- Konu Sahibi umutbizimolsun
slm kızlar benım bu ay adetım gecıktı hemde hıc gecıkmezdı.mutlaka ya 25 yada en gec 27. gunumde mutlaka gelirdı.sadece ılk korunmayı bıraktıgımız ay gecıkmıstı 8 gun 33. gunde gelmıstı hayatımda ılk.bırde bu ay gecıktı.hep derdım 27. gunu atlatayım bısıler var dıye umıtlenebılırım cunku gunu gunune gelır.ama bugun 29. gunum hıc belırtım yok.atesımı olcmeme gore yumurtamın catlamasından sonrakı 10. gunum.ıdrar testım bır tane var..ve ben koyde ogretmenım.sımdı eczaneye gıtsem test alsam herkese korunuyoruz dıyorum.alamam dedıkodu olur.elımdekı testıde hemen kullanmak ıstemıyorum.ama evde 4-5 tane ovulasyon testım vardı.3 gundur yapıyorum cok cok sılık ıkıncı cızgı.hanı dıyorlar ya ovulasyondada hamılelık varsa cıft cızgı cıkar dıye.ama benım ovulasyon da negatıf.eger ovulasyona cıkmadıysa gebelık testınde hıc cıkmaz.bugun belkı ıkıncı cızgı bırazda olsun koyulasmıstr dedım ama yok.hayalet gıbı.adet olayım barı.zaten ne hamılelıge nede adete daır belırtım yok.offf canım cok sıkkın bı ara umıtlenmıstım ama nerde bende o sans
canımm dur bakalım cok stres etme eteşine gore catlamadan sonra 10.gununse 4 gunun var daha cunku catladıktan 14 gun sonra regl oluruz