• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

aman çidoya laf edene bak sen kendin sonucunu aldın hala inanmıyordun hamile olduğuna yok kanamam var yok değerim düşük :)) sana transferin ertesi günü söyledim en geç eylülde kucağında olacak diye:))

:19::19::19:ayy utandım şimdii
hem sen orada dur bakalım:45::45:
bak ne güzel izinden ilerliyorum işte gurur duyman lazım benle:80::80:
sen beni rahatlattın bende diğer arkadaşları :64::64::64::64::64:
:49:

:19::19::19:ayy utandım şimdii
hem sen orada dur bakalım:45::45:
bak ne güzel izinden ilerliyorum işte gurur duyman lazım benle:80::80:
sen beni rahatlattın bende diğer arkadaşları :64::64::64::64::64:
:49:

yaa ben senin gibi yapmıycam alıyım tahlili 12.gün davul zurna çaldırıcaaaaamm:52:
az kaldı inşallah önümüzdeki ay sonu biter inşallah bu sefer allah yüzüme güler, sen de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş:49:

kızlarrrrrrrrrr nasılsınız yaaa
ooofffff başım çok fena ağrıyor
bu neyin nesi yaaaaaaaa

ayy ayyy benim de burnum çeşme gibi akıyor kafam kazan gibiii çok hastayım çooook
herkes hastalıktan kırılıyor bi kar yağmadı ki mikroplar kırılsın

canım yaa geçmiş olsun
ama benim sadece abşım ağrıyor
ve bende başağrısı olmaz normalde
neden oldu ki
1 haftadır geÇmek bimiyor yaaaaaaa

Son düzenleme:
ooooo hamılemızz varmıss
hemde topiğin ilk hamılesii tebrikkk ederimm allah uzun ömürler versiiin
çidooo ayagını sürü iyicee bızde arkandan gelelim canımmm
ohh yaa içim açıl dı valla:))
sizden nbr kıslarr napıosunuz bakalım

geçmiş olsunn yetercimmm
sinüzit olmasın
o okadar uzun sürer geçmesi elmacık kemıklerının olduğu yer agrıomu ynagında
ozaman sinüzittir

sağol canım
yaa aslında arka taraftan enseme doğru
geçmiyor
ilaçta çok alamadım dün içitim bir tane
adet oluncakesiyor ağrıkesici adetimi diye

sağol canım
yaa aslında arka taraftan enseme doğru
geçmiyor
ilaçta çok alamadım dün içitim bir tane
adet oluncakesiyor ağrıkesici adetimi diye

tatlım ilaç alabılırsın kesılsede o akması gerekenı kadarı gıder zaten
bülent bey soyledı bizzat..hastasının bırı ilaç da alma ıstemıyorum dedi
oda kadınlarda yanlış bı ınanıs dedı kalınlasan rahım her halukarda dokulur
ilaç kanamayı azaltır sadece dedi kendıne eziyet etme canım parol al ıkı tane iç
ama cunku cok etkılı değil hem kesmıoda kanamayı
çok öptumm

tatlım ilaç alabılırsın kesılsede o akması gerekenı kadarı gıder zaten
bülent bey soyledı bizzat..hastasının bırı ilaç da alma ıstemıyorum dedi
oda kadınlarda yanlış bı ınanıs dedı kalınlasan rahım her halukarda dokulur
ilaç kanamayı azaltır sadece dedi kendıne eziyet etme canım parol al ıkı tane iç
ama cunku cok etkılı değil hem kesmıoda kanamayı
çok öptumm

sağol canım içim bari

ooooo hamılemızz varmıss
hemde topiğin ilk hamılesii tebrikkk ederimm allah uzun ömürler versiiin
çidooo ayagını sürü iyicee bızde arkandan gelelim canımmm
ohh yaa içim açıl dı valla:))
sizden nbr kıslarr napıosunuz bakalım
ebett :69: teşekkür ederim kızlar yaa burda olmak beni çok rahatlattı, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim inşallah topiğe uğurlu glirim herkeş patır patır hamile kalır!!

kızlarrrrrrrrrr nasılsınız yaaa
ooofffff başım çok fena ağrıyor
bu neyin nesi yaaaaaaaa
yaa kıyamam ben sana!! ilaçlara başladığımda benim de başım çok ağrıyordu ondan olmasın :44:

yaa ben senin gibi yapmıycam alıyım tahlili 12.gün davul zurna çaldırıcaaaaamm:52:
az kaldı inşallah önümüzdeki ay sonu biter inşallah bu sefer allah yüzüme güler, sen de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş:49:

:) inşallah inşallah istediğin gibi yaparsın kutlamanı çok yakında :34:

gunaaaydınnn kıslarrr
napıosunuz bakalımm
ben dun bıraz erkek ınfertelıtesı topiğini okudum
içim karardı yaww valla dna hasar testı yaptırmaya korkuyorum
ya hasar cok çıkarsa dıorum
4 kez negatıf almıs bı kadıncağız dahada ugrasmayın demiş doktor
eşim sıgarayı bırakalı 5 hafta fılan oldu ancak 3 ay gecınce yenı spermler cıkıcak
ozaman baktıralım dıyor ama benım içime kurt girdi bi kere
hhemen yaptırasım var
yaaa hadi bana gusel şeyler söyleyin
morfoloji %7 bızım iyi olan morfolojılerde hasar cok olmaz demi yaa

gunaaaydınnn kıslarrr
napıosunuz bakalımm
ben dun bıraz erkek ınfertelıtesı topiğini okudum
içim karardı yaww valla dna hasar testı yaptırmaya korkuyorum
ya hasar cok çıkarsa dıorum
4 kez negatıf almıs bı kadıncağız dahada ugrasmayın demiş doktor
eşim sıgarayı bırakalı 5 hafta fılan oldu ancak 3 ay gecınce yenı spermler cıkıcak
ozaman baktıralım dıyor ama benım içime kurt girdi bi kere
hhemen yaptırasım var
yaaa hadi bana gusel şeyler söyleyin
morfoloji %7 bızım iyi olan morfolojılerde hasar cok olmaz demi yaa

ya okuma araştırma bence okudukça kafamız karışıyor moralimiz bozuluyor mesela ben kendi kendime doktor istemeden gittim 3. gün bir sürü hormon tahlili yaptırdım sonra hepsini tek tek okudum şimdi durduk yere canım sıkkın. eğer gerçekten güvendiğin bir doktorun varsa onun söylediklerinden gerisi boş..sayısız kavgalarımızdan birinde kocam bana bu kadar okuyup napacaksın malzeme alıp evde kendin mi yapacaksın sana ne bunları doktor düşünsün demişti. bence bırakalım herkes işini yapsın biz moralimizi yüksek tutup dua edelim kendimizi güvenilir bir doktorun eline bırakalım..

:) inşallah inşallah istediğin gibi yaparsın kutlamanı çok yakında :34:

Amin canım inşallah sen bizim uğurumuz ol senin peşinden gelelim inşallah.. Kayınpederin nasıl oldu? İyi haber ona da moral olmuştur inşallah o da biran önce iyileşir.

ya okuma araştırma bence okudukça kafamız karışıyor moralimiz bozuluyor mesela ben kendi kendime doktor istemeden gittim 3. gün bir sürü hormon tahlili yaptırdım sonra hepsini tek tek okudum şimdi durduk yere canım sıkkın. eğer gerçekten güvendiğin bir doktorun varsa onun söylediklerinden gerisi boş..sayısız kavgalarımızdan birinde kocam bana bu kadar okuyup napacaksın malzeme alıp evde kendin mi yapacaksın sana ne bunları doktor düşünsün demişti. bence bırakalım herkes işini yapsın biz moralimizi yüksek tutup dua edelim kendimizi güvenilir bir doktorun eline bırakalım..

katılıyorum ayşecim nekadar böle bişileri kurcalayan arkadaşım varsa negatif aldı doktorlar herzaman dioy rahat olun normalde bile insanın hiçbir sorunu yokken gebe kalamıyor benim ilk hamileliğimde hiç bir sorun yoktu bende polikistik over vardı ama oda büyük bi engel değildi gebe kalmama eşimin spermlerine göre doktor nefesinden hamile kalman gerek demişti hatta ama pisikoloji hep bebek üstüne ya 2 ıl kalmadı sonra doktor bi hap verdi 15 gün sonra hamileydim şimdi tüp bebek yapıldı eşimin sipermleri üzüntüden bide yurt dışındaydı afganistanda birazda orda hastalıklaara karşı kullandığı ilaçlarda ötürü sanırım siperm tahlilleri her eeçen gün daha kötü çıktı ama hiç ne olduğunu bile bilmiyodum ben başıma gelenin hatta tüp bebekle erkek infertilitesiyle hiç uzak yakın kulaktan duyma bişey bile yoktu Allahıma emanet gittim doktora bana ne yapacaklarından bi haber artırmakmış kür yapmakmış hiç zamanım olmadı ki 2 hafta içinde bi baktım transferim olmuş ondan sonra araştırdım eşimin ne sorunu olduğunu benim neyim olduğunu tüp bebekte nekadar şans olduğunu şimdi 4 ayda bilmediğim yok ama öncesinde bilmiyorum diye hiiiiiiiiiç pişman değilim belki bukadar çok şeyi bilsem kendimi allahıma emanet bırakmazdım korkardım ya tutmazsa ya siperm tamamen biterse ya ameliyat gerekirse vs. diye kendimi bitirirdim Allahıma şükür hiç bişi bilmezken yavrum geldi

katılıyorum ayşecim nekadar böle bişileri kurcalayan arkadaşım varsa negatif aldı doktorlar herzaman dioy rahat olun normalde bile insanın hiçbir sorunu yokken gebe kalamıyor benim ilk hamileliğimde hiç bir sorun yoktu bende polikistik over vardı ama oda büyük bi engel değildi gebe kalmama eşimin spermlerine göre doktor nefesinden hamile kalman gerek demişti hatta ama pisikoloji hep bebek üstüne ya 2 ıl kalmadı sonra doktor bi hap verdi 15 gün sonra hamileydim şimdi tüp bebek yapıldı eşimin sipermleri üzüntüden bide yurt dışındaydı afganistanda birazda orda hastalıklaara karşı kullandığı ilaçlarda ötürü sanırım siperm tahlilleri her eeçen gün daha kötü çıktı ama hiç ne olduğunu bile bilmiyodum ben başıma gelenin hatta tüp bebekle erkek infertilitesiyle hiç uzak yakın kulaktan duyma bişey bile yoktu Allahıma emanet gittim doktora bana ne yapacaklarından bi haber artırmakmış kür yapmakmış hiç zamanım olmadı ki 2 hafta içinde bi baktım transferim olmuş ondan sonra araştırdım eşimin ne sorunu olduğunu benim neyim olduğunu tüp bebekte nekadar şans olduğunu şimdi 4 ayda bilmediğim yok ama öncesinde bilmiyorum diye hiiiiiiiiiç pişman değilim belki bukadar çok şeyi bilsem kendimi allahıma emanet bırakmazdım korkardım ya tutmazsa ya siperm tamamen biterse ya ameliyat gerekirse vs. diye kendimi bitirirdim Allahıma şükür hiç bişi bilmezken yavrum geldi

doğru valla artık karıştırıp okumuyorum aklıma takılan şeyler oldukça not alıyorum gittiğimde doktoruma sorucam önce Allah sonra doktorlar.. Kısmet değilse ben bu saatten sonra tıp okusam ne fayda..Adam koskoca prof. benim internetten bulduğum kıytırık bilgilerden daha fazlası zaten onda var.. Gerisi tevekkel Allah..

haklısın canımm valla benım ılkı neden tutmadı diye merak ettim
dediğin gibi hiç bılmeseydım bu kadar şeyi bu ıkıncı denemmde kesın olacak dıye dusunurdum
rol yapmaz gercekten oyle dusunurdum..
ben aslında bu 3. denemem olacak bıde ıptal var
onun ıcın 2 tane koyacaklar bakalım doktoruma bi sorayım gıdınce
işte canım sorma ımkanım olsa adanaya gıdınce sorabılırım ancak sorsam ıcım rahatlarda
eşim oyle dıo zaten eve ultrason cıhazı alalım en iyisi dıyor sende yakında tüp bebek yaparsın:))

ayy canım keske bende bilmeseydim dıorum ama tutmayınca ıster ıstemez neden tutmadı acaba
dıosun baslıosun arastırmaya bı dolu sey cıkıo
cok kromozom anomalısı yok genetik bı dolu defektler
doktorumla konusursam rahatlarım ama cok guvenıorum ona
banada 2 tane koyacaklar bu defa ınsallah hayırlısıysa ıkız yoksa tekiz tutsun ınsallh

ızlar nasılsınız
bu gün gelmedim topğiğe
eşimi gönderdim sonrada yeğenlerimi parka götürdm
sizler nasılsınız bakalım

Back