Özgüvenden deli cesaretinden ucuz yaz dizisi kadin karakterine donusumum :((

Ee peki 5 6 yaşından beri ayna tutan kız benim yorumumdaki sözde saygısızlık nedir?
Senin istedipin iyi niyetli nasihat nedir peki.
İnşallah sevgili olursunuz devam et pes etme dememiz mi?

En son ne zaman tek kaldın?
Kesin buda konuyla alakasız

Su amacsiz seviyesiz ve dalga iceren mesaja olabilecek en dandik ve troll cevabi vermisim ne yazabilirim baska Su yorum en son ne zaman yalnizdin? Tarzi bir cumle olsaydi verdigim tepki bu olmazdi haliyle

Su amacsiz seviyesiz ve dalga iceren mesaja olabilecek en dandik ve troll cevabi vermisim ne yazabilirim baska Su yorum en son ne zaman yalnizdin? Tarzi bir cumle olsaydi verdigim tepki bu olmazdi haliyle

Daha çok kitap okumanı tavsiye ederim
Bizim senle dalga geçmemize gerek yok sen yapıyosun zaten
Polemik olayına çevirmiyorum konun kapanmasın diye

Konuyu bekâretten buralara nasıl getirdin anlamadım gerçi ben börek muhabbetinden sonrasını okuyamadım konunun girişinde dersane felan değince öğretmen felansınız yani yaş itibariyle daha olgun diye düşünürken üniversite hazırlığında genç bir kız olduğunuzu öğrendim ama hazırlık aşamasında bir genç kız için üslubunuz fazla yetişkin ilişkiniz nasıl sonuçlanır bilemiyorum ama bu yaş için çok hızlı ilerliyoruz benden demesi.....

Daha çok kitap okumanı tavsiye ederim
Bizim senle dalga geçmemize gerek yok sen yapıyosun zaten
Polemik olayına çevirmiyorum konun kapanmasın diye

Okudugu kitaplar insanin kalitesini yansitir ve insani o dogrultuda aydinlatir. Ben bana bir seyler katacak kitaplar okudugumu ve su anlik icin yeterli bir birikim yaptigimi dusunuyorum. Konum kapansa ne olacak kimsin veya cok mu onemli burasi hayatimda da takip ay konum kapandi diyecegim Asosyalim de tum gun burada konu acayim polemik yaratayim mi diyorum Veya senin gibi sacma sapan yorumlar uzerinden basitce ego mu kasmaya calisiyorum? Dalga gecmemize gerek yok sen yapiyorsun mu :'( Oysa ki ciddiye alip trollemiyordum bile tüh be

Önemli değilse niye konu açıyorsun
Basitce ego kasmaya çalışan sensin zaten.
Burayla burdaki konularla dalga geçip konu açanda
Neyse alanı sana bıraktım ego mu kasarsın oyun mu oynarsın naparsan

Guzel heyecanlar bunlar evlat. Dün 30 yasina girdim, bugun bu konuyu okudum ve sana söyleyebileceğim tek şey, bokunu çıkarmadan yaşının tadını çıkar. Keşke ben o yaşlara geri donebilsem de böyle dertlerim olsa. Çok yaşlıyım la.

Ben sohbet açmaya calistiklarini düsündüm. Yani konu börek degil de cocuga arnavut musun diye sordurmak. O yaslar da öyle oluyor insan ama ya. Bazi yorumlar cok sert geldi.
Tek konusu olsa bugün bu kadar insan sert yazmazdı. Konulara bakarsanız görürsünüz kaçıncı erkek arkadaş aday adayı. Ha beni 100 tane sevgilisi olsa da ilgilendirmez ama gelip bir hafta sonra şöyleymiş böyleymiş içi fıs dışı fos diye konu açacaksa otursun bir ders çalışsın derim....

Ben bilmiyorum konularini. Sadece bu konuyu okudum. Gözüme carpan bir iki yorumu okudum o kadar. Tabi ya yolunu cizsin. Kariyerini planlasin.

Ohoo ben gelene dek dizi final yapmış yav. Niye öldürdünüz esas kızı, finalde neler oldu ?

Canım çok tatlisin ya, ben okudum sonuna dek. Eğlenceli geldi bana. Aşk,sevgi güzel şeyler de işte zamanlama yanlış. Derslere odaklan,o çocuğu da askıya al. Üniversite sınavından sonra gerekirse konusursun. Şimdi ilişki yasasan bir sürü tantanasi,kavgası,gürültüsü olacak kafanı yorma. Aşk başlarken güzel bu süreyi üniversite sınavı bitene dek uzatmaya bak derim.

Belki çok erken yaşta olgunlaşmak zorunda kalıp yetişkin gibi düşünceleri olan ergenler de vardır kimbilir...
elbette olabilir herkes hayatının bu veya başka dönemlerini harika bir şekilde geçirmiyor lakin benim demek istediğim, bir insan ergense bunda yerilecek ya da komik bir taraf bulamıyorum, bulamadım da keza. ergense ne oluyor, onun nedenini merak ettim.

Onu da o yorumu yazan bilir :) ben sadece hepimiz diye genelleme için dedim ama bu konular diğer konuların yanında ben ve benim gibi düşünen birkaç kişiye göre hafif kalıyor yani ki üyenin açtığı ilk konuda değil milyon tane böyle konusu var. Sonu hep aynı hüsran oluyor bıkanlar laf ediyor zaten üyeye. Ben kim kaç konu açar ona bakmam ama bir üye hep aynı konu üzerinden zilyon konu açıyorsa biraz irrite oluyorum işte...

anladım, ben diğer konularını görmediğim için konu sahibinin bilemiyorum. zaten kendisine gerekli uyarılar yapılmış. madem konu açıyor fikir almak için dikkate alsa iyi eder:)

Konu sahibi gördüğüm kadarıyla kısa süreli ilişkiler yaşayıp duruyor hep. Geleceğini belirleyecek ciddi bir sınava hazırlanırken bu kadar sevgili odaklı olması haliyle tepki çekiyor. Hepimizin ergenlik aşkları oldu ama konu sahibi 19 yaşında, ergenlik diyemeyiz bu yaşa (10/11-16/17 kızlar için ergenlik yaş aralığı). Artık biraz önceliklerini başka konulara vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…