- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.821
iyi pazarlar canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım hepınıze cok tesekkur ederım
bugun sancılarım arttı ve kanamam basladı
zamanı gelmemiş demekki idrar testide yaptım negatif
elbette son bi işkenceyıde daha çekip kanda vericem
hepınız dualar ettiniz sağolun ama olmadı iştee hayırlısı böyleymiş demekki..
Kızlar umut test yaptı malesef negatif çok ama çok üzgünümmm
olmadı kıslar yapacak bişey yok
daha gelişmiş bir merkezde yaniden denicez
umarım ozaman olur ozamana kadar rafa kaldırdım artık allh büyük bi gün olur umarım sağolun
canlarımm derim kalınlastı heralde bu kez cok sarsılmadım:)
canım sözün bttiği yerolmadı kıslar yapacak bişey yok
daha gelişmiş bir merkezde yaniden denicez
umarım ozaman olur ozamana kadar rafa kaldırdım artık allh büyük bi gün olur umarım sağolun
canlarımm derim kalınlastı heralde bu kez cok sarsılmadım:)
umut hadi yaa olmadımı çok üzüldüm...olmayınca olmuyo be güzelim napacaksın Allahın verdiğinin önüne geçilemiyo inş bu son negatifi alışın olur cnm benim...kendine iyi bak...
canım sözün bttiği yer
nedense son zamnlarda buraya çok sık çıkıyor yolum
allahım yardımcın olsun
alıştırmısım demkki kendımı farketmeden cok yıkılmadım nedense
transfer gunu doktorum karsına alıp nerdeyse 20 dakıka konustu benımle
o an dedım hersey bitti hiç embriyom kalmamaıstı falan fılan
herseyın hayırlısı hayat kaldığı yerden devam ediyor daha iyi bir merkezde denicem bu defa
bakalım mevlam neyler neylerse güsel eyler tesekkur ederım hepınze
kızlar hayırlısıyla tedavime dun basladım ben cok heycanlıyım dua edın bana hersey yolunda gıder ısallah hepımızın ALLAH yardımcısı olsun bu arada sıgarayı bırakamadım ıcmemem gerektıgıı bılıyorum ama ıcmedende duramıyorum dun heyecandan gıttım 1 paket aldım ama bu paket bıtsın ıcmıycem ıssallah dayanıcam artıkıcmemye
canım hayılı olsun güzel ilerleyip güzel sonuçlansın inşşş
kızlar tedavıme taksımdekı alman hastanesınde oluyorm dun ılk muayememı oldum ılaclarıma basladım doktorum hakan bey benı muayene ederken rahmınde perde var dedı bu tuttuktan sonra düsük yaptırabılıyo dedı ama senın hıc dusugun olmadı dedı sımdı senı amelıyat ettmeyelım dedı perdede ınce dedı pek zararı olmaz dedı benım bı hastamdada vardı ve daha kaldı perde ve dogum yaptı dedı sorun olmaz dedı ama aklımda supse kaldı sızın aranızda boyle bı sorunu olan varmı veya bı bılgısı olan varmı
canlarım hepınıze cok tesekkur ederım
bugun sancılarım arttı ve kanamam basladı
zamanı gelmemiş demekki idrar testide yaptım negatif
elbette son bi işkenceyıde daha çekip kanda vericem
hepınız dualar ettiniz sağolun ama olmadı iştee hayırlısı böyleymiş demekki..
kızlar tedavıme taksımdekı alman hastanesınde oluyorm dun ılk muayememı oldum ılaclarıma basladım doktorum hakan bey benı muayene ederken rahmınde perde var dedı bu tuttuktan sonra düsük yaptırabılıyo dedı ama senın hıc dusugun olmadı dedı sımdı senı amelıyat ettmeyelım dedı perdede ınce dedı pek zararı olmaz dedı benım bı hastamdada vardı ve daha kaldı perde ve dogum yaptı dedı sorun olmaz dedı ama aklımda supse kaldı sızın aranızda boyle bı sorunu olan varmı veya bı bılgısı olan varmı