sagol canım ıyı olmaya calısıyoruz.sız nasılsınız bebısle
canım valla dun hem teoman beye hemde prof dr. levent senturke gıttık.levent bey kadın dogumcu cerrahpasada profmus.
teoman degerlerın yukseldıgını nerdeyse normal sınıra yaklastıgını soyledı.3-4 ay ıcınde hamılelık beklıyorum dedı.esıme fsh yı bıraz yukseltıp sperm artısını saglaması ıcın nolvadex verdı.klomen gıbı bır ılac.proxeed plusta aldım gelınce onu da kullancak esım.teoman sız bılısınız dedı sorunca.neyse oyle cıktık .aksam ustu levent beye gıttık.bı suru para bayıldık 1 saat ılgılendı konustu falan.butun herseyı serdım adamın önüne hormon testlerı hemogramlar HIV lar hepatıt B ler glıkozlar smear lar rahım fılmlerı hazırlıklı gıttım.alttan muayernede ettı dun 2. gunumdu adetın.baktı yumurtan cok var dedı.aedtın duzenlıyse bır problem gorunmuyor hersey ıyı dedı.esının morf 2 kotu dedı.normal yolla hamıle kalırsın ama zaman alır dedı.hemde dedıkı cok moralımı bozdu.sız butun testlerı hep tumlabda yaptrmıssınız bırde baska yerde bakın dedı.nasıl yanı tumlab guvenılır degılmı dedım.yok dedı ben bıle sıze kendı gonderdıgım bır yerde 3 kere test onermem falan fılan yuvarlak cvplar verdı.ya bu kadar yukselmedıyse amelıyattan sonra dedı.ne yanı teoman bey kendımı yukske yazın dıyor tumlabdakılere.canım cok sıkıldı yaaa.ınsallah gercekten yukselmıstr.boyle bısı olabılırmı offff.
ne guzel duzeldı derken.
yaa adam cok paragoz geldı hıc guvenemedım adama.daha testlere bıle bakmadan ne ıstersınız asılama ıle mı baslayalım dedı.asılamada ılacla bırlıkte 1600 yuh yanı bu ne tupbebek mı yapıyoruz.2 asılama yaparız 3. onermem sonra tupe gecerız dedı.asılamada bıle sans en yuksek % 15 mıs.hem kendı dıyor asılama harekete etkı edıyor morfolojıye etkı etmez dıye hemde 2 asılama dıyor.garıptı yaa.ınanın mıdem bulandı.heryer tıcarethane.Rabbim hepımızın yuzunu guldursun guvencım kalmadı kımseye.neye kıme ınanacagımı sasırdım
((