- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi snow-white
-
msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis
Sadece bir kez görüp iyice tanımadığınız adam için romeo jülyetçilik oynamış unutamadım demiş iletişime geçmişsiniz adam da o cesareti kendinde görmüş. Hızlı gidiyoruz diye düşündü zaar. Sonra da zor kadını oynamışsınız. Kaşınmamış mısınız sizce ?
asırı tepki vermedim aksine gülümsedim biraz sakin olalım dedim ama cekti gittiAdamin kotu bi niyeti yoksa ve siz asiri tepki verdiyseniz kendini gercekten tacizci gibi hissetmistir,normal. Oyle bi durum varsa ben olsam ben de kalkip giderdim.
nedir eksik olanhikaye biraz havada gibi,eksik bir şeyler var sanki
statüsüne göre diyelimKime gore neye gore sayilip sevilen
tabikide ona bu sekilde aktarmadım duygularımı .. bir seyler olduysa karslılıklı istekler dogrultusunda olduSadece bir kez görüp iyice tanımadığınız adam için romeo jülyetçilik oynamış unutamadım demiş iletişime geçmişsiniz adam da o cesareti kendinde görmüş. Hızlı gidiyoruz diye düşündü zaar. Sonra da zor kadını oynamışsınız. Kaşınmamış mısınız sizce ?
teoride mantıklı evet... pratikte zor ne yazık kiCevap vermeyin 2 aydir tanidiginiz birine baglanmayin sevmeyin onemsemeyin engelleyin gitsin yokunuza bakin mesela daha size kiymet veren insanlara
kendimi tutamıyorumuzatma boşver kurtulduğuna şükret
ayrıca ne yaşadında bu kadar derdine düştün
mesajlar atsın arasın açma oralı olma cevaplama
Degil ilk goruste hoslanmissiniz insan begenirde etkilenmez okadar heleki o tarz durumlardan sonra ama sizinkisi bence hem duygusalliktan hemde ben ne yaptimki ona birde hatasini gormuyor haksizlik buu seklindeki saygisizliga maruz kalmaktan gibi geldi banateoride mantıklı evet... pratikte zor ne yazık ki
sevgiliden kasıt karsılıklı duygularımı dile getirdik daha ilk görüsmemiz idi... ilk dakikalar bu hareket ne kadar hos kacar ?hem sevgilisiniz hem elimi tutturmam diyorsunuz. ben de anlamadım bunu. e siz istemezsiniz ama karşınızdaki ister. bu durumda da adama sapık muamelesi yapmaya hakkınız yok bence.
başka saygısızlıkları için bişey diyemiycem. engelleyin gitsin.
sonradan o ısrarcı oldu baslamasına ben vesile oldum sadece :/Sana da ders olsun bu.
Her gördüğün kişiyi tanımadan etmeden ısrarla sevgili olmaya çalışma.
sevse cok farklı olurdu degil mi ...Aman adamın sizi sevdiği falan yok oyüzden böyle yapmış. Gelmişken bir iki elini tutuyum yakınlaşalım belki sonu başka yere gider diye düşünmüş siz de fırsat vermeyince tribe girmiş bana kalırsa.
Zamanında birisi vardı beni seviyordu uzak şehirden görüşmeye geliyordu. Kovmaktan beter ederdim ama yine de gelirdi. Sevse böyle davranmaz net. Salla gitsin boşver..
modern olanlarındannn (!)Tatlım adam muhafazakar ama gelir gelmez elini tutmak istiyor. Bu ne perhiz ne lahana çorbası..
bakın... bunları isteyebilir iyi hos .. ama hangi üslupla söyledigi, nasıl hareketlerle yaklastıgı önemli degil mi ?şaka gibisiniz ya yorumları okudukça hayret ettim..
hem kız isteyecek benim ısrarımla iletişimle sevgili olduk diyecek hemde adam buluşmaya geldiğinde elimi vermem yanıma oturma vs .. valla kusura bakmayın ben buradaki arkadaşların yorumlarınıda hayretle okudum ama sorunlu olan sizsiniz..
adam sanki otele gidelim demiş gibi davranıyorsunuz elini tutmak istemesinde ne var ? mesajlaşırken sevgili olduk ama elimi vermem...
madem öyle buluşmasaydın direk istemeye gelselerdi seni adı konulsaydıda öyle tutsaydın elini.. elini tutmak haram da konuşmak sevgili olmak haram değil mi ? artık siz nasıl sevgili oldunuz mesajlaşmayı sevgili olmak mı sanıyorsunuz onuda anlamış değilim de...
saygı derseniz hic yok .... niye hakaret ettin diyorum ? gerizekalıyı mı diyosun diyor.......Bence irdeleme bırak gitsin
Size saygısı olmamış birkere
Ardından yeni 15 lik ergenler gibi masa terketmeler trip atmalar FAZLACA
dogru olabilir... bana haksızlık ettigini düsünüyorumDegil ilk goruste hoslanmissiniz insan begenirde etkilenmez okadar heleki o tarz durumlardan sonra ama sizinkisi bence hem duygusalliktan hemde ben ne yaptimki ona birde hatasini gormuyor haksizlik buu seklindeki saygisizliga maruz kalmaktan gibi geldi bana
inanın o an o kadar ürküttü ki beni arkama bile bakmadan uzaklastm...suratına okkalı bir sille atıverseydin keşke.hani demiş ya ben tacizcimiyim diye biz bunlara potansiyel sapık diyoruz.elini tutar öper sevişir yalla kızım yoluna der evlenecekmi sanıyorsun aslaaaaa.kendine dikat et lütfen gerekeni yap.
Sa iate siz bildikten sonra pasa gonlu bilir takinti yapmayin bosverin Allaha cellecelaluhu birakin cvp bile veemeyin onemsemeyin yanidogru olabilir... bana haksızlık ettigini düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?