• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel günleri hatırlama

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?

Sevgilim erkek arkadaşının doğumgünü için hediye alıp pasta kesen bir insan ve benimkini unuttu çok bozuldum üzüldüm gerçekten erkekler haketmiyor inceliği..bide söyle ne istiyorsan alayım para vereyim sen al istediğini diyor

Son düzenleme:
Özel günleri eşiniz sevgiliniz unutmayıp güzel süprizler yapıyor mu ? Yoksa bu erkekler katıksız odun mu ?

benim özel gün takıntım yok eşimin de yok. bizim için her gün özel..
misal normal günde hediyesini alır düşünür yardımcıdır incedir iyi bir babadır. ben de aynı şekilde. ama doğum günü hariç bizim için özel gün yok diyebilirim. birimizden birisi hatırlarsa olur hatırlamazsa no problem..

Doğum günümü kutlamazsa bozulurum, belki evlilik yıldönümümüzü. Onun dışında çıkma teklifi etmesinin ay dönümü, sevgililer günü, tanışmamızın 18. ayı gibi zottirik günleri önemsemem öyle.

Sevgilim erkek arkadaşının doğumgünü için hediye alıp pasta kesen bir insan ve benimkini unuttu çok bozuldum üzüldüm gerçekten erkekler haketmiyor inceliği..bide söyle ne istiyorsan alayım para vereyim sen al istediğini diyor

9 senelik evliyim. Doğum gününde öper ve kutlar.

Bu kadar yıl ne sürpriz ne de hediye gördüm.

Sadece şunu der kredi kartın var istediğini al hediyem olsun der. Bende alırım ;)

Yıllar önce bıraktım beklemeyi o yüzden no problem ;)

Eşim hatırlıyor, önem veriyor ama ben hatırlayamıyorum, kutlasam da bir şeyler eksik oluyor, eşim de bozuluyor.

Bozulmayın arkadaş bozulmayın işte.

Benim takıntım yok.
Kutlarım ama çok süpriz yapan biri degilim.
Ama eşim unutmaz hediyesiz geçirmez :deli:
Arkadasınkını kutlayıp senınkını unutması olmamış:bicak:
Kırıldıgını soyledın mı ? Cvp ne oldu o_O

Biz özel günlerde hediyeleşmiyoruz, ama mutlaka bir yemek, tatil, gezi, eğlence vs planı yaparız (benim doğum günümde o, onunkinde ben) onun dışında manevi olarak mutlu edecek jestler de yapar eşim, ama öyle gözlük, telefon, taş tuş hediyeleşmelerini sevmiyorum, sevgiliyken tamam da evlenmişiz zaten bütçe ortak ve herkes istediğini alıyor, telefonu eskimis telefon alayım vs bana pek hediye gibi gelmiyor :olamaz:

Benim takıntım yok.
Kutlarım ama çok süpriz yapan biri degilim.
Ama eşim unutmaz hediyesiz geçirmez :deli:
Arkadasınkını kutlayıp senınkını unutması olmamış:bicak:
Kırıldıgını soyledın mı ? Cvp ne oldu o_O
İşte para vereyim git istediğini al insanlık hali anlayışlı ol gibi şeyler sanki evliyizde para teklif ediyo

Bu kitap ne ya ehehe biri daha sormuştu buradan sanki bu kitabı bulmam lazım diye. İhtiyacım olduğundan değil ama bu kadar talep olduğundan merak ediyorum cidden ne anlattığını.
Valla ben ne ararsam buldum ve buluyorum da:eek:icindekiler bolumunude atarim buraya. Hemde merakinizi da gider mis olurum:KK55:

Back