• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

oh ohh ohh neler neler konuşulmuş maşallah fena kıskandım face den eklenilmiş maşallah diyelim bari demekten başka bişi gelmez :33:
yaa ben en son ptesi muayene olmuştum ama bebeğimi özledim onu görmek istiyorum...:74:

bu arada şekerler manikür pedikür hamilelikte yasak die biliyorum ben..
doğruluk oranı nedir?

canım ayıpsın senide ekliyelim yaz adını özelden banaface e eklim görüşürüz herzaman bu manikür pdikür olayı pek sorun yaratıcağını sanmıyorum ama bununda bi kuralı var normaldede kendi eşyalarını kullanmak en iyisi ben pek yaptırmam allah için temizlik yapınca manikür pedikür kalmıyo :))))))))

yeter yemekten kalkamadı

bu arada ayşecim kedin çoooooooooook tatlı ve sende abarttığın kadar kilolu ve yaşlı değilsin bizimi yedin burda :)))))))))))))) yalıymış hııııııh

sağolasın o senin güzel gözün öyle görüyor da ondan
bu arada döndüm tabiki hepinizi andım dualarımda Allah kabul etsin

oh ohh ohh neler neler konuşulmuş maşallah fena kıskandım face den eklenilmiş maşallah diyelim bari demekten başka bişi gelmez :33:
yaa ben en son ptesi muayene olmuştum ama bebeğimi özledim onu görmek istiyorum...:74:

ohooo sen kırk yılda bir gel halimizi sor sonra da kıskan :)) nerdesin sen bebişin iyi mi bulantı falan var mı? yaz özelden seni de ekleyelim aşkolsun

ohooo sen kırk yılda bir gel halimizi sor sonra da kıskan :)) nerdesin sen bebişin iyi mi bulantı falan var mı? yaz özelden seni de ekleyelim aşkolsun

yaa demeyin öyle yaa bugün pek giremedim sadece hemende laf yanii aşkolsun...bugün kadın almıştım evi temizledi yarında dr um gelecek yemeğe davet etti eşim öyle yarında pek giremem yemek telaşı şu bu derken öyle..dualarını kabul etsin cnm Allah..inş yarın iyi olurumda sorunsuz ağırlarım misafirimi...

Allah muhabbetinizi daim etsin yetişemedim size yaa umut cum konuşamadık bugün eksik hissediom kendimi nolur dua edin bana yarın kontrolüm var rahim iyimi bakılacak ona göre transfer tarihim belli olacak

yaa demeyin öyle yaa bugün pek giremedim sadece hemende laf yanii aşkolsun...bugün kadın almıştım evi temizledi yarında dr um gelecek yemeğe davet etti eşim öyle yarında pek giremem yemek telaşı şu bu derken öyle..dualarını kabul etsin cnm Allah..inş yarın iyi olurumda sorunsuz ağırlarım misafirimi...

çok yorma kendini olur mu boş ver hamilesin sen kim ne yerse yesin.. sanmayın ki hamile olanlrı katmıyorum dualarıma hep aklımdasınız..
iyi geceler canım öptüm seni..

Allah muhabbetinizi daim etsin yetişemedim size yaa umut cum konuşamadık bugün eksik hissediom kendimi nolur dua edin bana yarın kontrolüm var rahim iyimi bakılacak ona göre transfer tarihim belli olacak

Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı.. özlenen beklenen yakındadır umarım benim içimde çoook iyi hisler var sanki uzansam dokunacakmışım gibi.. senin kuzun da sana yakın olsun inşallah..

çok yorma kendini olur mu boş ver hamilesin sen kim ne yerse yesin.. sanmayın ki hamile olanlrı katmıyorum dualarıma hep aklımdasınız..
iyi geceler canım öptüm seni..
tamam cnm merak etme yavaş yavaş yapıcam zaten aklın kalmasın bendee...duaların için sğl cnm bende her gece ediyorum hepimize..

Allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı.. özlenen beklenen yakındadır umarım benim içimde çoook iyi hisler var sanki uzansam dokunacakmışım gibi.. senin kuzun da sana yakın olsun inşallah..

Allah razı olsun ayşecim ya bende bu sefer çok umutluyum allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

cnm inş sorunsuz bi kontrol gerçekleşir ve en kısa zamanda bebişini alır gelirsin aramıza dualarımız seninle...

canım inşallah en kıda zamanda transferin yaılır yarın herşey güzel olur bebişin sana tutunur ondan sonrada

Ohhh uyuyun tabi siz.. Kaçta kalktım geldim yine buralara vatan hizmeti yapıyorum (vatan hizmeti de nette dolaşmaktan ibaret :1:)

günaydın canlar
hayırlı cumalar
allahım dualrmızı dilekleimi kabul etsin
açılan ellerimizi boş çevirmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back