ozimelis Meme Estetiği Ameliyatı

Zamanilac

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
648
0
slm mıllet.sonunda bende amelıyatımı yaptırdım.dun 1.30 gırdım amelıyata.amelıyattan 5 saat onra ayktaydım.sımdılık hersey uzel gıdıyor.oturup kalkarken bıraz zorlanıyorum.oda normal tabı.bugun bugun saat öylen 2de taburcu oldum ve evımdeyım.alah ısteyen herkese nasıp etsın...

aminnnn canim gecmis olsun desene sende memeliler kervanina gectin oh oh ne guzel insallah bende gecerim otarafa.bence agriymis suymus buymus takma en zoru karar vermek ve ameliyat olmak. bundan sonrasi corap sokugu gibi kendiliginden gelir gun be gun iyilesirsin

saol canım gectım ya rüya gıbı.zaten agrı sızı ılk gun oldu bıttı.şimdi sekıllenmelerını beklıycem.umarım sende en kısa zamanda kavusursun.bende daha dune kadar mıllete gecmıs olsun dıyordum şimdi benım gıkı gectı gıtıı.umarım senın topigınıde en kısa zamanda okuruz.

herşey çok hızlı olmuş geçmiş olsun:)

Hayırlı olsun canım, güle güle kullannn darısı bizim başımıza artık :78: bende devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum, senı o yüzden ayrı dikkatle takip ediyorum konya numune hastanesi'nde olmuştun değil mi ? Doktorun kimdi canım, birde kaç cc oldu ?

saol canım.kullancam ınş:))
dr hakan cepnıydı.ellerıne saglık cokta guzel yapmıs.aslında bız 300cc de anlasmıstık ama benım gogus kafesım darmıs oyuzden sıgmamıs ve 275 koymus.zaten dual plan yontemı uyguluyor ve mentor marka protez kullanıyor.ısmını cok duymustum.kardesımde ona yaptırdı hatta bı arkadasımda burnunu yaptırdı.herkez menun olunca ben gonul rahatlıgıyla gıttım.yalnız dedıgı gun amelıyata almaması cok sınır bozucu.malum cok hastası var.sonunda oldum ama şükür.konya numuneyı dusunuyosan hakan cepnıyı önerırım.cokta guler yuzlu bı dr...

Son düzenleme:

meliscim bi de burdan geçmiş olsun ve gözün aydın diyeyim sen de rahat atlatmışsın maşaallah amin isteyen herkese nasip etsin Allah en güzel şekliyle.. değişimi inceleme sürecin de çok hızlı geçiyor inan ben nasıl 2 ay geçti inanamıyorum halen :) sonra da keyfini çıkartıcaksın bi güzel ooooh

cok tşk canım.ewet şimdiden okadar güzel gelıyorlar ki bide tam seklını alsınlar keyfını surcem ıns.şimdiden kendıme guvenım geldı.bu arada sen tadını cıkarmaya baslamıssındır malum tatıl mevsımı.bana maalesef bu yıl tatıl yok.artık seneye.ama cıcışler ıcın feda olsun.tatılde neymısş

kaç cc taktırmam gerek ??? göğüslerim yok denecek kadar az

canım benımde yok denecek kadardı.hatta ergen bir kız cocugu gıbıydı göguslerım.ben bu amelıyatı arastırıp sorarken 300 cc nın altında yaptırmayın denıldı hep.bende doktoruma ısrarla en az 300cc ıstedıgımı belırttım fakat amelıtatta işler degısebılıyor.gogus kafesım dar oldugu ıcın 275 anca sıkdırabılmısler.ama guzel duruyor sımdılık.tabı bunun boy ve kıloylada ılgısı var.bunu en ıyı doktorun söyler canım sana...

Canım çok geçmiş olsun.Maşallah yaRabbim bu ameliyatı isteyip olmayı düşünen herkese maddi manevi yardımcı olsun inş

ozimeliscim bandajlar çıktı mı? ne durumdasın merak ettim.

cıktı canımcım bandajlar.bomba gıbıyım hele cıcısler onlar ayrı bombaama su bandajlardan kalan yapıskanlardan nasıl kurtulcaz ya.ne gıysem yapıs yapışşşsen ne yaptın c.tesımıydı senın kontrol.bu arada o sesler tahmın ettıgımız gıbı ödemmıs.normal dedı dr.

canım daha öncede yazmıştım başka bir arkadaşa.sanada yazayım.hani sir ağdadan sonra yağlı mendillerle siliyoruz ya işte o mendillerle sil bant yerlerini.bebe yağı olabilir oda yoksa sıvıyağla çıkar hiç acıtma canını.yumuşakça sil geçiyor.

saol canım.bebek yagı var onu kullanıyım barı.benı buyuk bı dertten kurtardın.kabusum olmustu artık bu ıgrenc seyler....

çok sevindim,istediğin gibi olmasına.sesleri bende sordum normal ödem dedi :) bebe yağınını Leyla söylemiş gerçi ama en iyi çözüm tahriş etmeden sil canım.Cumartesi dikişleri aldırmaya gideceğim bende ama işe başladım 2 gündür şişlik ve sertlik dışında gayet iyiler

dıkiş mi var sende.bende nıye yok.bana 10 gun sonra gel masaj verıcem dedı.bandajlarıda actı.hersey serbest dedı gonderdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…