• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

sinir oluyorum şu doktorları arayıp ulaşamayınca.. doktorumu en çok da bundan seviyorum sekreteri falan yok aradın mı kendisi açıyor, açamazsa da mutlaka arıyor.. beni gecenin 11inde bile aramışlığı var.
ayşecim napıosunn tatlımm yıne formundasın bgun
kocaman kocaman guldurdun benı yıne allahımda senı guldursun
duaların ıcın allah razı olsun canımm
canım benim benimde öğle çamur gibi geldi ben doktoruma kaç defa dedim jel çamur gibi geliyo diye kana dönmedikce meak etme derdi kana dönerse kötü derdi ama ben çok pişmanım o jeli kullandığım için ha birde benim idrarımda yanma vardı sende oldu mu hamileliğimde 3 ay çektim bence bi idrar tahlili yaptır lokositine bi bakılsın idrarda enfeksiyon varsa ondanda çamur gibi gelir aman dikkat benim düşüğümün ana nedeni o ben verirse bile kullanmam
canımm bende ılk tedavımde 4 gun kullandım jel sonra tedavı ıptal oldu ama o dort gun bıle jel benı cok rahatsız ettı
onun ıcın bu son tedavımde iğne ıstedım kalçadan vuruluo
iğne daha rahat ama yaptırmak sıkıntı olabılır benım esım yaptı hep
bıdahakı tedavımdede iğne ıstıcem vurulurken cok agrımıoda sonrasında bezelenıor
hala tam olarak geçmedi ama jelden cok cok ıyı
ah bu kız ne değerli olcak biliyonmu tezsesi ben ona neler alcam yeterki bi doğsun :)))))))))))

evet canım kız kesinleşti artık aslında ben ilk başlardda erkek istiyodum ama valla annelik öle bişi ki sanki hap kız istemişim gibi diğer bebektede kız istiyodum doktor erkek demişti ozamaanda sanki hep erkek istemişimde istediğim olmuş gibiydi içim şimdide öle bide isim bulsak bi türlü karar veremiyo babamız ama galiba yağmur nisa olcak :)))))))))
nurcancım cok ıyı haberlerle dönmussun super yaa kızımız mı oluyormuss
ohh ohh canımm allahım uzun ömurler versın
bende idrarda yanma yok cnm..dr um bi arasa soracam değiştireyimmi diye

canım iğneye geçebilirsin aslında progynex dıye iğne ama ıkı tanesını bır sırıngaya cekılıo 100ml
onun ıcın kalın uclu verıolar iğneyı ama kucuklerde yeter aslında o daha az acıtır hem
bız dusunemedık sonra farkettık

Umutcum hoşgeldin..yine nerdeyse bütün günü nette geçirdim daha da 1,5 saat var.. şu cuma öğelden sonraları var ya on kaplan gücünde bitmek bilmiyor..
ya kızlar ben ptesiden beri sabah kahvaltısı hariç ne yersem çıkartıyorum hani var ya hap kullanmasam kesin hamileyim diycem.. (hıı havadan kapmış olabilirim eşimle son dönemki durumumu biliyorsunuz bacı-kardaş) ya gerçi 2 kilo verdim bu arada hoşuma da gitmiyor değil ama halsiz düştüm bugün..

umut bizim olsun cnm ben o iğneden 15 gün kullandım dr sonra jele geç dedi jele geçtim..iğne çok yakıyo ama kolonyalı pamukla masaj yapınca geçiyo ağrısı..

Umutcum hoşgeldin..yine nerdeyse bütün günü nette geçirdim daha da 1,5 saat var.. şu cuma öğelden sonraları var ya on kaplan gücünde bitmek bilmiyor..
ya kızlar ben ptesiden beri sabah kahvaltısı hariç ne yersem çıkartıyorum hani var ya hap kullanmasam kesin hamileyim diycem.. (hıı havadan kapmış olabilirim eşimle son dönemki durumumu biliyorsunuz bacı-kardaş) ya gerçi 2 kilo verdim bu arada hoşuma da gitmiyor değil ama halsiz düştüm bugün..

kıs nıye bacı gardas gıbısınız sen tedavıye basladınmı karıstırdım ben senın tedavını
kımle kımbılır:)
cubuk kraker yıyebılırsın bırde mandalına elma ıyı gelır bulantıya canım
evet benımde cuma pılım bıtıo bıde aksam lale devrıne baktım bayağı geç yattım
anneeem 29 haftalık doğdu bebiş kıss kucucuk elıı, kocaman bi serum takılı fılan
ben hemen hüngür foşur tabii

kıs nıye bacı gardas gıbısınız sen tedavıye basladınmı karıstırdım ben senın tedavını
kımle kımbılır:)
cubuk kraker yıyebılırsın bırde mandalına elma ıyı gelır bulantıya canım
evet benımde cuma pılım bıtıo bıde aksam lale devrıne baktım bayağı geç yattım
anneeem 29 haftalık doğdu bebiş kıss kucucuk elıı, kocaman bi serum takılı fılan
ben hemen hüngür foşur tabii

yok tedaviden değil de bıraktım ben işleri :))) tıbba bıraktım kendimi bunca sene yaptık da noldu ?
beyaz leblebi yiyorum o tutuyo içimi..
amaaan 29 haftalık yaşar mı kii?

umut bizim olsun cnm ben o iğneden 15 gün kullandım dr sonra jele geç dedi jele geçtim..iğne çok yakıyo ama kolonyalı pamukla masaj yapınca geçiyo ağrısı..

hatırladım canımm doğruu sonra jele geçirmişti doktor
yaa ben jelden daha ıyı geldı jel bıde allah korusun enfeksıyon yapabılıo
onun ıcın iğneye dayaanırım ben iğneyı yaptrdıktan sonra esım bayağı ovalıodu benım
yanmıodu kıs cok, elı hafıftır eşimin:))
12. haftadan sonra progesteron plesantadan salgılanıo
ozamana kadar kullanacaksın sanırım

yok tedaviden değil de bıraktım ben işleri :))) tıbba bıraktım kendimi bunca sene yaptık da noldu ?
beyaz leblebi yiyorum o tutuyo içimi..
amaaan 29 haftalık yaşar mı kii?

amannnn askolsunn ayşecım senın gıbı fıkır fıkır hatuna
yakısmıo annem ben valla acıom bı sexi müzik her renk gecelık aldım
ıhmal etme halveti kuşummm:17:

amannnn askolsunn ayşecım senın gıbı fıkır fıkır hatuna
yakısmıo annem ben valla acıom bı sexi müzik her renk gecelık aldım
ıhmal etme halveti kuşummm:17:

anaaam ben de giyyom picama donunu paçalarını sokuyom çorapların içine üşümiyim diye.. ayağıma da en güllüsünden bir çift çetik ooohhh..

anaaam ben de giyyom picama donunu paçalarını sokuyom çorapların içine üşümiyim diye.. ayağıma da en güllüsünden bir çift çetik ooohhh..

kıss allah senıı:))))))))))
bende raks edıoyorum o zaman kadar kalıo ustumde
sonra bende kalın pijamalar gıyıom:))
annemm bende hürremden azcık işve cilve öğrenıorum
dur bugun bende eşimin elını alayım bu goz senın bu dudaklar senın bu kalp senın dıyım:)))

kıss allah senıı:))))))))))
bende raks edıoyorum o zaman kadar kalıo ustumde
sonra bende kalın pijamalar gıyıom:))
annemm bende hürremden azcık işve cilve öğrenıorum
dur bugun bende eşimin elını alayım bu goz senın bu dudaklar senın bu kalp senın dıyım:)))

nurcaaan kadına bak kııız ne ateşliii.. biz de maşallah birer pazen don diktirelim de tam olsun yanii..
dur seeen bugün adam geç gelcek ben evde bunları bi çalışıyım da gelince yapayım bari..

ay kızlar alemsiniz valla:27:çok gülüyorum ben size engüzel topik bence bu çok tatlısınız :37:eve gidince bende salaş bi hal alıyorum iş yerinde resmi giyindiğim için topukluyu çok severim birde bütün gün öğle olunca makyaj falan çıkarırım ohhhhhhhh:27:hafta sonu ev işi zaten ömrümüz böyle mi geçecek

ay kızlar alemsiniz valla:27:çok gülüyorum ben size engüzel topik bence bu çok tatlısınız :37:eve gidince bende salaş bi hal alıyorum iş yerinde resmi giyindiğim için topukluyu çok severim birde bütün gün öğle olunca makyaj falan çıkarırım ohhhhhhhh:27:hafta sonu ev işi zaten ömrümüz böyle mi geçecek

valla acıklı başladı topik ama sonunda cıvıttı :))) ben işte evde her dem salaş gezmekten bi hal oldum.. dur amaaa bu ateşli kadınlardan öğrendiklerimi yapcam ben de..:54::54::54:

nurcaaan kadına bak kııız ne ateşliii.. biz de maşallah birer pazen don diktirelim de tam olsun yanii..
dur seeen bugün adam geç gelcek ben evde bunları bi çalışıyım da gelince yapayım bari..
kıııss askolsunn oyle olucaksınız tebiii:)
dısarda süslenıoz eve geşlınce salaş
aslında tam tersı olmalı bak can tanrıyar neden boşanmak ıstemıs bılıomusunuz
petek dinçözden.eve gelınce gıyıodu pufidik terlıklerı makyajını cıkarıodu fılan dedı
tabıkı tuvalet gıyecek halımız yok da en azından hanıı esofman altı gıyebılırız
hanı pantolon gıbı yada tayt ustune mını elbıse tarzı rahat seyler
beylerın gonlune sultan olmak lasım sekerler:)))
oda nerden gecıo bılıosunuz:)

annem hiç sorma topiğin bı basını okusalar bıde sonunu
nereye gıdıo bu topik:)))))
yaa tabıkıı yerı gelınce dertleselım yerı gelınce gullelım eglenelım
bende cok sevıorum ayy kızlar cok guluo bana kırmızı ayakkabı gıyıorum dıye
topuklu topuklu ama cok sık duruo:))

yok anam ben çıkışta alışverişe gidiyorum görürsünüz siz.. battal boy seksi iç çamaşırı bulcam :)))

hiii topiğin ilk günlerinde m.bahçeci de yazmıştı di mi? bi de şimdi okusa bizi doğrudan arif verimliye havale eder :52:

yok anam ben çıkışta alışverişe gidiyorum görürsünüz siz.. battal boy seksi iç çamaşırı bulcam :)))

hiii topiğin ilk günlerinde m.bahçeci de yazmıştı di mi? bi de şimdi okusa bizi doğrudan arif verimliye havale eder :52:

kıs hiç sorma adam halime acıı etkılendı herhal şimdi bı baksa
abuuu:))))
sızın kadar dengesız bır hasta profılını gormedım daha 3 hafta once....
dıye baslardı herhalde ama napalım skerım boylke delıye vurmazsak gecermı bi ömur
acı gelınce uzulursun tabıı ama cokda uzatıp yıpratmamak lasım
annem hep o kıtaplar boyle yaptı benı bı gaz verdı bı gaz verdı sormaa:)))9
all annem all valla cok önemlı seyler bunlar koçiinde şasırsın annem
ben dans etmeyı cok severım eşime oda tebii:))
annem bırı benı durdursun kızz neler dıom ben

valla acıklı başladı topik ama sonunda cıvıttı :))) ben işte evde her dem salaş gezmekten bi hal oldum.. dur amaaa bu ateşli kadınlardan öğrendiklerimi yapcam ben de..:54::54::54:
ay tabi ya ateşli hatun olmamız şart gerçekte biz canımızı boşuna sıkıyoruz bakın koyversek hayat ne güzel olcak
kıııss askolsunn oyle olucaksınız tebiii:)
dısarda süslenıoz eve geşlınce salaş
aslında tam tersı olmalı bak can tanrıyar neden boşanmak ıstemıs bılıomusunuz
petek dinçözden.eve gelınce gıyıodu pufidik terlıklerı makyajını cıkarıodu fılan dedı
tabıkı tuvalet gıyecek halımız yok da en azından hanıı esofman altı gıyebılırız
hanı pantolon gıbı yada tayt ustune mını elbıse tarzı rahat seyler
beylerın gonlune sultan olmak lasım sekerler:)))
oda nerden gecıo bılıosunuz:)
valla bencede evde kimi arkadaşlar kocalarınada süsleniyorlarmış ben aman salıveriyorum tabi bazı günler hariç:1:

annem hiç sorma topiğin bı basını okusalar bıde sonunu
nereye gıdıo bu topik:)))))
yaa tabıkıı yerı gelınce dertleselım yerı gelınce gullelım eglenelım
bende cok sevıorum ayy kızlar cok guluo bana kırmızı ayakkabı gıyıorum dıye
topuklu topuklu ama cok sık duruo:))
ay ben ayakkabı hastasıyım deli gibi durmadan almak gelir eşim tamam güzelim bu son dimi der öteki maaşa ay buna uyan çantam yok derim süslü olmak da iyi ama aman tek zevkim o başka eğlencem yok giyinin kızlar gezin dolaşın anasını satyım

sende git al en sexsi iç çamaşırını ohhhhhhhh kızlar ben 2 gün yoğum size bol kaynatmalar hepinizi çokkkk seviyorum :54:

ay tabi ya ateşli hatun olmamız şart gerçekte biz canımızı boşuna sıkıyoruz bakın koyversek hayat ne güzel olcak

ay ben ayakkabı hastasıyım deli gibi durmadan almak gelir eşim tamam güzelim bu son dimi der öteki maaşa ay buna uyan çantam yok derim süslü olmak da iyi ama aman tek zevkim o başka eğlencem yok giyinin kızlar gezin dolaşın anasını satyım

sende git al en sexsi iç çamaşırını ohhhhhhhh kızlar ben 2 gün yoğum size bol kaynatmalar hepinizi çokkkk seviyorum :54:

bende aynen canım renk renk model model halada doymam
bıde elbıseyı cok sevıyorum ben gardrobumda en cok elbisem vardır sanırım
bıde okulda taytla gıyebılsek dız hızası zorunlu olması ne ka gusel olacak:)
hadi tatalımm öptükk bızde cok sevıoz senii

canlar ben şimdilik gidiyorum önce alışveriş yapıcam sonra eve gidicem akşam görüşürüz
öptüüüm

Back