selam kızla
henüz eskiyi okuyamadım vaktim yok diye dr randevumu paylaşım istedim
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,
şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,
şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,
bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey
istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,
şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),
işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,
bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),