- 6 Aralık 2016
- 1.784
- 2.046
- 133
Sizin kişisel olarak ne olduğunuz ve nasıl olduğunuz beni hiç ilgilendirmiyor.Böyle bir konuda tabii ki genelleme yapıcam çünkü istatistikler var, koskoca bir nesil yetişiyor.Devlet veya bu konuda istatistik üreten kuruluşlara gidip “beni bu başarısızlık içeren istatistiklerden uzak tutun, ben özverili bir öğretmenim” diyo musunuz merak ediyorum.Zaten kime sorsan süper yapıyo işini o zaman bu başarısız,okuldan nefret eden, onca yıl okuyup daha çarpım tablosunu öğrenememiş kişileri kim yetiştiriyor merak ediyorum. Ayrıca ilk yorumumda da dediğim gibi ben yalnızca bu kadar başarısız insanlar yaratan bu sisteme ve içindekilere bu kadar para döken insanlara acıyorum.
Benim yüzümün kızaracağı bi durum da yok ayrıca, bunca başarısızlık silsilesi içersinde, gazetelerde boy boy Türkiye matematkte 82 ülkeden 71.oldu haberlerini okuyunca bir öğretmen olarak kendi payınıza düşen utanma duygusunu üzerinize alınıp biraz olsun şu konularda kendi hatalarınızı kabul edip özeleştiri yapamıyosanız kimseye bir şey öğretecek yetide değilsiniz bana göre.İyi günler.
He.
Ve ne eksik ne fazla; Allah gönlünüze göre versin. Çok amin