• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bir de kayınpederim hastanede şimdi , miğde kanamasından yatıyor, miğdesinde kitle varmış bi de parça almışlar yarın ya da ptesi belli olacakmış sonuç ona da canımız sıkıldı şimdi eşim kötü durumda :43:

bir de kayınpederim hastanede şimdi , miğde kanamasından yatıyor, miğdesinde kitle varmış bi de parça almışlar yarın ya da ptesi belli olacakmış sonuç ona da canımız sıkıldı şimdi eşim kötü durumda :43:

Çok çok geçmiş olsun inşallah bugün müjdeyi verince hem babasına hem dedesine moral olur küçük cimcime.. Haberi alınca ikisi de düzelir umarım.. Fırsat bulursan bize de haber ver lütfen. Dualarmız seninle.

çidoooooo CANIM GEÇMİŞ OLSUN KAYINPEDERİN RAHATSIZMIŞ

KUZU SENDEN HABER BEKLİYORUMMMMMMMMMM
MERAK ETTİM GÜZEL HABERLERLE DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49::49::49:

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

yeterim çok öpüyorum seni diğer taraftaki yazını gördüm ;)

kıssslaaarrrrr...
Kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. Tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
Salı yükselmesini bekliycez dediler... Ilaçlara devam bu arada.
Salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

Allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

Yeterim çok öpüyorum seni diğer taraftaki yazını gördüm ;)

canım tebirikler
sağlıcakla kucaklamak nasip olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:66::66::66::66::66::66:

Bu gün 3 tane hamiş haberi geldi ayaklarınızı sürüyün arkası gelsin:49::49::49::49:

:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım tebirikler
sağlıcakla kucaklamak nasip olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:66::66::66::66::66::66:

Bu gün 3 tane hamiş haberi geldi ayaklarınızı sürüyün arkası gelsin:49::49::49::49:

:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

öbür hamişler kim?:52: çok merak ettim takip edemedim!!:49::49::65::64:

Allahım sana şükürler olsun yaaa....
çidoooo kızzzz hamişsin demek inan kendikimde bu kadar çoşmamıştım değerini okuyunca alkış temposu tuttum resmen:62::62::62::62::62::62:
cnm benim bu arada geçmiş olsun kayınpederinde rahatsızmış....
ayy ne kadar sevindim bi bilsennnn...
yaa sana yutturucam şimdi o laflarını emiii sakın kızma bana ama neymiş içimi boş hissediyorummuş bak gördünmü bebiş senden daha inatçı çıktı ve annesinin her düşüncesine rağmen mücadelesini verdi şükürler olsun minik pıtırcığa....yer onu teyzesiii:52::52::52::52::52::52:
:65::65::65:
2011 ağustos eylülde tüp bebekle anne olacaklar topiğine beklerim cnm...
:49:

Kıssslaaarrrrr...

yeni sene uğuruyla geldi işte. çok sevindim allah biran önce kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.

cidooo hamıleymıssın canım cok guzel bır haber bu.ayyy canım yaaa super bır haber bu.nerde yaptrmıstın canım tedavını.sorun neydı bu arada.cok ıyı bır haber bu.Darısı bıze olsun.dua et canım yaaa

Kıssslaaarrrrr...

yazışmalarınızı takip ediyodum içime doğmuştu pozitif alacağın sırf sonnucu görmek için girdim topiğe benimki senden daha düşük çıkmıştı 51 di merak etme bence sonuun gayet iyi benimde tek embrio ve tek gebelikti geç tutununca düşük çıkıyo ama allaha şükür sorun olmuyo Allahım analı babalı sağ sağli dünyaya getirsin ve büyütsün kayın pederin içinde çooooooooook geçmiş olsun

Son düzenleme:
nurcancigim gibi takip ettigim bir topikti..ve cok sevindim adina...hayirli olsun..insallah Rabbim tamamina erdirsin...Allaha emanet ol..

Allahım sana şükürler olsun yaaa....
çidoooo kızzzz hamişsin demek inan kendikimde bu kadar çoşmamıştım değerini okuyunca alkış temposu tuttum resmen:62::62::62::62::62::62:
cnm benim bu arada geçmiş olsun kayınpederinde rahatsızmış....
ayy ne kadar sevindim bi bilsennnn...
yaa sana yutturucam şimdi o laflarını emiii sakın kızma bana ama neymiş içimi boş hissediyorummuş bak gördünmü bebiş senden daha inatçı çıktı ve annesinin her düşüncesine rağmen mücadelesini verdi şükürler olsun minik pıtırcığa....yer onu teyzesiii:52::52::52::52::52::52:
:65::65::65:
2011 ağustos eylülde tüp bebekle anne olacaklar topiğine beklerim cnm...

yaaa canım benim yaa, çok teşekkür ederim, wallaa utandım söylediklerimden neredeyse emindim sonucun negatif olduğuna, ama dediğin gibi inatçı çıktı pıtırcık :)) :46::49:
hala şoktayım, daha pek kimseye söylemedik salı günü söyleriz dedik biraz daha değerler yükselsin!
bu arada sizler iyiki varsınız, burda pek kimsem yok yalnızım eşlimle ikimiziz bugünn daha anlamlı daha özel daha sevinçli, olacağını hayal edredim hep ama hem uzaklık hem de kayınpederimin olayı bizi biraz buruk bıraktı gurbet llerde :(( bu arada henüz eşimin ailesi beni tebrik etmek için aramadı :(( onlar da kendi telaşında biliyorum ama insan bi alo diyemezmi :50:

yeni sene uğuruyla geldi işte. çok sevindim allah biran önce kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza.

amin canım benim darısı başınıza :71:

cidooo hamıleymıssın canım cok guzel bır haber bu.ayyy canım yaaa super bır haber bu.nerde yaptrmıstın canım tedavını.sorun neydı bu arada.cok ıyı bır haber bu.Darısı bıze olsun.dua et canım yaaa

çook teşekkür ederim :) izmir kent hastanesinde tedavi oldum dr. israel aruh yaptı tedaviyi. benle birlikte tedavi olan biarkadaş daha vardı, onun şandı %5 demişti doktor, 2 yumurtası olmuştu ve tek embriyo gelişti oda tutmuş çook sevindim ona da :) başka doktorda yumurta bile oluşmamış düşün!

yazışmalarınızı takip ediyodum içime doğmuştu pozitif alacağın sırf sonnucu görmek için girdim topiğe benimki senden daha düşük çıkmıştı 51 di merak etme bence sonuun gayet iyi benimde tek embrio ve tek gebelikti geç tutununca düşük çıkıyo ama allaha şükür sorun olmuyo Allahım analı babalı sağ sağli dünyaya getirsin ve büyütsün kayın pederin içinde çooooooooook geçmiş olsun

:66::66: teşekkür ederim nurcan ilgine, sizlerle paylaşmak bambaşka gerçekten :71::70:

canım insanlara kızma benimde ailem hemen tebrik etmedi çünkü eğer nekadar alışırsam sonra okadar üzülürüm diye önce kesinleşmesini bekledi kendi eşim de dahil hemde senin birde hastan var insanların cahilliğine gelmiştir bak böle güzel haber almışın bazı şeyleride fazla incelememek lazım

çidoo ee cnm demişsin kimseye söylemedik diye hemde aramalarını nasıl beklersin..bizde 2.değerden sonra açıklamıştık bütün herkese...

aman çidoya laf edene bak sen kendin sonucunu aldın hala inanmıyordun hamile olduğuna yok kanamam var yok değerim düşük :)) sana transferin ertesi günü söyledim en geç eylülde kucağında olacak diye:))

çidoo ee cnm demişsin kimseye söylemedik diye hemde aramalarını nasıl beklersin..bizde 2.değerden sonra açıklamıştık bütün herkese...
ya onlar biliyodu ama, neyse az önce aradı kvalidem konuştuk :)

canım insanlara kızma benimde ailem hemen tebrik etmedi çünkü eğer nekadar alışırsam sonra okadar üzülürüm diye önce kesinleşmesini bekledi kendi eşim de dahil hemde senin birde hastan var insanların cahilliğine gelmiştir bak böle güzel haber almışın bazı şeyleride fazla incelememek lazım

haklısın, pozitif pozitif pozitif saçmalamıycam artık :46:

Back