özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

ayağımı görseniz herkeste aynı sorun var demezdiniz:)zira ben kimsede görmedim böyle parmaklar:) parmak arası terlik aklıma geldi aslında, aparat gibi parmağı ayırıp daha normal gösterebilir, olmazsa onu alırım hem terlik giyebiliyorum diye sevinirim

Altı üstü ayak lütfen ama lütfen evde bile şu sıcakta kapalı terlik içinde çorap gezmeyin.
İnanki insanlar asıl ondan rahatsız olur . Yaz ayinda kapalı terlikle gezen birini görsem ruhum daralır ve lütfen çıkar diye ricaederim duramam yani.
Kendinizle barışık olun takmayın böyle şeylere.

150 boyunda çok narin birisiyim. 38 numara ayklarim var ama normal 38 degil topalak ayakliyim.
Her gören sana büyük falan der. Ama ben severim. Çok sukur iyi ki varlar.

Allah'tan ayaklarınız derdiniz ya yüzünüzde olaydı neler hissederdiniz acaba Allah başka dert vermesin demeye geldim

Benim de abim niye senin parmağının biri kabeye bakiyor demişti yamuk diye. bence sen de dalga geç kendinle. Hani bak ayak olmasa başka bir yer olsa anlıcam.. ama ayak yani :)))zaten bi ayak ne kadar güzel olabilir ki
Evet ayak ne kadar güzel olabilir ki :) acaba bizim bilmediğimiz ayaklar mi var :)

Tahmin edebiliyorum halluks valgus probleminizin adı. Tek tedavisi korkunç ağrılı bir cerrahi müdahale. Dediğim gibi bende de var düzenli ortopedik kontrollere gidiyorum. Ağrılı olmadığı için ameliyat düşünmüyorum şimdilik. İleride ağrı yaparsa o seçeneğe geleceğiz.

Benim bütün terliklerim sandaletlerim parmak arası.İdare ediyor durumu.

halluks valgus yazdım internete görsellerdeki ayaklara baktım, tek fark benim baş parmağımın yanında o kadar fazla çıkıntı yok, baş parmak sanki önce normal düz ilerliyomuşta sonradan boynunu bükmüş gibi duruyo tam olarak şekli böyle anlatabilirim :))

ah ahh.. yaz aylarında onlarla gezmek durmak nasıl zor bilseniz.. siz görünce daralıyosunuz ben bide giymek zorundayım onları

O ileri versiyonu işte. Ben o yüzden doktora gidiyorum, takmam gereken zımbırtılar var takmıyorum. İlerde kemik de çıkacak bu gidişle.

Gerçekten kafaya takılacak bir şey değil. Benim babamda, teyzemde, iki görümcemde, bir sürü arkadaşımda var aynı problem. Arada ne olacak bu parmaklar deyip kendimizle dalga geçip gülüp unutuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…