özgüvensizim, ayaklarımdan utanıyorum :(

Parmak aralarina konan aparatlar var. O yamuklugu duzeltiyor birkac ay kullaninca. Kullanin olsin bitsin iki yamuk parmak icin omrunuzu ziyan etmissiniz.
evet internetten araştırdım aslında bunu, doktor da bi süre kullanmam için vermişti ama çok büyük değişikler bekleme dmişti, kemik eğri olduğu için düzelmesi zor oluyomuş ameliyat haricinde

ya aslında çok çirkinde olabilir ama ben rahat bi şekilde çıplak ayakla dolaşmak istiyorum amaan kim bakarsa baksın rahatlığına ulaşmak istiyorum olmuyo malesef biri görecek diye stres oluyorum
Rahat rahat dolaşın bırakın kim görürse görsün, kendinizle barışık olun. Canınızı sıktığınıza değer mi

ayak baş parmağımın resmini atsam oturup ayaklarından özür dilersin:))
sandalatte terlikte giyiyorum. temiz ve bakımlı olduktan sonra şeklinden ben sorumlu değilim benim sorunum hiç değil.
bundan çook eminim benimkinden çirkin ve dikkat çekici olamaz sürekli oje sürerim, kimse görmese de ben ojeli görünce hoşuma gidiyo, ama yine de eğriliğini değiştiremiyorum tabi

Yahu ne buyutmussunuz. Benimde ayak tarak kemigimde bildigin deformasyon var. Kucuk parmagimin yanindaki kemik disari buyumus durumda. Tipta adi da var aklima gelmiyor simdi. Yani tarak kemigim oldugundan genis. Dusunun 36 numara giyiyorum ama on tarafi kocaman gozukuyor. Iki ayak kemigimde ayni durunda hatta. Ameliyat olabilirsin dedi doktor ama 1 2 ay yuruyemiyorsun ve geri buyume ihtimali var. Agri bisey yok istemedim ameliyat. Umrumda mi? Hic degil. Bu durumdan utanmak aklima bile gelmedi. Sandalette giyerim, onu acik ayakkabi da. Baskalarinin ne dusundugu hic umrumda olmadi, sizin de olmasin. Bos yere dert ediyorsunuz.

Rahat rahat dolaşın bırakın kim görürse görsün, kendinizle barışık olun. Canınızı sıktığınıza değer mi
şeytan diyo git yarın yıllardır hep imrenek baktığın sandaletlerden al giy herkes şok

bende 36 giyiyorum ayaklarım aslında küçücük ama baş parmağım hem olduğundan büyük duruyo hem de eğri.. ah ne çok isterdim rahatça sandalet giymeyii, kimsenin bakmayacağını bilsem hemen giyerdim

bundan çook eminim benimkinden çirkin ve dikkat çekici olamaz sürekli oje sürerim, kimse görmese de ben ojeli görünce hoşuma gidiyo, ama yine de eğriliğini değiştiremiyorum tabi

valla öyle ya bildiğin çirkin.
zaten ayaklarımda taraklı.
hatta bak bir kere şu baş parmak geçen terlikler var ya oraya sığmamıştı denerken

Ahahahhaha al benden de o kadar. küçük parmağıma ojenin fırçasını dokundururken baş parmağıma badana boya yapıyorum resmen. Kardeşim baş parmağımın kalın olduğunu söyleyene kadar bunun farkına varmadım hiç. Sonra bende bi üzülmedim değil ama altı üstü ayak napalım yani

Ayak bu ya ayak çoğu kişinin zaten çirkindir illa yamuktur taraklidir birde baş parmağın dışa doğu çıkanları var onun egzersizi bile var yanılmıyorsam seninki ikinciye doğursa bununda egzersizi olabilir bilmiyorum araştır ben hiç bakmak ayağa ya boşuna takıyorsun kafana

valla öyle ya bildiğin çirkin.
zaten ayaklarımda taraklı.
hatta bak bir kere şu baş parmak geçen terlikler var ya oraya sığmamıştı denerken
size fotoğrafını atıcam sonra kendi ayaklarınıza bakıp sizi çok seviyorm diye sarılacaksınız

Ben de ayaklarımı hiç sevmezdim sonra düşündüm de neden ben rahatsız olayım ki ben kendimi seviyorum bakmak istemeyen bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…