• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

Siz anlatınca aklıma şey geldi, hoşlandığım çocuğun ayaklarını görmüştüm bi keresinde; sanırım mantar tarzı bir şey vardı tırnağında çünkü tırnakları mora-sarıya çalıyordu ve nasırlaşmış bir görüntüsü vardı. Benim gözümün takıldığını fark edince aniden toparlanıp saklamaya çalışmıştı, hissetmiştim. Halbuki ne saçma, gözümde dünyanın en yakışıklı adamıydı o, hiç de çirkin gelmemişti görüntüsü bana. Belki bir başkasında görsem rahatlıkla yüz buruştururdum fakat ne demiş Veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.

Takılmayın rica ederim böyle bir şeye. Sevene her parçanız güzel gelir. Sevmeyen göz ise kusur arar.

dipnot olarak, açılıp red yedim. O da ayrı mevzu :dondurma:

41 numara, tank paletivari ayaklarım var ve ayak baş parmağımla yanındaki parmağım arasında öyle bir boşluk varki çift şeritli otoban yapılır öyle diyim.
Ama hiç takmıyorum? Yazın sandaletimi de terliğimi de giyiyorum. Temiz ve bakımlı olduktan sonra kime ne benim ayağımdan?
keşke baş parmağım boynunu büküp yanındakine yaslanmak yerine çift şeritli otoban olsaydı :) inanın hiç takmazdım o zaman :)

herkese selam kızlar,
çocukluğumdan gelen bi sorunum var.. yıllardır hep bununla uğraştm.
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :( çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:(
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :(
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :(
Kendi ayağımda dahil güzel bi ayak görmedim ben hayatımda birkaç instafenomenin ayakları eh işte bakımlı ama yine de ayak güzel olan bişey değil bence 🤣

ben herkesin ayağına çok dikkat ederim kendimde bu özgüvensizlşk olduğu için:) bu zamana kadar hiç kendi ayağım gibi ayaklara sahip birini görmedim, herkesin çok güzel olmasa da olması gerektiği gibi parmakları var.. uzaktan bakınca herkese çook saçma gelebilir bu durum ama benim hayatımda sanırım tek sorun haline getrdiğim konu bu.. ilacı yokki alsam kullansam geçse
Peki ne yapacaksın ölene kadar adamın yanında çorap mi giyeceksin?

Siz anlatınca aklıma şey geldi, hoşlandığım çocuğun ayaklarını görmüştüm bi keresinde; sanırım mantar tarzı bir şey vardı tırnağında çünkü tırnakları mora çalıyordu. Benim gözümün takıldığını fark edince aniden toparlanıp saklamaya çalışmıştı, hissetmiştim. Halbuki ne saçma, gözümde dünyanın en yakışıklı adamıydı o, hiç de çirkin gelmemişti görüntüsü bana. Belki bir başkasında görsem rahatlıkla yüz buruştururdum fakat ne demiş Veysel güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa.

Takılmayın rica ederim böyle bir şeye. Sevene her parçanız güzel gelir. Sevmeyen göz ise kusur arar.

dipnot olarak, açılıp red yedim. O da ayrı mevzu :dondurma:
yok bakımına sağlığına çook dikkat ederim ama bu mantar değilki ilaç içsen düzelse :)) keşke mantar olsaydı tüm parmaklarımda eğri olmasaydı:)

Peki ne yapacaksın ölene kadar adamın yanında çorap mi giyeceksin?
ben aslında özgüvenli olmak istiyorum.. mesela bazen görüyorum aslında dikkat çeken özelliklere sahip kişiler bunu hiç saklama gereği duymuyo hatta gayet rahat davranıyo.. benim arkadaşım vardı kulaklarının şekli değişikti ama sürekli toplardı saçını görünmesinden hiç çekinmezdi, bize de kulakları bi süre sonra garip gelmemeye başlamıştı. böyle olmak istiyorum, rahatça giysem terliklerimi bakan olsa da hiiç takmasam aksine her gün her gün ayaklarımı göstersem

O ileri versiyonu işte. Ben o yüzden doktora gidiyorum, takmam gereken zımbırtılar var takmıyorum. İlerde kemik de çıkacak bu gidişle.

Gerçekten kafaya takılacak bir şey değil. Benim babamda, teyzemde, iki görümcemde, bir sürü arkadaşımda var aynı problem. Arada ne olacak bu parmaklar deyip kendimizle dalga geçip gülüp unutuyoruz. 😂
benim de babamda var zaten genetik demişti doktor:) ama o tabiki hiiiç sallamıyo

Kendi ayağımda dahil güzel bi ayak görmedim ben hayatımda birkaç instafenomenin ayakları eh işte bakımlı ama yine de ayak güzel olan bişey değil bence 🤣
yok ya öyle demeyin ne kadar narin güzel parmaklı ayaklar var ben görüyorum😀 takıntım olduğu için sanırım ayaklara hep dikkat ediyorum bi benimki iğrneç😀

yok bakımına sağlığına çook dikkat ederim ama bu mantar değilki ilaç içsen düzelse :)) keşke mantar olsaydı tüm parmaklarımda eğri olmasaydı:)

Demek istediğim o değil, biri sizi gerçekten seviyorsa sizin kusur addettiğiniz şeyler dahi onun gözüne güzel gelir.
Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Alt tarafı bir ayak. Ne kadar güzel yahut çirkin olabilir? Ayak işte. Ayakları olmayan insanları düşünüp size bahşedilene şükretmelisiniz. En büyük derdiniz bu olsun yahu. Sevin kendinizi olduğunuz gibi.

Demek istediğim o değil, biri sizi gerçekten seviyorsa sizin kusur addettiğiniz şeyler dahi onun gözüne güzel gelir.
Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Alt tarafı bir ayak. Ne kadar güzel yahut çirkin olabilir? Ayak işte. Ayakları olmayan insanları düşünüp size bahşedilene şükretmelisiniz. En büyük derdiniz bu olsun yahu. Sevin kendinizi olduğunuz gibi.
erkek arkadsşımla bugün elbise seçiyoruz benim için, bi ayakkabı gönderdi bak bunlar çok hoş sana çok yakışır diye baktım önü açık sandalet tarzında bi topuklu :( diyemedim tabi ben giyemiyorum diye, zaten o konuşmadan sonra burda konu açmaya karar verdim :)

erkek arkadsşımla bugün elbise seçiyoruz benim için, bi ayakkabı gönderdi bak bunlar çok hoş sana çok yakışır diye baktım önü açık sandalet tarzında bi topuklu :KK43: diyemedim tabi ben giyemiyorum diye, zaten o konuşmadan sonra burda konu açmaya karar verdim :)

benim ayak parmaklarımda kısa ve şekilsiz gerçekten. ben kendim dalga geçiyorum arkadaşlarımın yanında yaaa ayaklarım çok çirkin filan diye.
Serenay sarıkayanın fotoğraflarının altındaki yorumları okuyun herkes ayağına saydırmış, kadının umru değil. Niçin olsun çünkü. :KK39:

herkese selam kızlar,
ayak baş parmaklarımda eğrilik var, yani düz durmuyo ikiside, ikinci parmağıma yaslanmış şekilde duruyo. umarım net anlatabilmişimdir. yıllardır asla önü açık ayakkabı giyemedim, sandaletleri terlikleri çook beğenirim ama hiç giyemedim, çünkü parmaklarım çirkin duruyor.
ev dışında biyere gittiysem çorap giyerim kesinlikle,çıplak ayakla kimsenin evinde durmam ayaklarımı görmesinler diye. hatta çorap giyince bile dışardan belli yamuk durduğu. onun için bile çok utanırım..
ünideyken ev arkadaşlarımdan hep saklamaya çalıştım ayaklarımı, sıcak şehirde okumamıza rağmen ev içinde hep kapalı terlik giyerdim, yatarken de kimse görmezdi zaten.
eski eşimle evlenmeden önce sevgililiğimz boyunca defalarca birlikte kaldık ama hep sakladım ayaklarımı, evlenince gördü artık ama boşuna sorun haline getirdiğimi üzerinde durmamam gereken bi konu oldgnu söylerdi hep. ama eski eşimle birlkte onun arkadaşlarkna gideceğimz zaman stres olurdum çorapla dururken bile istem dışı ayaklarımı bükerek dururdum.
böyle saçma sapan şeylerle uğraştım yıllarca.. şu an hayatımda biri var, bu ay sonunda arkadaşlarımızla birlkte ufak bi tatil yapcaz, ama biz aynı odada kalcaz, şimdiden stres oldum, ayaklarımı saklamaya çalışcam yine, çorap da giyemem tatil sonuçta, önü açık ayakkabım da yok zaten, illaki görecek ayaklarımı. belki görse neden bu kadar büyütüyosun diyecek ama ben bu konuda inanılmaz özgüvensizim..
ne dertler var diyebilirsiniz ama inanın ayak prmaklarım normal olsaydı sanki her şey mükemmel olacak gibi yani kendimi daha çok sevicem..
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :KK43: çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:KK43:
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :KK43:
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :KK43:
Gercekten taktığınız şey basit.Bugüne kadar kimsenin ayağına bakmadım hiç ilgimi çekmedi 😂 özgüvenli olun boşverin giyin istediğiniz ayakkabıyı. Kimsenin başı aşağıda ayaklara bakarak yürüdüğünü düşünmem 😅kendinizle barışık olun dalga gecin hatta birisi size ayaklarınıza bakarsa he ya benim ayaklarım şöyle böyle deyin😉😀

benim ayak parmaklarımda kısa ve şekilsiz gerçekten. ben kendim dalga geçiyorum arkadaşlarımın yanında yaaa ayaklarım çok çirkin filan diye.
Serenay sarıkayanın fotoğraflarının altındaki yorumları okuyun herkes ayağına saydırmış, kadının umru değil. Niçin olsun çünkü. :KK39:
ki takıntısı olsa çıplak ayakla poz vermez ya da o şekilde fotoğrafını paylaşmaz, ama onunkinde tek sorun büyük olması:) benimki minnak ama eğri😀 allahım ne acılar var 😀

Gercekten taktığınız şey basit.Bugüne kadar kimsenin ayağına bakmadım hiç ilgimi çekmedi 😂 özgüvenli olun boşverin giyin istediğiniz ayakkabıyı. Kimsenin başı aşağıda ayaklara bakarak yürüdüğünü düşünmem 😅kendinizle barışık olun dalga gecin hatta birisi size ayaklarınıza bakarsa he ya benim ayaklarım şöyle böyle deyin😉😀
ay bu çok iyi fikir aslında😀 hatta erkek arkadaşım görse bile ay napıcan işte her güzelim bi kusuru var desem 😀😀 ben hatta onlara isim koysam boynu bükükleer diye 😀😀

Benim de ikinci parmaklarım öyle uzun ki açık sandalet giysem aşağı doğru intihara sürükleniyor sanırsın tırnak yapım saçma sapan Biri yuvarlak diğerleri bildiğin kalın çizgi öyle komik eskiden çok takardım hep güzel ayaklara ayyy diye bakardım da sonra dediler ki güzel kadının çirkin ayağı olur Yumuşadım hemen 🤪🤪🤪 Şaka bi yana artık seviyorum galiba aman ne yapayım yani ayak işte yürüyo koşuyo falan 😁

herkese selam kızlar,
bi dönem doktorada gittim, sağlıkl ilgili sorunun yoksa estetik yaptırabilirsin dedi, ama ilerde tekrar aynı şekle gelmeyeceğinin garantisi olmaz dedi. bunlar genetikmiş, zaten babamın parmakları da aynı şekilde :KK43: çok ağrılı ameliyatları oluyomuş, fiyatı da yüksek, risk almaya değer mi bilmiyorum:KK43:
ama çok kafama takıyorum, bu yaşıma kadar çok üzüldüm bunun yüzünden, aşırı çirkin bi görüntüde değil belki ama herkesin parmağı gibi de görünmüyo :KK43:
belki benimle aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazmak istedim, normalde kimseyle konuşamamıştım bu konuyu, kimse bilmez böyle bi takıntım olduğunu, sürekli saklamaya çalıştıgım için çoğu kişi görmemiştir bile parmaklarımı :KK43:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, eminim ayaklarınız benimki kadar çirkin değildir, benim hem baş parmağım diğerlerine göre büyük hem de 4. Parmağım diğerlerine göre kısa ve geriden geliyor. Ayağımı gören herkesin dikkatle bakmasından ve ayağın neden böyle demesinden bıktım, istediğim gibi ayakkabı da giyemiyorum küçük olan parmağım çok acıyor, ama şükrediyorum yürüyemeyen insanları düşündükçe. Allah başka dert vermesin diyorum.

Yaa beni anlatmışsınız sanki. Benim de o cici cici sandaletler terlikler içimde ukdedir. eşim abarttığımı düşünüyor ama ben çocukluğumdan beri taktım bu meseleye. Hiç estetik düşünmedim yalnız cidden zor ameliyatlar. Ama şu an bir karar verdim kızlar kendime en tatlısından açık bir sandalet sipariş vericem. Amaaann ayak parmaklarım da benim nazar boncuğum olsun 🤣🤣🤣

ben herkesin ayağına çok dikkat ederim kendimde bu özgüvensizlşk olduğu için:) bu zamana kadar hiç kendi ayağım gibi ayaklara sahip birini görmedim, herkesin çok güzel olmasa da olması gerektiği gibi parmakları var.. uzaktan bakınca herkese çook saçma gelebilir bu durum ama benim hayatımda sanırım tek sorun haline getrdiğim konu bu.. ilacı yokki alsam kullansam geçse
Gönder bir bakalim

Ahahahhaha :KK70: al benden de o kadar. küçük parmağıma ojenin fırçasını dokundururken baş parmağıma badana boya yapıyorum resmen. Kardeşim baş parmağımın kalın olduğunu söyleyene kadar bunun farkına varmadım hiç. Sonra bende bi üzülmedim değil ama altı üstü ayak napalım yani :KK70:
Benim eşim yıllarca fark etmeyip bir gün "Ne oldu parmağın niye şişti?" diye tutturmuştu. Adamı parmaklarımın hep böyle olduğuna inandırmak için çok çabalamıştım.

Di mi? Ayak baş parmağı. Ne olacak? :KK53:

Back