- Konu Sahibi umutbizimolsun
ayşecim napıosunn tatlımm yıne formundasın bgunsinir oluyorum şu doktorları arayıp ulaşamayınca.. doktorumu en çok da bundan seviyorum sekreteri falan yok aradın mı kendisi açıyor, açamazsa da mutlaka arıyor.. beni gecenin 11inde bile aramışlığı var.
kocaman kocaman guldurdun benı yıne allahımda senı guldursun
duaların ıcın allah razı olsun canımm
canımm bende ılk tedavımde 4 gun kullandım jel sonra tedavı ıptal oldu ama o dort gun bıle jel benı cok rahatsız ettıcanım benim benimde öğle çamur gibi geldi ben doktoruma kaç defa dedim jel çamur gibi geliyo diye kana dönmedikce meak etme derdi kana dönerse kötü derdi ama ben çok pişmanım o jeli kullandığım için ha birde benim idrarımda yanma vardı sende oldu mu hamileliğimde 3 ay çektim bence bi idrar tahlili yaptır lokositine bi bakılsın idrarda enfeksiyon varsa ondanda çamur gibi gelir aman dikkat benim düşüğümün ana nedeni o ben verirse bile kullanmam
onun ıcın bu son tedavımde iğne ıstedım kalçadan vuruluo
iğne daha rahat ama yaptırmak sıkıntı olabılır benım esım yaptı hep
bıdahakı tedavımdede iğne ıstıcem vurulurken cok agrımıoda sonrasında bezelenıor
hala tam olarak geçmedi ama jelden cok cok ıyı
nurcancım cok ıyı haberlerle dönmussun super yaa kızımız mı oluyormussah bu kız ne değerli olcak biliyonmu tezsesi ben ona neler alcam yeterki bi doğsun :)))))))))))
evet canım kız kesinleşti artık aslında ben ilk başlardda erkek istiyodum ama valla annelik öle bişi ki sanki hap kız istemişim gibi diğer bebektede kız istiyodum doktor erkek demişti ozamaanda sanki hep erkek istemişimde istediğim olmuş gibiydi içim şimdide öle bide isim bulsak bi türlü karar veremiyo babamız ama galiba yağmur nisa olcak :)))))))))
ohh ohh canımm allahım uzun ömurler versın
bende idrarda yanma yok cnm..dr um bi arasa soracam değiştireyimmi diye
canım iğneye geçebilirsin aslında progynex dıye iğne ama ıkı tanesını bır sırıngaya cekılıo 100ml
onun ıcın kalın uclu verıolar iğneyı ama kucuklerde yeter aslında o daha az acıtır hem
bız dusunemedık sonra farkettık