Özgüvenden deli cesaretinden ucuz yaz dizisi kadin karakterine donusumum :((

bi çocuk var X kızdan hoşlanıyor
kızın sevgilisi var kız bırak benim sevgilim var diyor
kız sevgiliden ayrılıyor X den hoşlanmaya başlıyor X yüz vermiyor,dertleniyor filan kızı gördükçe
Allah razı olsun ne muradin varsa versin.

Okumaya çalıştım ama sadece çalışmakla kaldım sonu gelmedi.

Atarını giderini severim, güzel kardeşim pişman olmayacağın şekilde dilediğin gibi yaşa. Gençlik güzel şey.
Genelde gayet saygili bir insanimdir karsilikli bir bicimde seviye aşilmadigi surece

Bkz: Okuyamadım kardeş durumumuz yoktu

Cok komik ya kac begeni gelecek acaba Tum deneme puanlarim elinizde oldugu icin yorum yapma hakkiniz tabiki var harika bir mizahsorsunuz. Hadi +1

="Yildizsezen, post: 49548433, member: 777902"]Ee gunde 4-5 tane iciyorum 2 3 paket soz konusu degil. Tabi guzel bir aliskanlik degil ama kimseye aciklama yapmak zorunda degilim sanki konuyla alakasiz cunku.
bana açıklama yapın demedim zaten sadece bu kadar genç insanın elinde görünce üzülüyorum ben. Çünkü tamamen özentiden başlandığını düşünüyorum. Aslında konuyla çok alakasız değil. Sürekli bir sigara odasında karşılaşma ilk muhabbetleri orda etme falan var. Ee haliyle bunlar hee tenefüs orda mı gibi bi algı oluştu bende o kadar. Yoksa akıl verecek değilim zararlarını içen de biliyor içmeyen de. Konunun aşk tarafına odaklanırsak da bu yaşta güzeldir o duygu. Bırakın kendinizi.

Lütfen sadece matematikteki x'e değer ver. Çok saçma işler yapıyosun. Hayat sadece erkek değil biliyosun dimi yaşın arttıkça bir erkeğin vereceği zarar daha çok artıyor. Bunu bence bir düşün

Yok anladim ne demek istediginizi zaten. Her tenefus degil 1 -2 tenefusluk olay aslinda. Normalde hic polemik cikaran biri degilim ama yorumlar almis basini yurumus size de sert ciktiysam kusura bakmayin

Lütfen sadece matematikteki x'e değer ver. Çok saçma işler yapıyosun. Hayat sadece erkek değil biliyosun dimi yaşın arttıkça bir erkeğin vereceği zarar daha çok artıyor. Bunu bence bir düşün

Iste sizin yazdiginiz bu tarz bir uyariyla yukarida yazdiklari benim bu kizdan yasim buyuk olgunum iyiligine degil de egomu tatmin etmek icin eski konulari uzerinden yazayimla o kadar fark var ki. Ben bu fikrinize kesinlikle saygi duyuyorum ve haklisiniz yas arttikca verdikleri zarar da artiyor

Kaç yasindasin bilmiyorum ama 17-18 en fazla sanirim
Bana çok sevimli geldin. Eleştirenler olmuş ama o yaşlar insanın en deli dolu , en masum halleridir :)
Tabiki sevgilin olacak ama lütfen sana saygı duyan birisi olsun . Bende nisanlimla 16 yaşında tanıştım. Şimdi 26 yaşındayım. Insan değişiyor yıllar geçtikçe. Biz nişanlımla birlikte büyüdük, olgunlastik :)
Sadece sen kendine saygı duy , kendini sev ve sana gerçekten değer veren insanlarla zamanını harca . Tabii unutmadan derslerini etkilemesin bu durum :)

En son ne zaman tek kaldın?
Kesin buda konuyla alakasız

Ben diger uyeler gibi bos vaktimde atomu parcalayip calismalarima ara verdigimde de kaynanamin, eltimlerin basarimi kiskandigindan dolayi benimle ugrasmasindan ve dunyanin merkezi ben benim kocam ve cocugum oldmadigindan 1 saniye bile tek kalamiyorum

Cok tesekkur ederim :) Evet 18-19 yasindayim cok sevindim sizin adiniza ne guzel 10 senedir birlikteymissiniz :) Hayirlisiysa olsun zaten bana guzel bir seyler katabilecekse

Diğer üyelere bu kadar takılacağına bir ayna tut.
Zira yorumum tamamen onlarla alakasız.
İşine gelmeyen yorumlara böyle mi cevap veriyorsun

İçerikten bağımsız olarak , kaleminin kuvvetli olduğunu söylemek isterim. Bence kitaplarla çok daha hemhal olursan, iyi bir aşk yaşayamasan da iyi bir aşk hikayesi yaşarsın bence.
Ama diğer yandan biz çoluk çocuğa karışmış ablalar için, yaZdıklarına beklediğin cevapları almak zor. Zira çocukları olan anneler olarak korkuyoruz bir yandan çocuklarımızın böyle gündenleriyle muhatap olmaktan.
Hisleri yargılayamayız. His histir. Ama davranışlarını yönlendirmek senin elinde.
Diğerlerine de yaşadıkça tecrübe diyeceksin :) inşallah iyinin ve ahlaklı olanın safında yer alırsın

Diğer üyelere bu kadar takıcağına bir ayna tut.
Zira yorumum tamamen onlarla alakasız.
İşine gelmeyen yorumlara böyle mi cevap veriyorsun

Ayna mı En son 5-6 yasindayken kullaniyorduk ama bu kelimeyi tuh yaa. Normalde gayet saygiliyimdir ve cogu benden buyuktur diye hep alttan alip ablam gibi tavsiyelerini dinlemisimdir. Ama farkettiyseniz ortada iyi niyetli bir nasihat verme durumu yok. Tamamen ego kasip dalgaya vurmaliyim durumu var ki bu tarz bir uslupla yaklasan kimseye saygi duyup gereksizce kasmak zorunda degilim. Meslek lisesi mezunuyum 15 yasindan beri calisirim is hayatinda, okul hayatinda nasil davranilmasini alt ust iliskilerine kadar iui bilen bir insanim. Burada kimse benim sefim mudurum degil tersleyen ego kasan bir uslupla cevap versinler de alttan alip ona gore cevap vereyim. Kimse kusura bakmasin kimse kimsenin birseyi degil burda. Bir saygi olacaksa iki tarafli olmali.

Ee peki 5 6 yaşından beri ayna tutan kız benim yorumumdaki sözde saygısızlık nedir?
Senin istedipin iyi niyetli nasihat nedir peki.
İnşallah sevgili olursunuz devam et pes etme dememiz mi?

Ya cook tesekkur ederim :) Aslinda herhangi bir tarzda yorum gelsin istemedim. Herkesin dusuncesine saygi duyarim ki eger sizin yazdiginiz gibi abla gibi guzel bir dilek veya boyle yapmamalisin tarzi bir uyari gelseydi gercekten oturup yoruma gore yardimlari ve dilekleri icin tesekkur ederdim. Ama ben cogu yorumda iyi niyetin kirintisini dahi goremedigimden boyle bir tepki verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…