kızlar adet oldum ve gögüslerım acayıp şişti ve agrıyor.cok gerıldıler sabahtan berı gecmedı.sızlamada var.hatta atesım cıktı.bu normalmı ya.hıc ii degılmmmm(
Canım çok geçmiş olsun, aynısı bendede olmuştu. Ben ağrı kesici kullanmıştım. Ertesi günü kendimi daha iyi hissetmiştim.
Canım benim çok geçmiş olsun.Adet dönemim de benim kızanlarda:) sertleştiler,hafif sancım oldu.Silikon takılmadan öncede olurdu sancı,sertlik falan.Korkma yani doğal şeyler bunlar.Akşamları dinlen canım.Yorma kendini.İstirahat en iyi ilaçsaol canım demekkı normal.ama bugunde daha ıı olamadım.gercı dune gore daha iim.sabaha kadar ates içindeymısım.suanda da sızım sızım sızlıyolar.butun beden ıflas etmıs duumda.umarım yarına toparlanırım.bıde calısıyorum ve oturmak yasak.düşün artık(
Canım benim çok geçmiş olsun.Adet dönemim de benim kızanlarda:) sertleştiler,hafif sancım oldu.Silikon takılmadan öncede olurdu sancı,sertlik falan.Korkma yani doğal şeyler bunlar.Akşamları dinlen canım.Yorma kendini.İstirahat en iyi ilaçÖpüyorum seni.İyi olman dileğiyle
Canım tekrardan geçmiş olsun:)saol canım benım.adet sancım pek olmazdı benım.bu defa iyi salladı benı.hıc halım yok.iyi dıleklrın ıcın cok tşk.öptum.
canım gecmıs olsun,
hersey yolunda umarım..
vay be 1 ayı atlatmısız saglıkla:)))
yaa ben de istiyorum
Canım zaman ne çabuk geçiyor:) Benimde 3 ay olacak nerdeyse- ben resimlerimi ekledim
canım fotolara daha yenı baktım coooook gusellerrrrortası bırlesık duruyor senın.benım bırlesmedı ya.ilk zamanlardamı bırlesıktı sonrdan mı bırlestı.bıde kaç cc taktırdın sen cok sexi duruyolarrrr
vay be 1 ayı atlatmısız saglıkla:)))