- Konu Sahibi umutbizimolsun
aynı valla naber tombalak diyo pat kafama vuruyo ne ateşli di mi?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı valla naber tombalak diyo pat kafama vuruyo ne ateşli di mi?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay millet de okuyo tam rezillik biz de burayı kendi aramızda güne çevirdik valla..
bugün ne izliyorsunuz kızlar?
ben bacaklarımla koltuk altına laser yaptırmıştım malum yere tüy dökücü krem kullanıyorum mecburen jilet tahriş ediyo ağdayı da beceremiyorumkıslar tedavıdeyken ağda işini napıosunuz ben reglımden hemen once aldırıorum
ama tedavının ortasında cıkmaya baslıo jilet de cok kalınlaştırıo dıye vurmak ıstemıorum
ama mecbur kalıosun zaten transfer yapıldıktan sonra yasaklıolar
hamıle kalıncada oyle sanırım
kıslar tedavıdeyken ağda işini napıosunuz ben reglımden hemen once aldırıorum
ama tedavının ortasında cıkmaya baslıo jilet de cok kalınlaştırıo dıye vurmak ıstemıorum
ama mecbur kalıosun zaten transfer yapıldıktan sonra yasaklıolar
hamıle kalıncada oyle sanırım
fatmagulu ızlıorum canım mecburen
kurtlar vadısınden hallıce napimm:)))
cok agır ılerlıo yaa gıcılamaz kağnı maaşallah
ayy valla sorma bırzdan gelsın kısırlar borekler çaylar kahveler:))))
ben bacaklarımla koltuk altına laser yaptırmıştım malum yere tüy dökücü krem kullanıyorum mecburen jilet tahriş ediyo ağdayı da beceremiyorum
o kadar doktora gösteririm ama ağdacı kızlara açamam :)))
ben bacaklarımla koltuk altına laser yaptırmıştım malum yere tüy dökücü krem kullanıyorum mecburen jilet tahriş ediyo ağdayı da beceremiyorum
o kadar doktora gösteririm ama ağdacı kızlara açamam :)))
ya gerçekten bu lazer işe yarıyomu benim kız kardeşim yaptırıyo 4 ay oldu bi değişiklik yok
canım ben normalde adam yaptım sonra çıktıkça makineyle aldım zaten çok çıkıyo bide jilet vuramam valla
aslında aynı memlekette olsak valla isterim görüşmek ama herkez bi yerde :)))))))))
biz kurtlar vadisi iizliyoruz haftanın bütün günleri tv benim ama perşembeleri eşimin
hamileyken ağda da mı yasakmış hiç duymamıştım..ayy tatlım bende becerebılsem en guselı evde kendın halletmek
ama napımm yapamıorum bı kere yapıstırdım
orda kaldıı cekemıyorum eşime geldım dedım çek sunu
oda ben anlamam dedi rezılllık dız boyu
onun ıcın mecbur acıorum tatlımm ya doktorun ısı oysa onlarında işi o dıorum:))
bemnımde cok cıkıo dıbıne gubre atılmıs gıbı mubarek esmerım sanırım ondan:)))
keske canımm yaa valla ne gusel olurdu buluşurduk bı kahvaltıda fılan
canım ben normalde adam yaptım sonra çıktıkça makineyle aldım zaten çok çıkıyo bide jilet vuramam valla
aslında aynı memlekette olsak valla isterim görüşmek ama herkez bi yerde :)))))))))
biz kurtlar vadisi iizliyoruz haftanın bütün günleri tv benim ama perşembeleri eşimin
hamileyken ağda da mı yasakmış hiç duymamıştım..
benim 4-5 seansta bitti valla çok güzel oldu zaten seansların arası en az 2-3 ay oluyor hiç çıkmıyor
ama işte beyaz tenliysen tüylerinde koyu renkse işe yarıyormuş kardeşin sarışınsa pek işe yaramayabilir
canımm kıymetlı bebek oluyorya onun ıcın yasaklıolar
acı cekıosun o sırada kasılıosun ıster ıstemz
tabıı bazı doktorlara gore normal hayatınıza dönun dıolar ama
kızlar muhabbet güzel ama ben gideyim malum cuma gecesi bir yasin bari okuyayım belki duy dediği saate gelir öptüm sizi
tamam canım bızıde an dualrında canımm cok öptummkızlar muhabbet güzel ama ben gideyim malum cuma gecesi bir yasin bari okuyayım belki duy dediği saate gelir öptüm sizi
bana bişi demediler ama ben zaten transfer öncesi yaptım sonra makina ile aldım şimdi 4. aydaız diye yine adaya başladım
valla benim eşim gezmeyi sevmez ben şehir dışına hiç çıkmıyorum memleket dışında ama sizlerden isanbula yolu düşen olursa mutlaka görüşmek isterim :)))))))))))