve oturmak yasak.düşün artık(
Canım benim çok geçmiş olsun.Adet dönemim de benim kızanlarda:) sertleştiler,hafif sancım oldu.Silikon takılmadan öncede olurdu sancı,sertlik falan.Korkma yani doğal şeyler bunlar.Akşamları dinlen canım.Yorma kendini.İstirahat en iyi ilaçÖpüyorum seni.İyi olman dileğiylesaol canım demekkı normal.ama bugunde daha ıı olamadım.gercı dune gore daha iim.sabaha kadar ates içindeymısım.suanda da sızım sızım sızlıyolar.butun beden ıflas etmıs duumda.umarım yarına toparlanırım.bıde calısıyorum ve oturmak yasak.düşün artık(
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
Canım benim çok geçmiş olsun.Adet dönemim de benim kızanlarda:) sertleştiler,hafif sancım oldu.Silikon takılmadan öncede olurdu sancı,sertlik falan.Korkma yani doğal şeyler bunlar.Akşamları dinlen canım.Yorma kendini.İstirahat en iyi ilaçÖpüyorum seni.İyi olman dileğiyle
saol canım benım.adet sancım pek olmazdı benım.bu defa iyi salladı benı.hıc halım yok.iyi dıleklrın ıcın cok tşk.öptum.
Canım tekrardan geçmiş olsun:)saol canım benım.adet sancım pek olmazdı benım.bu defa iyi salladı benı.hıc halım yok.iyi dıleklrın ıcın cok tşk.öptum.
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
canım gecmıs olsun,
hersey yolunda umarım..
saol canım yolunda sukur.senın topıgıde takıp edyorum.nıhayet kuruntularından yavas yavas kurtuldun.şımdı tadını cıkarma zamanı.:124:
vay be 1 ayı atlatmısız saglıkla:)))
Canım zaman ne çabuk geçiyor:) Benimde 3 ay olacak nerdeyse- ben resimlerimi ekledim
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
yaa ben de istiyorum
hemen yaptır canım hıc erteleme:))
- 12 Haziran 2010
- 648
- 0
- 316
Canım zaman ne çabuk geçiyor:) Benimde 3 ay olacak nerdeyse- ben resimlerimi ekledim
canım fotolara daha yenı baktım coooook gusellerrrrortası bırlesık duruyor senın.benım bırlesmedı ya.ilk zamanlardamı bırlesıktı sonrdan mı bırlestı.bıde kaç cc taktırdın sen cok sexi duruyolarrrr
canım fotolara daha yenı baktım coooook gusellerrrrortası bırlesık duruyor senın.benım bırlesmedı ya.ilk zamanlardamı bırlesıktı sonrdan mı bırlestı.bıde kaç cc taktırdın sen cok sexi duruyolarrrr
Teşekkür ederim canım Başta benimde birleşik değillerdi, 2. aydan sonra yumuşamaya başlayınca biraz birleştiler canım. Bana 350 cc high profil takıldı. Sana kaç takılmıştı?
vay be 1 ayı atlatmısız saglıkla:)))
Nice bir aylara ozimelisim