• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ayyy cidocum superr yarın mı senın test gunun.ayyy hadı ınsallah canım yaaa.senın kacıncı tup denemen.ben daha hıc denemedım.nısan mayıs gıbı baslıycam ılk defa.Rabbim önce senin sonra hepımızın yuzunu guldurur inşallah canım yaaa.haberlerını beklıycez:

canım benim ilk tüp denemem... daha önce aşılama yapılmıştı. sana da şimdiden kolay gelsin diyorum... inşallah hepimizin dileği yerine gelir...

alıntı olayı soyle:alıntı ile cvp ver yazıyor ya hepımızın msjlarının altında.bırde onun sag tarafında bır işaret daha var hemen yanında.işte oraya tıklayıp cvp verecegın msjları secıyorsun sonra cvp verecegın zaman konuya cvp ver e tıklayıp her bırının altına cvp yazabılıyorsun.umarım anlatabılmısımdır

hepimiz farklı yerledede olsak dileğimiz bir
rabbim hepimizin gönlünden geçeni naip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49:

ay senin yarın sonucun mu belli oluyor inşallah güzel haberlerini alırız ben pazartesiye alırım haberini iş yerinden bakıyorum evde net yok bütün kalbim seninle RABBİM yar ve yardımcın olsun

evet evett yaptım sanırım :))
teşekkür ederim hazelcim :)

yatak odasına girdim, üstümü çıkardım, aynanın karşısına geçtim başaldım yumurtalıklarımla rahmimle konuşmaya. ben anlattım onlar dinledi.. allahtan bi gören olmadı yoksa dooooğru tımarhaneye.. bakalım laf dinlerler mi?:52:
kıs allah senii..ustunü çıkarmana gerek yok:)
cıkarmadan da soyleyebılırsın bunları kıs:)
cok tatlısın annem usursun cıkarma ustunu
zaten bı zararı yok nasılsa, belkı bı faydası olur bakalım
canım yaa degerlerınız cok kotu degılkı.sonucta yavas hareketınız bayagı yuksek.sayınızda fena degıl.morfolojı hele super.bence sende sorun yoksa gelır bebegın.bırz rahat bırak kendını.bak bızım sayı 17 mılyon ama morfolojı % 2 .sız bu durumda bızden daha sanslısınız

canım DFI adı testın.dna fragmantasyon testi.
spermle yapılıyor.spermlere bakyorlar

supersın canım yaaa.işte bu:D:49:
canımm morfoloji iyi tek umudum o işte bakalım hayırlısı cnm hareket cok dusuk olduğu ıcın
asılama yapıldı ama olmadı. IMSI yontemı olsa evet daha cok sansımız olacak ama bakalım
aslında hersey kader kısmet kıs %0 morfolojıyle normal yoldan hamıle kalan oluo
rabbım ol der ınsallah baska bişey dıyemıoruz parolamız oldu "hayırlısı olsun"
yok canım yanlış anlaşıldım heralde benim tüp bebek değil normal yoldan hamileyimde çok şükür..
başlığın dikkatimi çekti öyle girip okudum ..
Allah yardımcın olsun ....

hayırlı ugurlu olsun canımm
bol bol sukret canımm
anne olamamak cok acı
dua et tatlım bızede olurmu bebısıne cok ıyı bak allalh onu sana bagıslasın

ayy iyiyim tatlımm ben bugun baskenti arayacaktım
dedımkı ogleden sonra arayım
sabah ultrasonlar oluo fılan yogun oluolar unuttum sonra
yarın sabah ınsallh unutmam
bıde baskent topiğinde yazalım bakalım belkı bı fıkrı olan olur

yaz tabiki canım
özel,nede bak birşeyler yazdım

kıslar bide şey gelıo aklıma benım
şimdi kımse bılmıo ya mesela çoğumuzun
acaba dıorum yalan atıoz ya mılete dusunmuoz
daha erken fılan acaba herkese bunu dıye dıye beynımız bun ınanmıs olabılırmı
valla attığım yalana bende ınanıom bazen
ama sımdı dusunuoz desem hani olmadımı daha dıcekler bılmıorumkı ne zaman olur olurmu

kıs allah senii..ustunü çıkarmana gerek yok:)
cıkarmadan da soyleyebılırsın bunları kıs:)
cok tatlısın annem usursun cıkarma ustunu
zaten bı zararı yok nasılsa, belkı bı faydası olur bakalım

canımm morfoloji iyi tek umudum o işte bakalım hayırlısı cnm hareket cok dusuk olduğu ıcın
asılama yapıldı ama olmadı. IMSI yontemı olsa evet daha cok sansımız olacak ama bakalım
aslında hersey kader kısmet kıs %0 morfolojıyle normal yoldan hamıle kalan oluo
rabbım ol der ınsallah baska bişey dıyemıoruz parolamız oldu "hayırlısı olsun"

hayırlı ugurlu olsun canımm
bol bol sukret canımm
anne olamamak cok acı
dua et tatlım bızede olurmu bebısıne cok ıyı bak allalh onu sana bagıslasın

Ya zaten bir üşütmüşüm ki sorma her öksürdüğümde ciğerim ağzıma geliyor.. Bugün aldım şu meşhuuur zero limiti bakalım akşam okurum biraz..Yarın deli doktoru randevum da var tamam artık bu gazla beşiz doğururum ben heheeeyt..

Ya zaten bir üşütmüşüm ki sorma her öksürdüğümde ciğerim ağzıma geliyor.. Bugün aldım şu meşhuuur zero limiti bakalım akşam okurum biraz..Yarın deli doktoru randevum da var tamam artık bu gazla beşiz doğururum ben heheeeyt..

hadi bakem çifter çifter doğurursun
inşşşşşşşşşşşşşşşş

valla evladı veren Allah rızkını da verir bakarız nasılsa keşke olsa sonradan kardeş yapmak için uğraşmayız hem.

allahım sağlıklı versin hayırlı versin
ama ben çok isterdim ikiz
ama teke bile hasretiz
allahım sen büyüksün

bu arada nasılsın canım pıt pıtları duydun değil mi? inşallah sen de bize şu alt taraftaki çizelgeyi yapmayı öğretirsin..
evet cnm pıt pıt ları duyduk çok şükür ama duyunca hergün duymak istiyo insan valla,ah cnm öğretirim tabi hele gelsin bi annesinin bitanesi kendi ellerimle bile yaparım...
her zaman seninle
ayşemn dedği gibi yapıyorsun :62::62::62::62::62::62::62:

mersi cnm denedim becerdim sonunda :62:

Back