ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

hem sevgilisiniz hem elimi tutturmam diyorsunuz. ben de anlamadım bunu. e siz istemezsiniz ama karşınızdaki ister. bu durumda da adama sapık muamelesi yapmaya hakkınız yok bence.

başka saygısızlıkları için bişey diyemiycem. engelleyin gitsin.

uzatma boşver kurtulduğuna şükret
ayrıca ne yaşadında bu kadar derdine düştün
mesajlar atsın arasın açma oralı olma cevaplama

Adamin kotu bi niyeti yoksa ve siz asiri tepki verdiyseniz kendini gercekten tacizci gibi hissetmistir,normal. Oyle bi durum varsa ben olsam ben de kalkip giderdim.
asırı tepki vermedim aksine gülümsedim biraz sakin olalım dedim ama cekti gitti

tabikide ona bu sekilde aktarmadım duygularımı .. bir seyler olduysa karslılıklı istekler dogrultusunda oldu

uzatma boşver kurtulduğuna şükret
ayrıca ne yaşadında bu kadar derdine düştün
mesajlar atsın arasın açma oralı olma cevaplama
kendimi tutamıyorum sürekli beni suclayan biri var ve ben de kendimi ispatlama derdine düsüyorum biliyorum yanlıs yapıyorum

teoride mantıklı evet... pratikte zor ne yazık ki
Degil ilk goruste hoslanmissiniz insan begenirde etkilenmez okadar heleki o tarz durumlardan sonra ama sizinkisi bence hem duygusalliktan hemde ben ne yaptimki ona birde hatasini gormuyor haksizlik buu seklindeki saygisizliga maruz kalmaktan gibi geldi bana

sevgiliden kasıt karsılıklı duygularımı dile getirdik daha ilk görüsmemiz idi... ilk dakikalar bu hareket ne kadar hos kacar ?

sevse cok farklı olurdu degil mi ...

bakın... bunları isteyebilir iyi hos .. ama hangi üslupla söyledigi, nasıl hareketlerle yaklastıgı önemli degil mi ?

Bence irdeleme bırak gitsin
Size saygısı olmamış birkere
Ardından yeni 15 lik ergenler gibi masa terketmeler trip atmalar FAZLACA
saygı derseniz hic yok .... niye hakaret ettin diyorum ? gerizekalıyı mı diyosun diyor.......

dogru olabilir... bana haksızlık ettigini düsünüyorum

inanın o an o kadar ürküttü ki beni arkama bile bakmadan uzaklastm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…