- Konu Sahibi umutbizimolsun
kızlar akşam ne kaynatmısınız
Bensizzzzzzz
eee seçimini yaaap ya kocan ya biiizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar akşam ne kaynatmısınız
Bensizzzzzzz
eee seçimini yaaap ya kocan ya biiizz
oh valla evde net olunca yazışın biz üvey evlat mıyız ya
ohhhhhhhh ne ala küstüm size şaka kızlar pazartesi başlıyorum heyacanlıyım sakinim bi tuhafım antidebrasyan almış gibi hiç sanki böyle oldumu içime bi şey oluyo ilk tüp bebek denemem pozitifti sizce bundada o pozitifi görebilirmiyim
tabiki siz (nasılsa bu akşam kociş yok)
evet ya akşam baya kaynattık.. kızlar hala kendine gelemedi uyuyorlar :)))
ya hayatım bir kere olmuş peki neden bir daha olmasın ki? bak benim yumurtalık rezervim az tiroid sorunum var kilo desen ohoooo almış gitmiş. eşimde hareketlilik morfoloji hepsi cortlamış, benim çikolata kistim var ya ben kaybetmiyorum umudumu da size noluyoo? rahatlamaya çalış olacak de ki olsun..[/QU
canım benim ben nelerini duydum ama ne sorunları olup gebe kalan rabbim muberek cumalar hürmetine kendiliğinden versin hiç tedavisiz hiç anlama bi bakmışsın 2 li tarama günü gelmiş yok kalp atışı yok değeri derken tüp bebek tam bi stres işi ben hiç istemedim ilk başta baktım kendiliğinden olmuyo zaten kanaması olmayan birisi nasıl olur 1 yıl olmasa niye olmuyo demez kanamam geldi derdi yok yani ama sağlık olsun başaracağız ben inznıyorum hepimiz anne olacağız ne olursa olsun güzel mevlan en güzelini en hayırlı vakitte verecek hepimize bütün el açıp yalvaranlar versin güzel rabbim nerde duruyorsun bilmiyorum ama gelişmiş bi memelekette oturuyorsan akapunturudene derim ben çok istedim ama küçük yer olunca yok bizim burda en yakın antlaya onu da git gel eminim sana iyi gelecek ama bunu atlama bi araştır hem kilo vermeye yardımcı kan akışını hızlandırıyo el muallim diye bi arkadışımız topik açmıştı bana çok istedi ama dediğim gibi olmadı ben kaç kişiyi tanıyorum akapunturla çare bulan ay çok mu yazdım
canım benim ben nelerini duydum ama ne sorunları olup gebe kalan rabbim muberek cumalar hürmetine kendiliğinden versin hiç tedavisiz hiç anlama bi bakmışsın 2 li tarama günü gelmiş yok kalp atışı yok değeri derken tüp bebek tam bi stres işi ben hiç istemedim ilk başta baktım kendiliğinden olmuyo zaten kanaması olmayan birisi nasıl olur 1 yıl olmasa niye olmuyo demez kanamam geldi derdi yok yani ama sağlık olsun başaracağız ben inznıyorum hepimiz anne olacağız ne olursa olsun güzel mevlan en güzelini en hayırlı vakitte verecek hepimize bütün el açıp yalvaranlar versin güzel rabbim nerde duruyorsun bilmiyorum ama gelişmiş bi memelekette oturuyorsan akapunturudene derim ben çok istedim ama küçük yer olunca yok bizim burda en yakın antlaya onu da git gel eminim sana iyi gelecek ama bunu atlama bi araştır hem kilo vermeye yardımcı kan akışını hızlandırıyo el muallim diye bi arkadışımız topik açmıştı bana çok istedi ama dediğim gibi olmadı ben kaç kişiyi tanıyorum akapunturla çare bulan ay çok mu yazdım
çidemcim akapunkturun öok yararı olduğunu şansı çok yükselttiğini bende çok araştırdım ve inandım gerçekten başarıya ulaşan çok insan var tabi iyi bir merkezde yapılırsa
yeterim biz valla kocişlerimizi bile kaynattık ama işte böle oluyo sen bırakıp gelemedin nasıl kaynatcan dedim kadın kaldı yemek sofrasından kalkamadı :))))))))) nese bu akşam inşallah tabi ben birazdan hastaneye gidicem kötü haber almazsam burdayım alırsam Allah nereyi kısmet ederse artık gatayamı başka hastaneyemi bilmiyom eşim bütün hastaneleri dolaştırır doğrumu diye hepinizi öpücüklere boğuyorum mubaren cuma günü hepinizin kalbinden geçen güzel bebiş dilekleri kabul olsun :)))))))))))
kızlarr yaa bu jel den yıldım desem yeridir...
bugün güne pek iyi başlayamadım
kahvaltı sonrası istifra...
arkasından lavaboya gittiğimde bide ne göreyim peçeteye sildiğimde sanki çamur akıyo afedersiniz sil sil bitmedi...
sizler hep jelden kaynaklı böyle oluyor diyodunuz ya bi yanım inanıyo bi yanım inanamıyo
korkuyorummm......
geçen dr a gittiğimde kahverengi bi iki damla leke geldi jelden kaynaklıdır die okudum netten dedim onla ilgisi yok dedi...
sizce.....
ayyy ne demek kötü haber almazsam falan nerden çıkaryorsun bunları.. kızarım vallaaa yav şu evrene negtif mesaj yaymayın kardeşiiiim..
peki bu jelin iğnesi hapı falan yok mu acaba? akşam gelmiyor mu senin doktorun size, varsa bi alternatif değiştirsin bari..
tamam tamam teyzesi kızma iyiymişiz zaten doktorumuz çok sağlıklı gayet iyi durumda telaş yapma dedi hareketlerini anlamadığımı söledim o hereket ediyo sen anlama boşver birazdaaha büyüyünce anlarsın dedi kesin kes kızız oda belli artık :))))))))))
tamam tamam teyzesi kızma iyiymişiz zaten doktorumuz çok sağlıklı gayet iyi durumda telaş yapma dedi hareketlerini anlamadığımı söledim o hereket ediyo sen anlama boşver birazdaaha büyüyünce anlarsın dedi kesin kes kızız oda belli artık :))))))))))
var cnm var ama jel dediler
merkeze tel açtım onlarda dönecekler sözde daha aramadılar...
akşam dr um gelio ama tüp bebek dr um değil bu...normal kontrole gittiğim dr. ona kalsa bırakacam..
merkezdeki dr um arasa sorcam değiştireyimmi die...
nurcan gelmişsin ne dedi dr
kızlarr yaa bu jel den yıldım desem yeridir...
bugün güne pek iyi başlayamadım
kahvaltı sonrası istifra...
arkasından lavaboya gittiğimde bide ne göreyim peçeteye sildiğimde sanki çamur akıyo afedersiniz sil sil bitmedi...
sizler hep jelden kaynaklı böyle oluyor diyodunuz ya bi yanım inanıyo bi yanım inanamıyo
korkuyorummm......
geçen dr a gittiğimde kahverengi bi iki damla leke geldi jelden kaynaklıdır die okudum netten dedim onla ilgisi yok dedi...
sizce.....
ah bu kız ne değerli olcak biliyonmu tezsesi ben ona neler alcam yeterki bi doğsun :)))))))))))hah yanii tabi iyi olacak.. ayyy yerim ben o süslü kızıııı...
vuavvv ne güzel sorun yok ve kız müthişşş....
canım benim benimde öğle çamur gibi geldi ben doktoruma kaç defa dedim jel çamur gibi geliyo diye kana dönmedikce meak etme derdi kana dönerse kötü derdi ama ben çok pişmanım o jeli kullandığım için ha birde benim idrarımda yanma vardı sende oldu mu hamileliğimde 3 ay çektim bence bi idrar tahlili yaptır lokositine bi bakılsın idrarda enfeksiyon varsa ondanda çamur gibi gelir aman dikkat benim düşüğümün ana nedeni o ben verirse bile kullanmam