- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.801
nerdesiniz kızlar canım çok yanıyor...
bebişim ne oldu yaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz kızlar canım çok yanıyor...
bebişim ne oldu yaaaaaaa
selam kızla
henüz eskiyi okuyamadım vaktim yok diye dr randevumu paylaşım istedim
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,
şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,
şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,
bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey
istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,
şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),
işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,
bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),
ayşecim...
canım..üzülme be tatlım hayırlısı Allahtan hayırlısı buymuş...
bu ertele ne kadarlık bi süre peki..
ayşecim...
canım..üzülme be tatlım hayırlısı Allahtan hayırlısı buymuş...
bu ertele ne kadarlık bi süre peki..
kuzum insan hap kullanırken adet olur mu çok üzülüyorum.. güya ocakta başlayacaktık şubat bitmiş olacak yine yok yine yok..
bu hafta histereskopi yok arkasından tedavi de yok çünkü doğum kontrol hapına rağmen adet gördüm!!! demin konuştum doktorumla gece ara dedi.. belki 1 belki 2 ay daha değil bebek tedavi bile yok..
artık dayanamıyorum
kız umut nerlerdesin :))))))))))
bilmiyorum canım doktor şimdi hastalarım var akşam sekizde ara detaylı konuşalım dedi bakıcaz artık..
kızlar geçmişe çok bakamıorum hepınız ıyısınızdir umarım
ayşecim sabırsızlanıosun bunu anlıorum ınsan bı an once olsun bu acıdan hemen kurtulayım ıstıo
ama şimdi dıorumkı keske bız kaan aydosa gıdıp 3 aylık bı tedavıden sonra başlasaydık dıorum bazen
acele edince işte istemediğin sonuçlar alıosun maddı olarak fızıken ve ruhen yıpranıosun
benım 11 yumurtam tolandı en az 5-6 tane embriyom olmalıydı donmus ama bak elımde hiçbişey yok,
allahtan dılegım ınsallah tutunmustur transfer edilen bebişim ona haksızlık etmiim sonucu bi görelimde
şimdi olmazsa hiç acele etmıcem eşim 3 ay en az iğne tedavisi veriomuş hormon testıne göre hcg tedavısymıs adı bende kendim yumurta kalitesi artıtı ne varsa arastırıcam kullıcam
yanıı tedavıye baslayınca rahatlıo ınsan sankı bebeısıne yaklasmıs gıbı hıssedıo ama
sonuçlar cok ıstediği gibi olmayınca yıkım daha buyuk oluo
Ayşecim seni çok iyi anlıyorum benimde kaç kez ertelendi tedavim hayırlısı değilmiş dedim oturdum kıçımın üstüne napalım yavrum bi tarafımızıda yırtsak olacak neyse o oluyo lütfen daha çok strese sokma kendini rabbim çok büyük hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin dualarım seninle canım
nazenin gözün aydın hadi hayırlısı olsun
ayşecim üzme kendini lütfen vardır bir hayır
iranda sen nasılsın canım bebişimiz nasıl
ayşecim sabırsızlanıosun bunu anlıorum ınsan bı an once olsun bu acıdan hemen kurtulayım ıstıo
ama şimdi dıorumkı keske bız kaan aydosa gıdıp 3 aylık bı tedavıden sonra başlasaydık dıorum bazen
acele edince işte istemediğin sonuçlar alıosun maddı olarak fızıken ve ruhen yıpranıosun
benım 11 yumurtam tolandı en az 5-6 tane embriyom olmalıydı donmus ama bak elımde hiçbişey yok,
allahtan dılegım ınsallah tutunmustur transfer edilen bebişim ona haksızlık etmiim sonucu bi görelimde
şimdi olmazsa hiç acele etmıcem eşim 3 ay en az iğne tedavisi veriomuş hormon testıne göre hcg tedavısymıs adı bende kendim yumurta kalitesi artıtı ne varsa arastırıcam kullıcam
yanıı tedavıye baslayınca rahatlıo ınsan sankı bebeısıne yaklasmıs gıbı hıssedıo ama
sonuçlar cok ıstediği gibi olmayınca yıkım daha buyuk oluo
geldim canımm
napim bugun çok ağrım oldu resmen regl oluorum sandım dunden beri böyle
vucudum regl gıbı ama kanama yok cok sukur ayy bılmıorum bu kadar ağrı normal değil gibi gelio yaa
ara ara gelıo hayırlısı bakalımm canım sen napıosun
tupbaby nasılsın cnm senınle hemen hmen aynı gunlerde bellı olack sonuçlarımız
nasılsın belırtın varmı
canlarım hepınıze cok tesekkur ederım
bugun sancılarım arttı ve kanamam basladı
zamanı gelmemiş demekki idrar testide yaptım negatif
elbette son bi işkenceyıde daha çekip kanda vericem
hepınız dualar ettiniz sağolun ama olmadı iştee hayırlısı böyleymiş demekki..