zaten evlilik amacıyla görüştük ben zamana yaymak gerektiğini söyledim o beklemeke istemediğini
kendisinin de kusurları var elbette ama ben söylemem insanız en nihayetinde kimse heykeltraşın elinden çıkma değil
evet kurtuldum
evet evliliğe yürüyemezdik
evet bununla bir ömür geçmezdi
ama dedim ya aklımdan çıkmıyor söyledikleri toparlayamıyorum.
hukuk okumuştum ve psikoloji derdimizde vardı - kriminolojik psikoloji
tabi abarttım biraz ama psikolojisi bozuk bu vatandaşın orası kesin
ay evet ağır psıkopat olabılır ...bence hıc karsılık vermemelı haha dıyıp gulup gecmelı hanı bır sarkı var ya ....sen bana fazla ıyısın ıyısın FAZLAAAAAAAAAAAAAAAAAA....ZUHAL OLCAYIN....
Selam bu tarz konularla ilgili psikolojik kitaplar okumuştum,sizin bu durumla yüzleşmeniz gerekiyor yani siz o kişiye orda cevap vermiş olsaydınız şimdi bunlar kafanızda sorun olmayacaktı..bunu aklınızdan atmanın pek çok yolu var ama en çok rahatlatacak ve özgüveninizin gelmesini sağlayacak tek şey o kişiyle yüzleşmeniz yani içinizde ne varsa onun yüzüne karşı söylemeniz ya da mesaj ya da arayarak ona iletmeniz..yoksa bu iç hesaplaşma hiç bitmez,içinizde sonsuz döngüye girer..siz bunları söyledikten sonra onun ne düşündüğünün önemi yok bir daha görüşmeyeceğiniz kişinin ne düşündüğü kimi ilgilendirir ki önemli olan özgüveninizi kazanmanız..size dert olacağına bırakın ona dert olsun! bunu yaptıktan sonra çok rahatlayacaksınız ama konuşmanızda kesinlikle altan alıcı bir şey söylemeyin amacınız barışmak değil,şu durumu yenmek..
söylese ne değişecek ki? arkadaşın özgüveni yerine mi gelecek? hiç sanmıyorum!
arkadaşım artık gidip konuşsan da birşey değişmeyecek. tam tersine karşı taraf onu hala önemseyip unutamadığın ve kendine dert ettiğin için keyiflenecektir de. bu yüzden hiç gerek yok. gidip muhattap olmaya bile değmez. seni temin ederim gidip öfkeni kussan bile daha fazla öfkelenip sinirleneceksin. bu durum seni daha da üzecek.
o yüzden unutmaya çalış.
bir de şu var...özgüven kazanılan birşey değil. sizin kendi içinizde olan birşeydir. yani bunu kaybetmediniz. sadece karşı tarafın söyledikleri sizin kendinizle ilgili olan kaygılarınızı tetiklediği için bu kadar sarsıldınız. yani eğer içinizde kendi güzelliğiniz hakkında korkularınız ya da şüpheleriniz olmasaydı karşı tarafın söyledikleri sizi böyle etkilemezdi. güler geçerdiniz. densiz birinin söyledikleri sizi niye etkilesin ki.
size önerim karşı tarafla hiç ilgilenmeyin. kendinize başka meşguliyetler bulun ve zihninizin içinde sizi o adamın söylediklerini söyleyen sesi susturun. kafanızda sizi eleştiren sesi kontrol edersiniz eskisi gibi özgüveninizi yeniden hissedersiniz...
Bence de kendini affetme hem zorla görüşmeyi kabul ediyorsun hem de ortak tanıdıklarınız çıktı diye seviniyorsunuz
Size bu kadar laf etti ne için ağlıyorsunuz bir daha görüşmezsin olur biter zaten karşındakine insan bile diyemeyeceğim tam ruh hastası tek kelimeyle manyak
Bence siz o cibilliyetsizden etkılilenmisiniz ..
Sizi etkileyip hemen avucunun ıcıne alması sonrada gururunuzu kırıp kenara atması sızı bu kadar yıkmış ..
Ama bence bosu bosunaa ağlamıssınız ..
O sozlerı soyleyecek adama benım tek cvbım : Tokat olurdu ..
Bence ağlayıp sızlayarak o cibilliyetsizi haklı cıkarıyorsunuz ..
Ben sızın yerınızde olsam gıyınır suslenır hosuma gıden ne varsa onları yapar mutlu olmaya calısırdım boyle adi - kişiliksiz bırınden kurtuldum dıye ..
Bence onun dediklerinden ziyade şu an sizi rahatsız eden cevap verememek olmuş. Bir arkadasın dediği gibi ona içinizdekileri söyleyip rahatlayabilirsiniz. Eğer tabi şartlara göre uygunsa yoksa konuşmak şu anki durumdan daha kötü sonuçları olacaksa boşverin laf bu ağızdan çıkar siz kabul etmedikten sonra da kendini bulur ancak. Son derece seviyesiz ve boşboğaz bir adammış bir bayan bile bir başka bayana bu üslupla konuşamazken o dost ayağına iyilik kisvesi altında saçmalamış. Dikkate bile alma ve kimseden nasihatte dahil hiç bişey almak zorunda olmadığınızı bilin.
kesinlikle kurtulmuşsun arkadaşım... daha iki günlük tanıdığı bir kadına cinsel içerikli aşağılama yapan erkek kesin sapık ,takıntılı yada en azından psikolojik olarak sorunludur... iğrenç bir insanmış... eğer cevap veremedim diye bu kadar üzülüyorsan, birgün devran döner uygun bir ortamda cevabını bi şekilde yapıştırırsın...
adam tam bir deliymiş
Adam tam sorunlu ve de edepsizmiş. Tatlım senin tek derdin bence adam sana laf söylerken senin birşey diyememen.
Ama geçmiş gitmiş işte.
Bir de aileler tanışınca böyle terbiyesizliklerini görseydin daha kötü olurdu.
Haline şükret bence.
Canım eğer söyleyemediklerin içinde kaldıysa ve bunları ona söyleyerek rahatlayacaksan. Mesaj yaz gönder, onun telefonunu da engelle sil, yada hattını değiştir. Senin yazdığın mesajla kalsın herşey sana ulaşamasın. Özür dilerim ama o adam gerizekalının önde gideniymiş. Eğer sonradan kararından vazgeçtiyse insan böyle mi söyler. Karşındakini incitmeden evliliğe ve yeni bir ilişkiye hazır değilmişim der, karşındakininde bir bayan olduğunu düşünüp onu incitmez. Kısasa kısas canım. Sende ona yaz gönder, senin için ölmüyordum sende böylesin şöylesin diye yaz derim
bence siz ılık bi duş alıp, güzel kokulu kremlerle kendinizi şımartın
bi kuaföre gidip bakımınızı yaptırın, bi de Türk gayfesi içtiniz mi ohh
bu söylediklerim bana hep iyi geliyor
konuşmayın, cevap vermeyin
bi format atın kendinize...
sizi çok iyi anlıyorum. ben de herşeyde hemen kendimi suçlarım. siz kendime o görüştüğünüz kişiyide eski nişanlıma benzettim.
ne kadar şanslısınız onunla bir yola girmediğiniz için. ailesi iyiki öyle demiş. yoksa böyle insanlarla bir yola girmenin sonucunu benim konularımda okuyabilirsin.
atlatırsın, ama biraz kendini ikna etmeye çalış.
o insanında zaten manyak olduğu belli.. böyle psikopatlar insanı etkilemeyi iyi başarıyolar. aniden değişirler. çok iyi biliyorum.
bir daha böyle aşırı hevesli aceleci çok iltifatlı biriyle karşılaşırsanız şüpheyle yaklaşın. ben öyle yapıyorum artık
cnm bır densızın soyledıklerı ıle neden ozguvenını yıtıresın .
lutfen kendıne gel toparla kendını .
benım merak ettıgım ;
sız nerede tanıstınız ?
kac aylık beraberlıkten sonra evlılık kararı aldınız ?
son bırsey ,sıgara ıcmeyene gercekten sıgara kokusu tahammul edılemeyecek kadar zor .
benım arkadasım da sevgılısınden sıgara kokusu yuzunden ayrılmıstı .
gun boyu yanında ıcmese bıle artık ,o koku resmen ıcıne sınmıs .
konustukca optukce acımsı acımsı koku gelıyormus burnuna .
tabı sıgaradan rahatsız oldugunu soylemenın de bır adabı usulu vardır .
yok mıgdem bulandı yok kustum ne bu ıgrenc tabırler yaa .
abartmısta abartmıs cocuk resmen .
bana boyle tabırler kullanan kısının 30yasın da olmasından suphe duyardım acıkcası .
bu kelımelerının karsısın da bırak ozguven yıtırmesı kahkahalara bogulurdum .
cunku ;anca cocugun soyleyebılecegı kelımeler bunlar .
benımde sevgılım cıddı derecede cok sıgara ıcıyor
bende ustum basım cantam sacımın kokmasından bıktım ama hıc rencıde etmedım 3 yıldır
kendı cok mu genc kı acaba haret birşey
valla artık erkekler burunlarından kıl aldırmıyorlar anlamadım gıttı
ısyerınızdekı arkadaslarınızın yanında olabıldıgınce bu durumlarınızı yasamamaya calısın
bu aklınıza takılan seyler ıcınde mumkunse psıkolojık destek alın
bence hiç umursamayan unutun gitsin, daha ilk görüşmede sizin özelinizi mi düşünmüş
insan severse sigarasına katlanabilir dünyada tek sigara içen siz değilsiniz ki.
bide şu açıdan bakın eğer o size bir sürü iltifat etse dediklerinin hepsine inanacakmıydınız. bence hiç özgüveninizin azalmasına gerek yok kendinde bişeyleri eksik gördü ki size bahane aradı demeyim demeyim diyorum ama kendimi tutamıyorum o size öyle yok başka yerlerin nasıldır vs gibi terbiyesizce konuşurken keşke ona kişi kendinden bilir işi deseydiniz tövbe tövbe.
iş yerinizeki o patavatsız arkadaşlarınızıda duymamazlıktan gelin konuşup konuşup susarlar nasılsa
canım yaa...daha önceki konunuda hatırlıyorum.acaba biraz çabuk mu olaylar kaptırıyorsun kendini.hemen karşındakine koca gözüyle bakıyorsun.kusuruma bakma ama 2günde sadece telefonda görüştüğün biri sana ne kadar aşığım desede aşık olamayacağını bilmiyor musun.tamam evlenme konuşması olarak oturup konuşsan bile arada mesafe olması gerek.neyse olan olmuş.olmasa daha iyi olurmuş ama olsun artık.bunu bir tecrübe olarak al.hem yaşlı gibi görünsen bile kozmetikler,bakımlar ne kadar ilerlemiş.bankacıydın di mi.imkanlarında var.kendine bakım yap,güzellik merkezlerine git,güzel kıyafetler al.şimdi araf zamanı diye bir diziyi de izliyorum.orada gülşen karakteri var.bu yaprak dökümünde ceydayı oynayan kız var.o da 30 plus yaşında bir bayan.ne kadar hoş görünüyor.hem bunlar nasıl bir gelin seçiyorlar damızlık seçer gibi.anladığım kadarıyla hassas birisin.zaten bunlar evlenseniz bile saçma sapan hareketlere devam edeceklerdi.bu kadarıyla kurtulmuşsun
koca olaylarına kaptırmak şeklinde düşünmeyin lütfen benimle bir alakaası yok çünkü
ilk mesajda da söylediğim gibi aşırı derecede ısrar edildi ki bu adam benim çok iyi tanıdığım gelsin diye beklediğim bir adam değil
2 gün içinde eşyalara varana kadar evlilik planı yapan zaten şahsın kendisi
aradaki mesafeyi de aşan ben değilim ve sorun ettiğim şey bu şahsın bana karşı kurduğu cümleler.
inanıp inanmamam, aşık olup olmamam da söz konusu değil sadece bana edilen hakaretvari cümleler nedeniyle açtım konuyu
tv alışkanlığım olmadığımdan bahsettiğiniz bayanı tanımıyorum
son bir detay bankacı da değilim
sanırım konuları karıştırdınız
çok şükür şimdi daha iyiyim forumdan da çok yadım gördüm herkes elinden geldiğince rahatlatmaya çalıştı
hepinize minnettarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?