• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yaa kolay gelsin
zordur ev taşımak yaaa
yok canım geçmedi :19::19::19::19:

zor canım kıs kıs valla ama napalım
neden geçmediki cnm anseden olunca ağrı genelde tansıyondan kaynaklıdır
yada migrende oyle baslar ama senın mıgrenın yoktu normalde
stres fılan da cok agrı yapar cnm bol bol su iç cok iyi gelıo

tupbaby hoşgeldın canım transferın ne zaman
bıde embriyon donmus haldeyken nasıl 3bbden 5bb olmus anlamadım canım
yanı donmuskkenmı gelısmıs

zor canım kıs kıs valla ama napalım
neden geçmediki cnm anseden olunca ağrı genelde tansıyondan kaynaklıdır
yada migrende oyle baslar ama senın mıgrenın yoktu normalde
stres fılan da cok agrı yapar cnm bol bol su iç cok iyi gelıo

canım stres ten yaaa
o yüzden geçmiyor

haklısın canımm valla benım ılkı neden tutmadı diye merak ettim
dediğin gibi hiç bılmeseydım bu kadar şeyi bu ıkıncı denemmde kesın olacak dıye dusunurdum
rol yapmaz gercekten oyle dusunurdum..
ben aslında bu 3. denemem olacak bıde ıptal var
onun ıcın 2 tane koyacaklar bakalım doktoruma bi sorayım gıdınce
işte canım sorma ımkanım olsa adanaya gıdınce sorabılırım ancak sorsam ıcım rahatlarda
eşim oyle dıo zaten eve ultrason cıhazı alalım en iyisi dıyor sende yakında tüp bebek yaparsın:))

ayy canım keske bende bilmeseydim dıorum ama tutmayınca ıster ıstemez neden tutmadı acaba
dıosun baslıosun arastırmaya bı dolu sey cıkıo
cok kromozom anomalısı yok genetik bı dolu defektler
doktorumla konusursam rahatlarım ama cok guvenıorum ona
banada 2 tane koyacaklar bu defa ınsallah hayırlısıysa ıkız yoksa tekiz tutsun ınsallh

canım benim hastanemde uzak evime ayda bir anca gidebiliyorum telefon ederim önemli bişi olunca yada burda yakında bi özele gidiyom benim tek embrio yüklendi benim yaşım 27 ve ilk tüp bebek diğer gebeliğim normal olmuştu ilk te tuttu

canım benim hastanemde uzak evime ayda bir anca gidebiliyorum telefon ederim önemli bişi olunca yada burda yakında bi özele gidiyom benim tek embrio yüklendi benim yaşım 27 ve ilk tüp bebek diğer gebeliğim normal olmuştu ilk te tuttu

bende 27 yasındayım canım işte bı cok aksıılık yasadık aslında bızde
benım koyulan bu embriyomm taa agustosta aşılamadan geçtiğimiz yumurtalardan olusan
embriyo ıdı kendılığınden çatlayınca olgum yumurtam kalmadı küçük yumurtayla olunca işte bozulmalar cok oluo embriyoda ,aslında bunun ıcın tutmadığini bılıorum ama negatıf sonuç aldıktan sonra konusamadım doktorumla
başkent okadar yogun oluokı doktorla telefonda konusmak ne mumkun içerde bı kaç kişi aynı anda soyunup gıyınıoz dusun ayrı kabınlerde tabiide. ama en basarılı orası..
onun için ancak hemsırelere ulaşabılıosun bende onlarla konusmak ıstemedım boyle olunca hersey havada kaldı ama az kaldı yarıyıl tatılınde gidip konusucam hayırlısı olsun cnm

bende 27 yasındayım canım işte bı cok aksıılık yasadık aslında bızde
benım koyulan bu embriyomm taa agustosta aşılamadan geçtiğimiz yumurtalardan olusan
embriyo ıdı kendılığınden çatlayınca olgum yumurtam kalmadı küçük yumurtayla olunca işte bozulmalar cok oluo embriyoda ,aslında bunun ıcın tutmadığini bılıorum ama negatıf sonuç aldıktan sonra konusamadım doktorumla
başkent okadar yogun oluokı doktorla telefonda konusmak ne mumkun içerde bı kaç kişi aynı anda soyunup gıyınıoz dusun ayrı kabınlerde tabiide. ama en basarılı orası..
onun için ancak hemsırelere ulaşabılıosun bende onlarla konusmak ıstemedım boyle olunca hersey havada kaldı ama az kaldı yarıyıl tatılınde gidip konusucam hayırlısı olsun cnm

bizde hemşireye ulaşıyoz canım nerde bulcan bulsanda umurlarında olmazsın anca özele gidersen yani yoksa tıııın diyip geçiyo doktorlar tayyip 3 çocuk istiyo ama doktorlar 1. için bile bize destek vermiyo :))))))))) hemşirelerin insafına kaldın gerçi benim transfer yapılan yerde sorun yoktu çok iyilerdi ama gebe bölümüne geçtim şimdi bütün sorun orda çok kötü davranıyolarnapıcan Allahtan biz tek muayene oluyoz :)))))

Kıssslaaarrrrr...
2 haftalık hamileyiimm :66::66::64::64::52::52::53:
kesin sonuç salı günü belli olacakmış :53::53:
Değer 61,32 çıktı. tek embriyo olduğu için düşük çıkar dediler.
salı yükselmesini bekliycez dediler... ilaçlara devam bu arada.
salı gelene kadar hala tam emin olamıycam ama sonuç pozitif işte :49:

allahım inşallah bi aksilik olmaz :44:

yeterim çok öpüyorum seni diğer taraftaki yazını gördüm ;)

canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah değerlerin katın katın yükselsin eline almayı RABBİM nasip etsin:nazar:

okurken gözlerim dolduu benimde kardeşim yok hem kardeşim olsun istemiştim tüm bebeklerle çocuklarla ilgilenirdim severdim yanii bundandır ben evlendiğim günden itibaren korunmadım o gün bugün derken günler aylar yıllar geçmeye başladı tedavi aşamalrını hiçç anlatmıyım benimde eşimin sperm azdı aşıma 1 kez denendi ondan sonra kimse öenrmedi zaten... derken tüp bebekle hamile kaldım ama sonucu hüsran ikizlerimi kaybettim 5.5 aylık ve ben kaybettikten 2 ay sonra samimi arkadşım benim kaybettiğim hastanede doğum yaptım ilk altını ben değiştirdim ama hiç isyan etmedim kaldı ki ben onları hissettim tekmelerini oynayışlarını doğumlarıı.... herşey..... dediğim gibi hiç isyan etmedim ağlarken bile dua ettim isyan etmiyorum diye ama çok ağladım kk da çok paylaştımm çok içimi döktğm burda çok güzel günlerim geçti çok destekçi arkadşım olduu ve sonraaaaaaa şimdi ben arkdşlarımın destekçisiyim kaybettikten 9 ay sonra kendiliğinden mucze bi şekilde hamile kaldım ve şuandaa tatlımı tatlıı 15 aylık oğlum var şükürler olsun Allah ıma.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kızlar bende bu sayfalarda az ağlamadım az yazmadım ahhh ahhhh şimdi de veletler uğraşıyorum bütün ilhamım gitti inanın bugünlerinizi unutacaksınız :71: sadece sabır ......... :16:

okurken gözlerim dolduu benimde kardeşim yok hem kardeşim olsun istemiştim tüm bebeklerle çocuklarla ilgilenirdim severdim yanii bundandır ben evlendiğim günden itibaren korunmadım o gün bugün derken günler aylar yıllar geçmeye başladı tedavi aşamalrını hiçç anlatmıyım benimde eşimin sperm azdı aşıma 1 kez denendi ondan sonra kimse öenrmedi zaten... derken tüp bebekle hamile kaldım ama sonucu hüsran ikizlerimi kaybettim 5.5 aylık ve ben kaybettikten 2 ay sonra samimi arkadşım benim kaybettiğim hastanede doğum yaptım ilk altını ben değiştirdim ama hiç isyan etmedim kaldı ki ben onları hissettim tekmelerini oynayışlarını doğumlarıı.... herşey..... dediğim gibi hiç isyan etmedim ağlarken bile dua ettim isyan etmiyorum diye ama çok ağladım kk da çok paylaştımm çok içimi döktğm burda çok güzel günlerim geçti çok destekçi arkadşım olduu ve sonraaaaaaa şimdi ben arkdşlarımın destekçisiyim kaybettikten 9 ay sonra kendiliğinden mucze bi şekilde hamile kaldım ve şuandaa tatlımı tatlıı 15 aylık oğlum var şükürler olsun Allah ıma.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kızlar bende bu sayfalarda az ağlamadım az yazmadım ahhh ahhhh şimdi de veletler uğraşıyorum bütün ilhamım gitti inanın bugünlerinizi unutacaksınız :71: sadece sabır ......... :16:
rabbim ömrü billah çocuğundan ayırmasın canım :))))))))) hikayenin sonu çok güzel

okurken gözlerim dolduu benimde kardeşim yok hem kardeşim olsun istemiştim tüm bebeklerle çocuklarla ilgilenirdim severdim yanii bundandır ben evlendiğim günden itibaren korunmadım o gün bugün derken günler aylar yıllar geçmeye başladı tedavi aşamalrını hiçç anlatmıyım benimde eşimin sperm azdı aşıma 1 kez denendi ondan sonra kimse öenrmedi zaten... Derken tüp bebekle hamile kaldım ama sonucu hüsran ikizlerimi kaybettim 5.5 aylık ve ben kaybettikten 2 ay sonra samimi arkadşım benim kaybettiğim hastanede doğum yaptım ilk altını ben değiştirdim ama hiç isyan etmedim kaldı ki ben onları hissettim tekmelerini oynayışlarını doğumlarıı.... Herşey..... Dediğim gibi hiç isyan etmedim ağlarken bile dua ettim isyan etmiyorum diye ama çok ağladım kk da çok paylaştımm çok içimi döktğm burda çok güzel günlerim geçti çok destekçi arkadşım olduu ve sonraaaaaaa şimdi ben arkdşlarımın destekçisiyim kaybettikten 9 ay sonra kendiliğinden mucze bi şekilde hamile kaldım ve şuandaa tatlımı tatlıı 15 aylık oğlum var şükürler olsun allah ıma.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Kızlar bende bu sayfalarda az ağlamadım az yazmadım ahhh ahhhh şimdi de veletler uğraşıyorum bütün ilhamım gitti inanın bugünlerinizi unutacaksınız :71: Sadece sabır ......... :16:

canım seni buralarda görmek çok güzel :66::66::66::66:
Yağmurcuğum canım inşşşşşşşşşş güzel dileklerin için dualrın için
rabbim bekleyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
burdayım yetercim arada bakıp çıkyıorum face de takılyıorum zaten ufaklıkta pek zaman vermiyor artık katılamıyorum pek ya

burdayım yetercim arada bakıp çıkyıorum face de takılyıorum zaten ufaklıkta pek zaman vermiyor artık katılamıyorum pek ya

canım kardeşmde bilyorum evet izin vermezküüçük canavarlar
ama olsun
onlarsın hayatın tadı hiç yok

haklısın valla bazen diyorum biri baksada dinlensem bu sefer yanlızlıktan sıkılıyorum :9:
Allah isteyen herkese nasip etsinn :49:

haklısın valla bazen diyorum biri baksada dinlensem bu sefer yanlızlıktan sıkılıyorum :9:
Allah isteyen herkese nasip etsinn :49:

canım amin
ben şimdi kız kardeşimin oğluna bakıyorum
o kursa gdiyor
o kadra yaramazkiii
o kadar kendi öncelikli ki asla bir şey yaptırmıyor
yataktan kalkıyor ve hayalül deye bağırmaya başlıyor bana kayaltı hazıyla
yumurta pişir kıcaytma yap
hiç isteği bitmiyor
ama ben çok keyif alıyorum onun yataktan kalkarken bana seslenmesinden bir şeyler istemesinden
çok güzel bir şey
rabbim bizlerede nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm cok gusel bır hıkayee..rabım bızede nasıp etsın ınsallh
banada 2 tane koyulcak bı yandan cok ıstıyorum ıkız olsun bı yandan ya erken kaybedersem dıye korkuyorum hayırlısı olsun ne sekılde kucağıma sağlıcakla alacaksam hiç onemlı değil bebeişine allah uzun ömurler versın canım

canım seni buralarda görmek çok güzel :66::66::66::66:
Yağmurcuğum canım inşşşşşşşşşş güzel dileklerin için dualrın için
rabbim bekleyen isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşş
yeterciiim nbrr kuşumm sen olmasan topiğe sahip cıkan yok :))))
havalar cok guseldı gunluk gulistanlık bugun ohh yuruyus yaptımm bol bol nefes aldım
vucudumu şimarttım:))
bizde hemşireye ulaşıyoz canım nerde bulcan bulsanda umurlarında olmazsın anca özele gidersen yani yoksa tıııın diyip geçiyo doktorlar tayyip 3 çocuk istiyo ama doktorlar 1. için bile bize destek vermiyo :))))))))) hemşirelerin insafına kaldın gerçi benim transfer yapılan yerde sorun yoktu çok iyilerdi ama gebe bölümüne geçtim şimdi bütün sorun orda çok kötü davranıyolarnapıcan Allahtan biz tek muayene oluyoz :)))))

aynen canım özelde bırebır ılgılenıolar ama ıste başkent en basarılı bu konuda
napalım katlanıyoruz kalabalığına bebişin nasıl tatlım kaç haftalık oldunuz?

slm kızlar benım bu ay adetım gecıktı hemde hıc gecıkmezdı.mutlaka ya 25 yada en gec 27. gunumde mutlaka gelirdı.sadece ılk korunmayı bıraktıgımız ay gecıkmıstı 8 gun 33. gunde gelmıstı hayatımda ılk.bırde bu ay gecıktı.hep derdım 27. gunu atlatayım bısıler var dıye umıtlenebılırım cunku gunu gunune gelır.ama bugun 29. gunum hıc belırtım yok.atesımı olcmeme gore yumurtamın catlamasından sonrakı 10. gunum.ıdrar testım bır tane var..ve ben koyde ogretmenım.sımdı eczaneye gıtsem test alsam herkese korunuyoruz dıyorum.alamam dedıkodu olur.elımdekı testıde hemen kullanmak ıstemıyorum.ama evde 4-5 tane ovulasyon testım vardı.3 gundur yapıyorum cok cok sılık ıkıncı cızgı.hanı dıyorlar ya ovulasyondada hamılelık varsa cıft cızgı cıkar dıye.ama benım ovulasyon da negatıf.eger ovulasyona cıkmadıysa gebelık testınde hıc cıkmaz.bugun belkı ıkıncı cızgı bırazda olsun koyulasmıstr dedım ama yok.hayalet gıbı.adet olayım barı.zaten ne hamılelıge nede adete daır belırtım yok.offf canım cok sıkkın bı ara umıtlenmıstım ama nerde bende o sans:14:

Son düzenleme:
slm kızlar benım bu ay adetım gecıktı hemde hıc gecıkmezdı.mutlaka ya 25 yada en gec 27. gunumde mutlaka gecıkırdı.sadece ılk korunmayı bıraktıgımız ay gecıkmıstı 8 gun 33. gunde gelmıstı hayatımda ılk.bırde bu ay gecıktı.hep derdım 27. gunu atlatayım bısıler var dıye umıtlenebılırım cunku gunu gunune gelır.ama bugun 29. gunum hıc belırtım yok.atesımı olcmeme gore yumurtamın catlamasından sonrakı 10. gunum.ıdrar testım bır tane var..ve ben koyde ogretmenım.sımdı eczaneye gıtsem test alsam herkese korunuyoruz dıyorum.alamam dedıkodu olur.elımdekı testıde hemen kullanmak ıstemıyorum.ama evde 4-5 tane ovulasyon testım vardı.3 gundur yapıyorum cok cok sılık ıkıncı cızgı.hanı dıyorlar ya ovulasyondada hamılelık varsa cıft cızgı cıkar dıye.ama benım ovulasyon da negatıf.eger ovulasyona cıkmadıysa gebelık testınde hıc cıkmaz.bugun belkı ıkıncı cızgı bırazda olsun koyulasmıstr dedım ama yok.hayalet gıbı.adet olayım barı.zaten ne hamılelıge nede adete daır belırtım yok.offf canım cok sıkkın bı ara umıtlenmıstım ama nerde bende o sans:14:

kuzum imkanın olsada kandan batırsan kesin ne varsa çıkar
ama inşşşş bebiş vardır :49::49::49::49:

canımm cok gusel bır hıkayee..rabım bızede nasıp etsın ınsallh
banada 2 tane koyulcak bı yandan cok ıstıyorum ıkız olsun bı yandan ya erken kaybedersem dıye korkuyorum hayırlısı olsun ne sekılde kucağıma sağlıcakla alacaksam hiç onemlı değil bebeişine allah uzun ömurler versın canım

yeterciiim nbrr kuşumm sen olmasan topiğe sahip cıkan yok :))))
havalar cok guseldı gunluk gulistanlık bugun ohh yuruyus yaptımm bol bol nefes aldım
vucudumu şimarttım:))

aynen canım özelde bırebır ılgılenıolar ama ıste başkent en basarılı bu konuda
napalım katlanıyoruz kalabalığına bebişin nasıl tatlım kaç haftalık oldunuz?

oh ne güzel yapmışsın canım
bende bu gün çok yoruldum
abimin eşi rahatsız ve köydeler dün geldi onu dr götürdüm tahlil tetkek falan derken öğleden sonrayı buldu
pzrts olması dolayısıyla her yer çok yoğundu kalabalıktı
yoruldum ama
sonrada temizlik ayptım yarın yaramaza bakmaya gideceğim

canım cok uzak .45 dakıka yol gıtmem gerek kan testı ıcın.okuldan gelınce zor o da.hem baktrsam ne bosu bosuna .yok ki bısı.ama neden gecıkır yaa off adet olayım barı

kuzum hayırlısı olsun
inşşş bebişin gelmiyordur adetin

Back