Özel okul ücret

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mavi-g
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu eğitimsiz kalitesiz bir okulun yaptığı şeydir. Çocuklarınızı bu okullara vermeyin derim. Okul fiyatı herkese eşittir ve ilan edildiğinde tüm velilere mail gider. Sizinki profesyonellikten uzak berbat bi şey

.

yemek dahildir de kırtasiye ve kıyafet değildir. Evet fiyat normal bir fiyat ama sunduğu hizmetlere de bakmak tabi
Aynen öyle özel okulda indirim alacak kişi fiyatları belli olmalı. Bu arada kendimde özel okulda okudum 10 sene çocuklarım da 6 senedir özel okulda ben inanın ilk defa memur indirimi duydum. Benim bildiğim indirim hakları şöyle
1- bursluluk sınavına göre
2-öğretmen indirimi
3- personel indirimi
4-kardeş indirimi
5-şehit/gazi çocuğu indirimi

Evet yani ona ayrı buna ayrı fiyat mı olur. Bizim okulun bursluluk sınavı yok. Özeller bursluluğu da inanın para koparmak için yapıyorlar.
Yemek dahilse yine iyi.
Bizim fiyatlar açıklandı yemek+kırtasiye+okul ücreti eski öğrenci ve nakit ödeme indirimiyle 456.

Oha ya siz ne işle meşgulsünüz ki bu fiyatı ödeyebiliyorsunuz merak ettim

Ben de bir de iki çocuk var bakalım kaç milyon milyar çıkacak benim hesap

Artık seneye bizde pazarlik yaparız..Okul ve pazarlık ikilisi de kulaga hiç hoş gelmiyor
Özel okullar genelde ticarethane mantığı ile çalışıyor, bu yüzden müşteri bağlamak için indirim uygulamışlar o velilere. Zamanında siz de yararlanmışsınız bu indirimlerden, yapacak bir şeyiniz yok malesef. Aynı GSM firmaları gibi çalışıyorlar, yeni müşteri edinmek için indirimler uyguluyorlar ama eski müşterilere de yapabildikleri kadar zam yapıyorlar.

Artık seneye bizde pazarlik yaparız..Okul ve pazarlık ikilisi de kulaga hiç hoş gelmiyor
Özel okullar genelde ticarethane mantığı ile çalışıyor, bu yüzden müşteri bağlamak için indirim uygulamışlar o velilere. Zamanında siz de yararlanmışsınız bu indirimlerden, yapacak bir şeyiniz yok malesef. Aynı GSM firmaları gibi çalışıyorlar, yeni müşteri edinmek için indirimler uyguluyorlar ama eski müşterilere de yapabildikleri kadar zam yapıyorlar.

Yalnız söylenilen rakamlar çok ciddi rakamlar. Bu paraları veren,verebilen velilere helal olsun.
Şahsi fikrim olarak;
Bazı özel okullar hariç..O özel okulları çoğumuz biliriz. Eskiden beri vardır...Diğer özel okullara bu kadar para aktarılması bana mantıklı gelmiyor. Öyle ki apartmandan bozma binalar özel okul olmuş. Benim evin yanında da var bir tane. Yani insanlar niye böyle okullara çocuğunu gönderir ki diyorum ..
Vala kolaylık diyorum.

İnsanlar günün ortasında biten okuldan çocuğunu almak zorunda kalmamak için genellikle özel okula veriyorlar. Benim oğlum da birinci sınıf devlet okuluna gidiyor çıkışta da etüt merkezi diye bir yere giriyor ödev yaptırıyorlar ama benim için asıl amaç ben işten çıkana kadar bir yerlerde oyalanması. Çıkışta da servis bırakıyor.

Orası ticarethane ki, özel okul. Kim daha iyi pazarlık yaparsa o kadar az öder mantığı var. Bir arkadaşın daha dediği gibi GSM şirketleri gibi hatta internet taahhüdü gibi. Geçtiğimiz senelerde siz daha az öderken sorun yoktu ama. Olur böyle şeyler.

Aslında sadece o sebepten de değil. Ben çalışmıyorum evdeyi mesela. 1. Si 2 yabancı dil öğreniyorlar İngilizce ve İspanyolca. Bilişim dersinde robotik kodlama yapıyorlar. Ortaokulda ki kızım 15 günde bir deneme sınavına giriyor sonuçları analiz ediliyor ona göre eksik kaldığı konular belirleniuor. İlkokulda ki oğlum aralıklarla bilişsel testlere giriyor. Okulda ki psikolog ve rehberlik birimi gelişimi takip ediyor. Bir platform var k12 adında buradan iki çocukta her hafta ne işlemiş,derste ne görmüşler,ödevleri neler,ödevler yapılmış mı, öğretmenin özel bir mesajı var mı hepsi kayıtlı sistemde.Bunlar kısmen dersle alakalı olanlar.
Diğer sebeplere gelecek olursak tuvaletler her daim temiz peçete ve sabun eksik değil. Okulda kantin yok anaokuldan lise sona kadar tüm çocuklar sağlıklı okul yemekleri yemek zorundalar.
Sosyoekonomik olarak eşit düzeyde insanlarla bir aradasın ve okulda çocuğun muhattap olduğu çocuklarla ilgili bilgi sahibisin.
Bir sorun yaşadığında muhattap bulabiliyorsun. Ve sınıf 16-18 kişi.
Daha yazsam yazarım da şimdi okula gitmem lazım yani size sadece geç saatte çocuk teslim etme özelliği sağlıyorsa o okul özel okul olmaz. Özel okul budur

Sadece bunun için olduğunu düşünmüyorum. Bazı insanlar prestij için gönderiyor.

Hangi okulmuş bu ya huu sanırım hocam apartmandan bozma değil belli. Başarılar diliyorum çocuklara

Klasik bir pazarlama taktiği ile herkesten bir şekilde eşit ücret almış olan özel bir firmayı sırf ücret konusundan dolayı şikayet edebileceğin bir yer olmadığını, şikayet etsen bile verilecek cevabın, "başka bir okula yazdır" olacağını düşünüyorum.

Hangi okulmuş bu ya huu sanırım hocam apartmandan bozma değil belli. Başarılar diliyorum çocuklara
Teşekkür ederim :) aslında bir sitenin altında yatay bir okul çok büyük bir bahçesi falan yok maalesef. Bi çok özel okul Ankara’da bu şartları sağlıyor aslında. Yeter ki işi profesyonel yapıp ticaretten uzak dursunlar. Çalışan öğretmenlerin mutluluğu çok çok önemli. Valla varı yoku döküyoruz çocuklara Allah yardımcımız olsun ahahahahbaba

Siz ne kadar ödüyorsunuz bu arada okulunuz çok güzelmiş her okul böyle değil o yüzden söyledim

En az siz öderken hiç adaletsiz olduğunu düşünüp şikayet etmezken olay size dönünce böyle yapmanız ne çirkin. Neyse hak yerini bulmuş diyelim.

Uzatmayın bence. Kitap, yemek ,servis parasını öderken bunu hatırlatıp ona göre yapın pazarlığı.
Ama kurumsal yerlerin her şeyi şeffaftır bence, yani ayrı ayrı fiyat konuşulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…