- 16 Haziran 2016
- 5.968
- 37.615
-
- Konu Sahibi Yildizsezen
Hayır eski konularını dökmedim zaten biliniyor :) gene üç beş güne bu çocuk da şöyle çıktı böyle çıktı yazarsın baştan pişman olmadan temkinli ol sen gene diyorum sonuçta dediğin gibi koca bulmaya gitmiyorsun dershaneye ama gittiğinden beri de kaç koca adayı buldun değil miParantez icinde buldugum da oldu yazdim valla bastan su siralar yeni moda eski konulari dokmek de benim konulari da bilen bilmiyor kasmaya gerek yok. Cocuk arnavut kokenli turk buyuk ihtimal.
Kız dediğin konu sahibi mibi çocuk var X kızdan hoşlanıyor
kızın sevgilisi var kız bırak benim sevgilim var diyor
kız sevgiliden ayrılıyor X den hoşlanmaya başlıyor X yüz vermiyor,dertleniyor filan kızı gördükçe
evet esas kız yıldızsezen:)Kız dediğin konu sahibi mi
Neyse bu bile yetti.
Erkeksiz de yaşanıyor konu sahibi, denedim oldu.
Hayır eski konularını dökmedim zaten biliniyor :) gene üç beş güne bu çocuk da şöyle çıktı böyle çıktı yazarsın baştan pişman olmadan temkinli ol sen gene diyorum sonuçta dediğin gibi koca bulmaya gitmiyorsun dershaneye ama gittiğinden beri de kaç koca adayı buldun değil mi
Üniversitede onlardan çok var bak motive ol sınavı kazan diye diyorum :)Eee bilindigine ve bende parantez icinde belirttigime gore tekrardan yazmak neden?Gizlemem gereken bir sey olsa yazmazdim herhalde. Gercek kimligimi kimse bilmedigine gore neden kasayim ki. Ister severim sevgimi yazarim ister tirt cikti diye yazarim Bu kadar onemsemek neden siteden ciktigim an hayat yine koca adaylarimla benim hayatim
Üniversitede onlardan çok var bak motive ol sınavı kazan diye diyorum :)
O değil de kafan bu kadar saçmalıkla doluyken derslerin gerçekten iyi olabilir mi sanmıyorum
Bir bdv lik kaynana koca elti gorumce aldatilma derdim yok. Ee tek dert de bunlar olmadigina gore?? Gercek hayatta kim taniyor beni de yalan soyleme ihtiyaci hissedicem? Isim gucum yok sizlere oynayacagim burda sabir ya
O beğenmediğin elti, kayınvalide ve koca dertleri insanların hayatlarının merkezi.Bir gün evlenirsen anlarsın.O insanlar isteseler de hayatlarından çıkarıp atamıyorlar o sıkıntıları.Zaten o yüzden dert onlara.Seninki gibi gönül eğlendirme peşinde değiller, gerçek anlamda hayatlarını alt üst eden şeyler yaşıyorlar.Ben sana yalan söylüyosun demedim, bi insanın kafası bunlarla doluyken derslere kendini çok da ayırmasının mümkün gözükmediğini söyledim.Yoksa inan beni hiç ilgilendirmiyor.
Yalnız x ilk başta eski sevgiliyken sonradan hoşlandığın kişi oldu sanırım ondan sonrasında takıldım anlayamadım hiç : )
Ay ben bütün konuyu yanlış okudum o zamanYok neandertal eski sevgili x hoslandigim
Ben karşı değilim ama yıldızın artık erkeksiz bir nefese ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çarşaf muhabbeti yapan adamlarla çıkıyor bir kafasını toparlasın , bir kendini tanısın bence.. sonra yine hoşlanırsa gitsin konuşsunBaşlık hoşuma gidince okumaya başladım ama dayanamadım sonuna kadar
Seviyosan git konuş derdim ama kızların böyle şeyler yapmasına karşıyım eski kafalıyım ben