Özgürlüğüme adımlar

Bu evlilikte mağdur olan Gelin mi? Damat mı? yoksa mahalle kuyumcusu mu?

• Ankete Katılan
    259
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek çakalligiyla(erkeklerin espirilerinden bahsediyorum) kadin dedikodusu yapan tek erkeksin.Kral adamsin vallaha ozeniyom sana.Ban yeme korkusu da yok.Ohhhh hayat sana guzel.

göründüğü kadar keyifli değil, evet ban korkusu yokta ;

"yahu ban verseler de içimden geçeni yazayım" dediğim inan çok oluyor. Hatta şuna hakaret edeyim de şöyle bir 10 gün ban fena olmazdı dediğim de çok oluyor.

Ben size imreniyorum şöyle hakaretten 20 gün ban ne güzel olurdu ama içimdekileri dökebilseydim ...

saygılar, hürmetler

Bir de iki gün sonra boşanmaya niyetli olduğun adamın takısını altınını neden önemsiyorsun?
İyi ki güvenip altın falan takmamışlar size sonra altınlar benim hakkım diye mahkemede istermişsiniz.

Kız Ceylan ben bir kasa kayısıya razıydım. (Olay olmuştu bi ara)
Sen altın çilek istersin vallahi

C cok MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Ayyy inanamıyorum,ben damadı tanıyorum sanki
Yeğenimin eşinin akrabası, yeğenime link atayım da okusun.
Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz ya kadın kadının düşmanı cidden . Her gün kadın cinayetleri okuyoruz her gün !!!! Ben ölsem zevk mi alacaksınız ? Bana bişi olsa burda topluca düğün yapacaksınız gibi hissettim şuan . Keşke hiç yazmasaydım. Tamam linç edin okey de. İfşa etmek nedir ya ?

Eee ban yeme yokmuş bu konuda dur tam içimden gelenleri yazayım ....konu sagibi bence sen gerçek değilsin ....ha diyelim gerçeksin o zaman ruh hastasısın bu adam seni dava edip bir güzel paralar cukkalayıp eskortlarla yesin rahatlasın .... ohhh be iyi geldi :))))))))

Sen suçlusun 35lik vikiye kadar okudum p kadar suçlusun ki adam.ssni kapıya koyar inşallah. Haa seni öpmese bu adam gey dite ortalığı ayağa kaldırdın ne halt yemeğe evlendin pardon bide altın beklemişsin

Kız Ceylan ben bir kasa kayısıya tav olmuştum. (Olay olmuştu bir ara)
Sen altın çilek istersin vallahi

Evlendiğimiz gece eltimin burmalarını gösterip "İster miydin, sana takayım mı?" dedi. Ben de "Tak" dedim, nah çekti hakim bey. Bu kadar hakarete dayanamazdım, rüyamda 5 gün boyunca nah çeken dayılar gördüm, bisikolojim bozuldu. Boşanmak istiyorum.

Konudan daha mantıklı bir sebep.

Ceylan seni ve konularını çok iyi hatırlıyorum. Evlendiğin bu adamın esnaf olduğunu ve aylık 30 bin civarı geliri olduğunu söyleyerek sevmediğini ama mantık evliliği yapacağını ileri süren sendin. Mantık adı altında durmadan maddiyat ve altın muhabbeti yapan sendin. (adam da baya cimriydi sanırım onun da hakkını vermek lazım). Burda adamla ilgili burnu büyük, kel bilmem ne diyerek dış görünüşüyle dalga geçen sendin. En olmadı nikah masasından kalkıp giderim diyen sendin. Evlendikten sonra cinsellik istemiyorum cinsellikle alakalı problemlerim var diyen sendin. Problemlerin sorulduğında en son bakire olmadığını ama zamanında adama bakireyim dediğini, son olarak evlendikten sonra ilişkiye girersen de adetken girip adet kanını adama bekaret olarak yutturacağını söyleyen/bunun planlarını yapan yine sendin. bekaret zerre umrumda değil ama bu kadar çirkin bir plan karşısında sana en ufak bir sempatim/sempatimiz kalmadı. Sana sayfalarca yalvarıldı. Kimi üyenin üslubu sert kimininki yumuşaktı, kimi bazı konularda sana hak verdi kimisi vermedi. Ama hepsi ortak şeyi söyledi; bu evlilikten vazgeç. Geçmedin. Şimdi kendi düşen ağlamaz. Ben derdinin evlenip boşanıp hem nafaka almak/para almak hem de bekaret konusundan yırtmak olduğunu düşünüyorum. Umarım amacına ulaşamazsın. Son olarak da sana karşı tek tavsiyem psikolojik destek alman.

Kimsenin yuvasi hakinda konusmak istemiyorum Ama bu oyun deil bu bi ömür ayrilmak en mantiklisi yada devam edip bi psikolog gozetiminde ol evlilik fobisi de ilk defa duydum ama tamam bende ilk gece esimle olmadım korktum oda ayri odalarda deil ayni odada sarilarak uyudum ertesi gunde adet oldum zaten oda iyi denk geldi1 hafta sonrada bitiginde beraber olduk ve 4 yillik evliyim altinlari dert etmeykn onlar gelir umursamayin bunlari lutfen ve lutfen esin iyi biriyse bosanma daha kotu bi insanla karsilasirsan naolacak peki ama yapamam diyorsan onuda kendinide yipratma

Egem yerinde olsam kesinlikle ifşa ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…