TEOG sınavına girmeyecek miArkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyoruz. Oğlum 8.sınıfta ancak lgs için pek umudum yok. Dersleri çok iyi değil. Devlet liseleri üniv.başarısı malum. Ayrıca ortamları da pek hoş anlatılmıyor. Özeller çok pahalı. Gecenin bir vakti aklıma takıldı uykum kaçtı.
Hangi tür okulu araştırmalı hiç bilgim yok.
Girecek tabi. Ama o sınav çok zor. Iyi çalışan zeki çocuklar bile kazanamadı geçen sene.umut edemiyorum.TEOG sınavına girmeyecek mi
Herkes o sinava girmek zorunda degil ciddi anlamda iyi okula yerlesebilecekse girmeli aksi halde okulun da basarisi düşüyor. Girdiği halde ikamete bağlı bir okula yerleşecekse girmesin ne gerek var. Boşu boşuna stres. Çocuk da kendini bilir siz de çocuğunuzu bilirsiniz.Fen lisesi hedeflemeyen bor öğrencim vardı güzel sanatlar lisesinin sinavina girdi simdi liseyi bitirmek üzere haliden çok memnun.Girecek tabi. Ama o sınav çok zor. Iyi çalışan zeki çocuklar bile kazanamadı geçen sene.umut edemiyorum.
ben başarının yarı yarıya olduğuna inanırım yarısı okulun eğitim kadrosu verdiği eğitim yarısı öğrencinin çalışkanlığı öğrenme isteği gibi. yani oğlunuz çalışıp çaba göstermedikten sonra derslere ilgisi olmadıktan sonra isterseniz her ders için özel hocalar tutun ne fark eder ki?Oğlum 8.sınıfta ancak lgs için pek umudum yok. Dersleri çok iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?