özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

Siz anlatınca aklıma şey geldi, hoşlandığım çocuğun ayaklarını görmüştüm bi keresinde; sanırım mantar tarzı bir şey vardı tırnağında çünkü tırnakları mora-sarıya çalıyordu ve nasırlaşmış bir görüntüsü vardı. Benim gözümün takıldığını fark edince aniden toparlanıp saklamaya çalışmıştı, hissetmiştim. Halbuki ne saçma, gözümde dünyanın en yakışıklı adamıydı o, hiç de çirkin gelmemişti görüntüsü bana. Belki bir başkasında görsem rahatlıkla yüz buruştururdum fakat ne demiş Veysel güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.

Takılmayın rica ederim böyle bir şeye. Sevene her parçanız güzel gelir. Sevmeyen göz ise kusur arar.

dipnot olarak, açılıp red yedim. O da ayrı mevzu

keşke baş parmağım boynunu büküp yanındakine yaslanmak yerine çift şeritli otoban olsaydı :) inanın hiç takmazdım o zaman :)

Kendi ayağımda dahil güzel bi ayak görmedim ben hayatımda birkaç instafenomenin ayakları eh işte bakımlı ama yine de ayak güzel olan bişey değil bence

Peki ne yapacaksın ölene kadar adamın yanında çorap mi giyeceksin?

yok bakımına sağlığına çook dikkat ederim ama bu mantar değilki ilaç içsen düzelse :)) keşke mantar olsaydı tüm parmaklarımda eğri olmasaydı:)

Peki ne yapacaksın ölene kadar adamın yanında çorap mi giyeceksin?
ben aslında özgüvenli olmak istiyorum.. mesela bazen görüyorum aslında dikkat çeken özelliklere sahip kişiler bunu hiç saklama gereği duymuyo hatta gayet rahat davranıyo.. benim arkadaşım vardı kulaklarının şekli değişikti ama sürekli toplardı saçını görünmesinden hiç çekinmezdi, bize de kulakları bi süre sonra garip gelmemeye başlamıştı. böyle olmak istiyorum, rahatça giysem terliklerimi bakan olsa da hiiç takmasam aksine her gün her gün ayaklarımı göstersem

benim de babamda var zaten genetik demişti doktor:) ama o tabiki hiiiç sallamıyo

Kendi ayağımda dahil güzel bi ayak görmedim ben hayatımda birkaç instafenomenin ayakları eh işte bakımlı ama yine de ayak güzel olan bişey değil bence
yok ya öyle demeyin ne kadar narin güzel parmaklı ayaklar var ben görüyorum takıntım olduğu için sanırım ayaklara hep dikkat ediyorum bi benimki iğrneç

yok bakımına sağlığına çook dikkat ederim ama bu mantar değilki ilaç içsen düzelse :)) keşke mantar olsaydı tüm parmaklarımda eğri olmasaydı:)

Demek istediğim o değil, biri sizi gerçekten seviyorsa sizin kusur addettiğiniz şeyler dahi onun gözüne güzel gelir.
Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Alt tarafı bir ayak. Ne kadar güzel yahut çirkin olabilir? Ayak işte. Ayakları olmayan insanları düşünüp size bahşedilene şükretmelisiniz. En büyük derdiniz bu olsun yahu. Sevin kendinizi olduğunuz gibi.

erkek arkadsşımla bugün elbise seçiyoruz benim için, bi ayakkabı gönderdi bak bunlar çok hoş sana çok yakışır diye baktım önü açık sandalet tarzında bi topuklu diyemedim tabi ben giyemiyorum diye, zaten o konuşmadan sonra burda konu açmaya karar verdim :)

benim ayak parmaklarımda kısa ve şekilsiz gerçekten. ben kendim dalga geçiyorum arkadaşlarımın yanında yaaa ayaklarım çok çirkin filan diye.
Serenay sarıkayanın fotoğraflarının altındaki yorumları okuyun herkes ayağına saydırmış, kadının umru değil. Niçin olsun çünkü.

Gercekten taktığınız şey basit.Bugüne kadar kimsenin ayağına bakmadım hiç ilgimi çekmedi özgüvenli olun boşverin giyin istediğiniz ayakkabıyı. Kimsenin başı aşağıda ayaklara bakarak yürüdüğünü düşünmem kendinizle barışık olun dalga gecin hatta birisi size ayaklarınıza bakarsa he ya benim ayaklarım şöyle böyle deyin

ki takıntısı olsa çıplak ayakla poz vermez ya da o şekilde fotoğrafını paylaşmaz, ama onunkinde tek sorun büyük olması:) benimki minnak ama eğri allahım ne acılar var

ay bu çok iyi fikir aslında hatta erkek arkadaşım görse bile ay napıcan işte her güzelim bi kusuru var desem ben hatta onlara isim koysam boynu bükükleer diye

Benim de ikinci parmaklarım öyle uzun ki açık sandalet giysem aşağı doğru intihara sürükleniyor sanırsın tırnak yapım saçma sapan Biri yuvarlak diğerleri bildiğin kalın çizgi öyle komik eskiden çok takardım hep güzel ayaklara ayyy diye bakardım da sonra dediler ki güzel kadının çirkin ayağı olur Yumuşadım hemen Şaka bi yana artık seviyorum galiba aman ne yapayım yani ayak işte yürüyo koşuyo falan

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, eminim ayaklarınız benimki kadar çirkin değildir, benim hem baş parmağım diğerlerine göre büyük hem de 4. Parmağım diğerlerine göre kısa ve geriden geliyor. Ayağımı gören herkesin dikkatle bakmasından ve ayağın neden böyle demesinden bıktım, istediğim gibi ayakkabı da giyemiyorum küçük olan parmağım çok acıyor, ama şükrediyorum yürüyemeyen insanları düşündükçe. Allah başka dert vermesin diyorum.

Yaa beni anlatmışsınız sanki. Benim de o cici cici sandaletler terlikler içimde ukdedir. eşim abarttığımı düşünüyor ama ben çocukluğumdan beri taktım bu meseleye. Hiç estetik düşünmedim yalnız cidden zor ameliyatlar. Ama şu an bir karar verdim kızlar kendime en tatlısından açık bir sandalet sipariş vericem. Amaaann ayak parmaklarım da benim nazar boncuğum olsun

Gönder bir bakalim

Benim eşim yıllarca fark etmeyip bir gün "Ne oldu parmağın niye şişti?" diye tutturmuştu. Adamı parmaklarımın hep böyle olduğuna inandırmak için çok çabalamıştım.

Di mi? Ayak baş parmağı. Ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…