• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüvenden deli cesaretinden ucuz yaz dizisi kadin karakterine donusumum :((

Ohoo ben gelene dek dizi final yapmış yav. Niye öldürdünüz esas kızı, finalde neler oldu ?:KK64:

Canım çok tatlisin ya, ben okudum sonuna dek. Eğlenceli geldi bana. Aşk,sevgi güzel şeyler de işte zamanlama yanlış. Derslere odaklan,o çocuğu da askıya al. Üniversite sınavından sonra gerekirse konusursun. Şimdi ilişki yasasan bir sürü tantanasi,kavgası,gürültüsü olacak kafanı yorma. Aşk başlarken güzel bu süreyi üniversite sınavı bitene dek uzatmaya bak derim.:KK54:
Okuduğun ilk konusuysa tatlı gelmesi normal :KK53:

Saç ve ten renklerinizi söyler misiniz hanımlar, gri ne kadar yakışır bakmam lazım:KK14:

Geyik uyarı alma sebebidir hatırlatırım :KK16:
Ten rengime hiç gitmiyo Munem :olamaz:
Geyiği hayvan olarak bile göresim yok şu an, hemen gidiyorum uslu kızım ben :ruh:

İçerikten bağımsız olarak , kaleminin kuvvetli olduğunu söylemek isterim. Bence kitaplarla çok daha hemhal olursan, iyi bir aşk yaşayamasan da iyi bir aşk hikayesi yaşarsın bence.
Ama diğer yandan biz çoluk çocuğa karışmış ablalar için, yaZdıklarına beklediğin cevapları almak zor. Zira çocukları olan anneler olarak korkuyoruz bir yandan çocuklarımızın böyle gündenleriyle muhatap olmaktan.
Hisleri yargılayamayız. His histir. Ama davranışlarını yönlendirmek senin elinde.
Diğerlerine de yaşadıkça tecrübe diyeceksin :) inşallah iyinin ve ahlaklı olanın safında yer alırsın
Ya cook tesekkur ederim :) Aslinda herhangi bir tarzda yorum gelsin istemedim. Herkesin dusuncesine saygi duyarim ki eger sizin yazdiginiz gibi abla gibi guzel bir dilek veya boyle yapmamalisin tarzi bir uyari gelseydi gercekten oturup yoruma gore yardimlari ve dilekleri icin tesekkur ederdim. Ama ben cogu yorumda iyi niyetin kirintisini dahi goremedigimden boyle bir tepki verdim.

Rica ederim :) aşk hikayesi yazarsın olacaktı tabi :) yanlış yaZdığımı şimdi fark ettim

valla ilk defa böyle bir yorum yapacam. gereksiz uzatmışsın daha fazla okuyamadım. daha kısa daha net yazarsan insanlar daha iyi yardımcı olabilir

Konunun dert kısmı nerede?
Eski kaba saba,bekaret kafalı sevgiliden ayrılınmış,yenisiyle sohbet muhabbet iyi gidiyormuş zaten eee sorun neydi anlamadım ki zaten kimse dert görememiş ki konu dışı yorumlar,polemikler havada uçuşmuş.
Benim bile" dersine yoğunlaş,boşver,bu kadar fazla sigara tellendirme"diyesim geldi.

Back