Güzel kızım 2 gündür burada farklı farklı olsa da hemen hepsi sana aynı mesajı veren cevaplar yazıldı.
Ancak anladığım kadarıyla sende de birazdan fazla gibi EGO var.Bence senin derdin el tutmak çatalla yemek vs. gibi ayrıntılar değil.Seni asıl rahatsız eden TERK EDİLMEK.
Bu durum seni ziyadesiyle üzmüş yıpratmış ve psikolojik anlamda çökertmiş.
Sana ne yazarsak yazalım sen yine bildiğini okursun.
Sana "arama sorma uzak dur" diyoruz sen ısrarla "beni suçluyor" diyorsun.
Bence senin aradığın tavan yorumlar yerine taban yorumlar gelince sen tatmin olmadın ve istediğin cevabı alana dekte biz ne yazarsak yazalım sen düzelmeyeceksin.
İstediğin cevap:
"Canım sen haklısın o adam tam bir ruh hastası senin hiç suçun yok bence suçlu olan o senden özür dileyene dek onunla görüşme özür dilerse tekrar görüşün onca zaman mesajlar telefonlar karşılıklı duygular boşa gitmesin.Bence bir daha yapmayacağına söz versin kaldığınız yerden devam edin ce Evlenip çok mutlu olun canım"
Nasıl bu cevap seni tatmin ettimi?

Ve adım gibi biliyorum ki sen incinen EGO'nun intikamını almak için bu kişiyle tekrar görüşeceksin.
Allah korusun başına bişey gelmesini istemem ancak gelirse üzülen taraf sen olacaksın işte o zaman "KEŞKE" kelimesinin sana hiç bir faydası olmayacak.
Seni kırdıysam özür dilerim ama herkesin yorumuna verdiğin cevapları tek tek okudum ve sen ne yapacağını ne istediğini gerçekten bilmiyorsun.
Kişilik bölünmesi yaşıyorsun bir doktora görünmende fayda var.