umutbizimolsun meraba beni hatırladın mı?
topiğinin başını okudum hüzünlendim
...sonunu okudum gülmekten öldüm...:90:
hepten cozutmazsak iyidir bu bebek sevdasına...
hatırladım canım hatırlamam mı:))
yaa bende kötü gunler yasadım hepımız gıbı ama artık boyle delıye vuruorum
cıddıye alınca daha kotu oluyor..
bırde burda hem dertleşıp hem eğlenelım ıstedım
bazı topıklerı okuyorum ıcım kararıo
ıstedımkı hem zamanı geldığınde dertleşebıleceğimiz
hemde herseyden konusabıleceğımız bı yer olsun madem uzak duramıorum bı sıteden:)))
sen napıosun canımm ufukta bı tedavı varmı
kız benim kocamda pasbal oda gelir çeker donunu yayılır pc başına :))))))))))) ilk zamanlar yemekler felan hazırlardım bilmiyom heifin ne öküz olduğuna ha ha bigün gen yemek hazırladım mum felan adam geldi ooooo çok güzel olmuş dedi oturdu yemeği yedi hapur hupur gitti pc başına :)))))))) hiç anlamaz romantizimden :)))))))))) ama vslls taktir ettim yalan değil maşşallah hem çalışıyon hem böle eşinle ilgileniyon iyi valla :)))))))) burçlara gelince ben akrep burcuyum sözde çoooooooook ateşli burç ama ben hayattan bezmişim :)))))))) belki bi iş bulsam toparlanırım bakalım :))))))))
kız evdesın iştee daha cok bak kendıne sen kendını ıyı hıssettıkce
bebiş de daha huzurlu olur ınsan her gun gıyın soyun ıse gıt ondan da bıkıo
ben yaparım oyle surprızler artık dahada onem veıorm
dıorumya anne olmak peşınden kosmaktan eşimi unuttum oda benı tebii
ama doktorlar dıokı sız mutlu olun esınız mutlu olsun kıı bebeğiniz boyle bı ortama gelmeye can atsın:)))))
kızlar neşeniz bol olsun ohhh valla keyifleriniz yerinde saglıklarda yerinde inşallah hep böyle yüzünüz gülsünnnn kuzular amannn biraz diger konuları gezdim içim karardı ama burası iyiymiş yaww
yavv herkes nerde? koca koca dediniz bu saatte yoksa?!! yalnızım ben kızııım canım sıkılıyooo..
tatlım sormaa yaa ben bu doğum kontol hapını kullanmaya basladığımdan beri
kuruluk sıkıntısı yasamaya basladım arada kahve lekelr gelebılır demıstı doktor
ama ilşkıden sonra geldı bu defa tırstım kuruluk ıcın ne kullanablırım hiç bı fıkrınız varmı
ılerdede kullanırken sperme zarar vermeyen bısı olsa:)