Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam tatlım..:KK51:
Çok çok geçmiş olsun. Detaylı yazmışsın seni çok merak ediyordum noldu diye..

Bu adam sana kıymet vermiyor.
Evet her şey maddiyat değil. Durumu hiç olmasa sen zaten gerdanlık bilezik vs istemezdin. Ama durumu var. Takabilirdi..

Ama bence asıl evlilik birliğinin sarsıldığı olay takı meselesi değil, sana dediği sen başkası ile evlenmeliymişsin, senin aklında baskasi varmış laflarıdır. Bundan ala hakaret olmaz.. geri dönülmez yola girmişsiniz.
Bu laflardan sonra ASLA ama ASLA dönme..
Bitir..

Çok geçmiş olsun canım..
Umarım bundan sonra her şey iyi olur..:KK200:

Bu arada hiç kimse altın takmadı mı?

Ailesinden bilezik vs???

Sizin konularınızda delirmemek mümkün değil gerçekten ya. Nasıl bir bencillik aklım almıyor.

bu adamla evlencem diye direten sizsiniz.Hatta daha evlenmeden de boşanmaya karar vermiştiniz de.
Umarım eşiniz size hak ettiğiniz şekilde davranır da uzun süre boşanmaz.
günaha sokarsınız insanı he

ben adamda hata göremedim.
Zaten hatanın kimde olduğunun bir önemi yok. Hata yaptığımın da farkındayım. Özelde ve başka konularda bu durumu merak eden o kadar çok kişi var ve o kadar çok mesaj almışım ki dünden beri . Konu açmak istedim. Herkese tek tek ayrıntılı anlatamadığım için. Herhangi bir soru sormuyorum aslında.

• Beğen
Reactions: 000
Valla adama yazık günah. Yani ben evleneceğim, eşim tam düğün öncesi vazgeçecek sonra bi de bana trip atacak kabul edilir değil. Kapıyı kitlemeniz adamın kanına dokunmuş. Sanki size tecavüz etmesinden korkmuşsunuz gibi. Verdiği tepki az bile. Sonradan vazgeçmiş ben olsam vazgeçmem. Şimdiye kadar aklınız neredeydi de konuşmadın nişanlıyken falan? Bi insana düğün gününde bu yapılır mı?

Kaldı ki takı takmadılar diye boşanmak ne demek? Altın şu an ne kadar haberiniz var mı sizin? İnsanların gücü yok almaya bunu ailenizin bu kadar problem etmesi inanılmaz gerçekten.

Kararınızın net olmasına sevindim, eşinize yazık. Onu düşünen birini bulur ve mutlu olur umarım.

Çekilecek dert değilsiniz resmen.

Fobiniz var aynı evde kalmayı bile göze alamıyorsunuz evliliği neden düşünüyorsunuz? İnsanlar size evcilik oynayın diye ev düzüp, takı taksınlar diye bekliyorsunuz ama akıl yaşı 12 hala. Yok aynı evde bile kalamam, ilk geceden ailemin yanına gideyim bilmem ne.

Çikolata çok uğramıştı ayrıl diye tabii başkaları da uğraşmıştı , ah Canım ya bir de şimdi bu işleri toparlamaya uğraşacaksın. Adam da haklı konuda kusura bakma, en mutlu gününde rezil olma korkusu yaşamış. İlk gecenin sabahı böyle olmuş falan filan. Tam düşünmeden sanırım evlendin, bundan sonrası iyi olur inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Basta hata sizde. Bunca hazirlik yapilirken evlilik fobiniz varsa o zaman geri donmeliydiniz. Simdi 1 sene dolmadan anlasmali bosanamazsiniz. Dava cekismeli acilir ama sonra anlasmaliya doner eger ikiniz de kabul ederseniz. Cekismeli davalar da cok stresli. Yazilan dilekceler caninizi sıkacak, hic evliligi yasamadan bosanmayi yasayacaksiniz. Keske bastan bu ise girmeseydiniz. Gecmis olsun. Ancak kimse arkasindan kapinin kilitlenmesinden hoslanmaz. Bu guvensizlik belirtisidir.

Ne yaptığınız belli değil, ne istediğiniz belli değil. Ben sizi suçlu oldum. Evlilik bu çocuk oyuncağına çevirmişsiniz. O kadar istemiyorduysanız karşınızdaki insan ne söylerse söylesin evlenmeyecektiniz. Başınıza silah dayadılar sanki kendi rızanızla evlenmişsiniz gayet. Hiç kimseyi suçlamayın. Böyle saçmasapan evlilik olmaz.

Baba evinizde ister kapı kilitleyin ister asma kilit takın önemli değil. Gece kocanız girmesin diye kapı kilitlemişsiniz adama potansiyel sapık muamelesi yapmışsınız.

Bu kadar gelenekselcisiniz madem adam haklı çarşaf göstermekte bir gelenek. Siz işinize gelen gelenekleri kabul etmişsiniz.

Kaçıp gitmek isteyecek kadar gözünüzde olmayan bir düğünde takı hesabı yapmanız gerçekten garip.

Gelinlikle annenize gitmek istediğiniz bir evlilikte takı neden bu kadar önemli bir detay?

Madem bu kadar üzüldünüz bu kadar sorun yaşandı boşanın, hatta geç olmadan nikah iptali araştırın. İkinizin de hayatı kurtulsun. Hayır eşiniz de bir garip, bu kadar afedersiniz salak olunmaz.

Eski konularınızı bilmiyorum, sadece bu okuduğum üzerinden yorum yaptım

Ruh hastasısın
Aklıma ilk bu geldi de. Önceki konusunu bilmediğimden olsa gerek hızlı giriş yapmak istemedim. Ama sonra önceki konusunu buldum

Hakikaten ileri derecede anormal bir ruh hali var. Hemen bir hekime görünmeli.
Kendimi sorunlu sanıyorum
Kendimden özür dileyeceğim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X